خطر در کمین دختران...

am-ml

New member

>>چندی پیش دختر جوانی با مراجعه به کلانتری 148 انقلاب تهران ماجرای عجیبی را پیش روی پلیس قرار داد که تازگی داشت. دختر 21 ساله در تحقیقات گفت: «می‌خواستم به دانشگاه بروم که سوار اتوبوس شدم. زن جوانی که در صندلی کناری‌ام نشسته بود خیلی باکلاس و شیک به نظر می‌رسید، دیدم که به صورتم خیره شده است تا اینکه لبخندی زد و سرصحبت را باز کرد. وقتی شنیدم که با یک پزشک پوست آشناست و دستمال مرطوبی سراغ دارد که باعث از بین رفتن لک و جوش صورتم می‌شود خوشحال شدم. می‌گفت دستمال‌ها بی‌خطر هستند و هر شب باید آن را روی صورتم بگذارم تا پوستم ترمیم شود.«فریماه» همان لحظه یک سری دستمال مرطوب به من داد و خواست شمارهموبایلش را داشته باشم و اگر دستمال‌ها تاثیر خوبی روی صورتم گذاشتند باوی تماس بگیرم تا سفارش بدهد از اروپا برایم بیاورند. همان شب دستمالمرطوب را روی صورتم گذاشتم. حس خوبی به من دست داد. از آن به بعد هر شب این کار را می‌کردم. یک هفته نشده بود که با فریماه تماس گرفتم و بستهجدیدی از دستمال‌ها را سفارش دادم. همدیگر را دیدیم و او با گرفتن 20هزار تومان دستمال‌ها را به من فروخت».>>>>دختر دانشجو افزود: «هر شب مرتب دستمال‌ها را استفاده می‌کردم و اگر آنها را به صورتم نمی‌گذاشتم نمی‌توانستم بخوابم و نیمه‌های شب از خواب می‌پریدم. اصلا تصور نمی‌کردم که معتاد دستمال‌ها شده‌ام. رفته رفته وقتی از دستمال‌ها استفاده نمی‌کردم خمار و خواب‌آلود می‌شدم. خواهرم که از نزدیک شرایط من را دنبال می‌کرد ترسیده بود، طوری حرف می‌زد که انگار مطمئن است من مواد مصرف می‌کنم اما نمی‌پذیرفتم. هر بار با فریماه تماس می‌گرفتم قیمت دستمال‌ها را چندین برابر بالا می‌برد. سومین بار بود که 100 هزار تومان خواست، ناچار بودم بپردازم. هر هفته وقتی با فریماه تماس می‌گرفتم چون می‌دانست وابستگی شدیدی بهدستمال‌ها دارم قیمت را بالاتر می‌برد. خواهرم که بیشتر متوجه رفتارها وبی‌تابی‌های من شده بود خانواده را در جریان قرار داد. اصرار داشتندآزمایش بدهم. من تصور نمی‌کردم چنین جواب عجیبی بشنوم، به خاطر همینپذیرفتم و آزمایش دادم. نتیجه باورنکردنی بود. >>>>در خون من یک نوع ماده مخدر به نام «ال‌سی‌من» وجود داشت که از راه پوست و دستمال‌های مرطوب من را معتاد کرده بود. وقتی با فریماه تماس گرفتم و شنید می‌دانم چه بلایی بر سر من آورده است تماس را قطع کرد و از آن به بعد گوشی‌اش خاموش است. من از این زن که می‌تواند دخترهای دیگر را نیز فریب دهد، شکایت دارم». ماموران با شنیدن ادعاهای دختر دانشجو به بررسی‌های تخصصی دست زدند و پی بردند «ال‌سی‌من» یک نوع ماده مخدر سوییسی بوده و از طریق اروپا وارد ایران شده است.>>>>ماموران دریافتند که فریماه با اطلاع از اینکه دستمال‌ها اعتیاد‌آور هستند، سوار اتوبوس‌ یا مترو به جذب مشتری از میان دختران جوان پرداخته و با استفاده از عدم آگاهی آنان به خطری که در پیش دارند ابتدا با قیمت‌های پایین دستمال‌های «ال‌سی‌من» را در اختیارشان گذاشته سپس با اعتیاد طعمه‌هایش پول زیادی به جیب می‌زند. >>تحقیقات در این باره که آیا باند سازمان‌یافته‌ای به چنین اقدام خاموشی دست می زند.ادامه دارد...

setayesh71

New member
عججججججججججب!!! باید این مطالب همه جا اطلاع رسانی بشه . ممنون از هشدارتون

ninol

New member
من شنیده بودم این اتفاق تو مترو افتاده چند وقت پیش یه نفر همین موضوع رو تو تاپیکا گذاشته بود

monika.6

New member
]چیز عجیبیه .باید خیلی مواظب بود خیلی راه های دیگه هست کهمیتونه خطر ناک باشه[/

vitamin

New member
من شنیده بودم این اتفاق تو مترو افتاده چند وقت پیش یه نفر همین موضوع رو تو تاپیکا گذاشته بود

من حدود 2 سال پيش دقيقا همين متن بالا رو تو ميلم خوندم پس بهتره تاريخ هر موضوعي كه مينويسند رو ذكر كنند تا بهتر اطلاع رساني بشه اول اين متن زده چند روز پيش!!!

bacillus.bs

New member
ديگه مثلا از چه راههايي ميشه معتاد شد
899317_upset.gif

am-ml

New member
من حدود 2 سال پيش دقيقا همين متن بالا رو تو ميلم خوندم پس بهتره تاريخ هر موضوعي كه مينويسند رو ذكر كنند تا بهتر اطلاع رساني بشه اول اين متن زده چند روز پيش!!!
سلام
از دقت نظر شما ممنونم. البته من تازه این مطلب رو خوندم و مطلع شدم و همون طوری که دستم رسیده بود ،اطلاع رسانی کردم.
در هر حال اینکه این اتفاق برای این خانم تو چه زمانی افتاده هدف مطلب نیست، من میخواستم اطلاع رسانی کنم که چنین راههایی برای فریب ما وجود داره و اینکه دقت کنیم به همه کس اعتماد نکنیم،خصوصا در موارد بهداشت و درمان که تخصص ماهاست و نباید از همین طریق لطمه بخوریم.

سال قبل چندین مورد مخدر که تحت نام کلی (پان) در سطح جامعه هست و در قالب خوشبو کننده دهان ،دستمال مرطوب ،آدامس های معطر و .... توزیع میشد رو از طرف دانشگاه به ما اعلام کردن که مواظب باشین وارد سطح عرضه شده،خودم شاهد بودم که پدر یکی از دوستام ،تحت عنوان خوشبو کننده از همین ماده استفاده می کرد و دوستم تازه زمانی که عکس پاکتش رو تو یکی از عکسایی که از طریق دانشگاه فرستاده بودن دید متوجه قضیه شد.

ما امسال توی هفته سلامت (18-24 فروردین) نمایشگاهی برگزار کردیم و برند های معروف،انواع نام های رایج و پمفلت هایی در مورد پان پراگ پخش کردیم .

جدیدا دیگه نامه ای مبنی بر مشاهده اون در سطح عرضه رو در استان خودمون نداشتیم ولی شایدم به صورت پنهان باشه.

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
مقدمه وتاریخچه:
می گویند الگوی استفاده از مواد مخدر تغییر کرده است. دیگر خبری از آدمهای شیره ای که توان بالا کشیدن آب بینی شان را نداشتند و شلوار به زور به پایشان بند بود نیست. قرصی می جوند، آدمسی می ترکانند یا چیزی را در دهان مزه می کنند.
می گویند متوسط سنی مصرف این مخدرها پائین آمده است. نه که به جوانان سرایت کرده باشد نه!، که می گویند کودکان دبستانی را تهدید می کند.
یکی از این مواد مخدر جدید، ماده‌ای به نام پان است. این ماده‌ی مخدر در بسته‌بندی آلومینیومی و با تصاویری جذاب و رنگی ارائه می‌شود و در قالب پودر، آدامس و پاستیل،‌ خوش‌بوکننده‌ی دهان با طعم‌های مختلف گیاهی از جمله نعناع عرضه می‌شود و چون ارزان به فروش می‌رسد شمار زیادی از جوانان و نوجوانان را در معرض خطر قرار می‌دهد. پان معمولاً در کارگاه‌های کوچک و غیرقانونی به صورت دست‌ساز و غیربهداشتی تولید می‌شود که به منظور جلب مشتری و سودآوری بیش‌تر برای تولیدکنندگان این ماده، ممکن است انواع موادمخدر دیگر نیز به آن افزوده شود. پان به شکل‌های مختلفی وجود دارد. یک نوع این ماده‌ی مخدر ترکیبی از تنباکو (نیکوتین) و حشیش می‌باشد و مواد دیگری مثل آهک، خاکستر و اسانس‌های شیمیایی غیرمجاز و ساخارین به آن افزوده شده و به صورت جویدنی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به نام “ناس‌وار” معروف است. نوع رایج دیگری از این ماده در کشور ما ترکیبی از تنباکو (نیکوتین)، آهک، خاکستر و ناس است که به صورت سیگارت می‌باشد. نیکوتین موجود در آن از طریق مخاط دهان جذب بدن شده و حالت‌های غیرطبیعی ایجاد می‌کند. نمونه‌ی دیگری از انواع این ماده‌ی مخدر که به آن اصطلاحاً “پان‌پرک” گفته می‌شود به صورت جویدنی مورد استفاده قرار می‌گیرد. مصرف این ماده ابتدا در کشور هندوستان رایج شد.
اسامی رایج پان در ایران: خوشبوکننده‌ی دهان، مست‌کننده، راجا، تایتانیک، آدامسی، ۱۰۰درصد، پان۲، پان۴، پان‌پرک براغ، ۸۰درصد، نسوار، ناس خارجی، پان پاکستان، پان عربی، راجا عربی، پان پتی، بمب، دپی، کوپر هندوستانی، ناس افغانی، ویتامین، ملوان زبل، پان اسفناج، ناس کابلی، پان چاپی، نسوار پاکستانی، سرحال‌کننده، سیگار چرس.
‌ پــان چه ضرری دارد
اصغر باقریان، کارشناس ارشد امور آموزشى پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا در گفتگو با روزنامه ایران مى گوید: موادى با عنوان «پان» از برگ سبز تنباکوى افغان ها تهیه و وارد کشور شده است.
وى مى افزاید: براساس نتایج تحقیقات، ماده برگ سبز تنباکو به نسبت ۱۰ بر یک با آهک ترکیب شده و این ماده پس از آمیختگى با بزاق دهان به بروز واکنش مى انجامد که «نیکوتین» تنباکو را آزاد و تولید انرژى مى کند.گرماى حاصل از این واکنش، تصور اشتباه «انرژى زایى» را در افراد ایجاد کرده و تقاضاى مصرف مجدد را در افراد پدید مى آورد و به این ترتیب فرد به مصرف ماده معتاد مى شود.
باقریان تأکید مى کند: «آهک موجود در آدامس خوشبوکننده دهان «پان» بیش از هر نقطه اى به لثه و دیگر قسمت هاى دهان و دندان آسیب مى رساند، اما با گذشت زمان این ماده دیگر نیازهاى روحى و جسمى افراد را تأمین نمى کند. به همین دلیل فرد معتاد رفته رفته به طرف مصرف موادمخدر سنگین تر خواهد رفت.
باقریان در هشدارى جدى به خانواده ها اعلام مى کند: «گاه موادى در قالب خوشبوکننده و در بسته هاى کوچک مانند سماق یا نمک هاى رستورانى و در ابعاد دودرسه عرضه مى شود. این ماده با ظاهرى فریبنده و خوشبو دانش آموزان را نشانه گرفته و علاوه بر زمینه سازى براى اعتیاد و ازبین بردن رنگ صورتى لثه ها، ریه و دستگاه تنفسى مصرف کنندگان را نیز به خطر مى اندازد.
این بسته هاى کوچک اغلب حاوى ۳ عدد از این ماده به شکل «هل» است و توانایى بدن، میزان و روش مصرف آن در بروز عوارض ظاهرى نقش مهمى دارد.
این مواد در شکل پودر و با طعم نعناع و موارد مشابه نیز عرضه مى شود. خرید وفروش این مواد نیز از نظر قانونى ممنوع است.
وى از فروش عمده آن با قیمتى بسیار پائین (حدود صدتومان) در شرق کشور خبرمى دهد.
عوارض جسمي و رواني:
هند داراي بالاترين ميزان سرطان دهان در جهان است. اين امر يك دليل ساده دارد. بسياري از هنديان عادت به جويدن پان پراگ دارند. نيكوتين موجود در پان پراگ باعث زردي رنگ دندان‌ها و آسيب به سلول‌هاي مغزي مي‌شود. مواد موجود در نيكوتين از طريق بزاق و مخاط دهان جذب بدن شده و در اثر ورود به خون، روي سلول‌هاي مغزي اثرمي‌گذارد.
سرطان دهان و حنجره، فساد لثه و ايجاد عارضه در دستگاه تنفسي و قلب و عروق، احساس سبكي، گيجي و سرخوشي، از دست دادن تعامل‌ ‌رفتاري و حركتي، ايجاد حركات غير طبيعي در چشم ها، تغييرات محسوس در فشار خون،‌ ‌افزايش ضربان قلب، دندان قروچه، لرزش، اختلال در خواب، وابستگي روحي و رواني‌ ‌، ، سرطان روده بزرگ، نارسايي هاي كليوي از ديگر خطرهاي استفاده از پان پراگ است.
استفاده از پان پراگ همچنين سلامت عمومي جامعه را به خطر مي‌اندازد.چون مصرف پان پراگ سبب افزايش توليد بزاق دهان مي‌شود. خروج آب دهان مصرف‌كنندگان پان پراگ موجب گسترش بيماري‌هاي عفوني، سل و هپاتيت مي‌شود.
از دست دادن تعادل رفتاري و حركتي، و شادي كاذب و نشنگي، از ديگر خطرهاي مصرف پان‌پراگ است.
اما خطري بزرگ‌تر در كمين مصرف كنندگان پان پراگ است و آن زمينه‌سازي براي اعتياد به مواد ديگر است. با توجه به اينكه پان‌پراگ در بسته‌بندي‌هاي جذاب و به شكل آدامس ارايه مي‌شود در نتيجه كودكان را به شدت تهديد مي‌كند. پس مواظب كودكان خود باشيد .

در ادامه عکس هایی که مشاهده می کنید معروف ترین برند های تولید کننده و مشاهده شده در کشور ما هستن.

آخرین ویرایش:
بالا