شمالیا حجابشون خیلی خوبه کهوضعیت حجاب تو استان های مختلف فرق داره و بعضی جاها واقعا" لازمه ی کم توجه بیشتر بشه...مثل شمال ما!!!:14:
رضا شاه و چیکار داری؟:dadad4:30 سال اخیرو نگاه کن فقط.ملت کم.دولت زیاد.آقا رضا منظورت کارای رضا شاهه؟
خوب پروسه عکسش یعنی چی؟
از دست خود ملت برمیاد یا نه دولت باید کاری کنه؟
رضا شاه و چیکار داری؟:dadad4:30 سال اخیرو نگاه کن فقط.ملت کم.دولت زیاد.
اتفاقا اون موقع که خانوما عقیدشون بود اگه هم میکشیدن کوتاه نمیومدن بازم.نمیشه بگم که گذاشتم خودم رئیس جمهور شدم عملیش کنم:j58r36j3gcr4suxymup:riz481:ضمنا من نمیدونم چند سالته که به هم سن و سالات چی بگی.:dadad4:والا رضا شاه که چادرو از سر خانوما کشید و مردا رو مجبور کرد لباس غربیا رو بپوشن به ذهنم رسید
خوب دولت باید چیکار کنه ؟ ملت باید چیکار کنه؟ مثلا من چه کاری از دستم برمیاد که دخترای هم سن و سالم یه خورده مراعات کنن؟
یعنی شما میگی چون رضا شاه چادرو بزور کشید مردم مقابله کردن، و حالا چون میخان بزور سرشون کنن باز مقابله میکنناتفاقا اون موقع که خانوما عقیدشون بود اگه هم میکشیدن کوتاه نمیومدن بازم.نمیشه بگم که گذاشتم خودم رئیس جمهور شدم عملیش کنم:j58r36j3gcr4suxymup:riz481:ضمنا من نمیدونم چند سالته که به هم سن و سالات چی بگی.:dadad4:
ولی خداییش به زور نمیشه حجاب رو تحمیل جامعه کنی! غیر ممکنه! اونم توی سال 2013 !!! من بودم حجاب رو آزاد میکردم. اصل اسلام هم همینو میگه. هرکی مسلمونه رعایت میکنه و هرکی نباشه خب نمیکنه!
اولا تاراجون شما چرا حجابت جوریه که جلب توجه میکنه،دوما به نظر منم حجاب باید آزاد باشه تا اینجوری زمینه واسه پیاده کردن سایر قوانین و سجایای اخلاقی پیاده بشه، مثلا پدر یا مادری که به فکر بچه خودشونن تاتو یک جامعه با حجاب آزاد گمراه نشه به فکر پایین آوردن توقعات ازدواج باشن تا بچه هاشون ازدواج کنن ،یا متاهل ها:طرفین شرایط جامعه رو ببینن و بدونن برای رضایت از هم تو همچین جامعه ای چجوری باید رفتار کنن تا از هم راضی و بهم قانع باشن.تازه الان که وضع اینه بازم آدم امنیت نداره
چن وقت پیش رفته بودم دندونپزشکی یه پسره تقریبا همسن خودم همراه مادرش بعنوان مراجع اومده بودن ، مادرش چادری بود ، پسره تا چشمش به من افتاد خندید و یه چیزی گفت که من نشنیدم چی بود، ولی باعث شد حواسم بهش جمع شه . وقتی رو صندلیا نشستن مادرش مثل اینکه بخاطر اینکارش بهش اعتراض کرد .. منم بدون اینکه به روی خودم بیارم حرفاشونو میشنیدم
مادره: برا چی اینجوری کردی؟ مگه من که مادر توام حجاب ندارم ؟... یعنی دلت میخواد من با وضع اونجوری بیام بیرون؟ اینکارت یعنی از حجاب منم ناراضی؟
پسره: نه ، ولی آخه دخترا اینروزا دیگه هیچکدوم این شکلی نیستن، آدم یه اینجوریشو که میبینه بیشتر توجهش جلب میشه ....
بعدشم دیگه برای اینکه کار نسنجیدشو توجیه کنه سعی داشت به مادرش بقبولونه که این نوع پوشش بیشتر توجه پسرا رو جلب میکنه و آدم باید همرنگ جماعت باشه
اون پسره خیلی غلط کرده حجاب یه دختر باحجاب رو مسخره میکنه . متاسفانه جامعه ما داره یه چیزهایی رو برای خودش ارزش میگیره که تاسف باره .مثلا جراحی بینی شده یه ارزش .هر کی بینی اش رو جراحی نکنه امل به حساب میاد .تازه الان که وضع اینه بازم آدم امنیت نداره
چن وقت پیش رفته بودم دندونپزشکی یه پسره تقریبا همسن خودم همراه مادرش بعنوان مراجع اومده بودن ، مادرش چادری بود ، پسره تا چشمش به من افتاد خندید و یه چیزی گفت که من نشنیدم چی بود، ولی باعث شد حواسم بهش جمع شه . وقتی رو صندلیا نشستن مادرش مثل اینکه بخاطر اینکارش بهش اعتراض کرد .. منم بدون اینکه به روی خودم بیارم حرفاشونو میشنیدم
مادره: برا چی اینجوری کردی؟ مگه من که مادر توام حجاب ندارم ؟... یعنی دلت میخواد من با وضع اونجوری بیام بیرون؟ اینکارت یعنی از حجاب منم ناراضی؟
پسره: نه ، ولی آخه دخترا اینروزا دیگه هیچکدوم این شکلی نیستن، آدم یه اینجوریشو که میبینه بیشتر توجهش جلب میشه ....
بعدشم دیگه برای اینکه کار نسنجیدشو توجیه کنه سعی داشت به مادرش بقبولونه که این نوع پوشش بیشتر توجه پسرا رو جلب میکنه و آدم باید همرنگ جماعت باشه
اولا تاراجون شما چرا حجابت جوریه که جلب توجه میکنه
نمیدونم تو بقیه شهرا وضع چطوره ولی متاسفانه این چیزا تو شهر من خیلی زیادهاون پسره خیلی غلط کرده حجاب یه دختر باحجاب رو مسخره میکنه . متاسفانه جامعه ما داره یه چیزهایی رو برای خودش ارزش میگیره که تاسف باره .مثلا جراحی بینی شده یه ارزش .هر کی بینی اش رو جراحی نکنه امل به حساب میاد .