خطر جدی!

آیا از وضع حجاب مردم کشور راضی هستید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

sara77

New member
بنظرممممممممممممم حجاب توی خانمها بیشتر به چشم میخوره تا اقایون واسه خانمها هم اونجوری که باید رعایت شه نمیشه واقعا تو بعضی جاهاا ادم تاسف میخوره والا ما که دختریم این صحنهارو میبینیم با خودمون چی فکر میکنیم چه برسه به اینکه پسرا ببینن

parnia

New member
وضعیت حجاب تو استان های مختلف فرق داره و بعضی جاها واقعا" لازمه ی کم توجه بیشتر بشه...مثل شمال ما!!!:14:

Taraa

Well-known member
چی بگم ... من با این طرح نمیدونم چی چی که اسمشم بلد نیستم ... همین که جلو دختر پسرای بد حجابو میگیرن موافق نیستم ... یا با اجباری بودن حجاب تو امامزاده ها موافق نیستم

ولی خوب مردم هم مراعات نمیکنن .... بقول سارا من که خودم یه دخترم بعضی دخترا رو که میبینم واقعا خجالت میکشم ..... حالا اینکه چاره چیه؟ الله اعلم

Persian-Masoud

New member
2 چیزانتها نداره! پهنای آسمان و حماقت انسان!
1 چیز هم درست نمیشه! حجاب ایران!

reza.n

New member
هر چیزی درست شدنیه جانم.فقط باید به اندازه ی کافی روش کار درست بشه.چطور حجاب خراب شد.اگه کامل اون پروسه درک بشه مسیر عکسش درستش میکنه.

Taraa

Well-known member
آقا رضا منظورت کارای رضا شاهه؟
خوب پروسه عکسش یعنی چی؟
از دست خود ملت برمیاد یا نه دولت باید کاری کنه؟

reza.n

New member
آقا رضا منظورت کارای رضا شاهه؟
خوب پروسه عکسش یعنی چی؟
از دست خود ملت برمیاد یا نه دولت باید کاری کنه؟
رضا شاه و چیکار داری؟:dadad4:30 سال اخیرو نگاه کن فقط.ملت کم.دولت زیاد.

Taraa

Well-known member
رضا شاه و چیکار داری؟:dadad4:30 سال اخیرو نگاه کن فقط.ملت کم.دولت زیاد.

والا رضا شاه که چادرو از سر خانوما کشید و مردا رو مجبور کرد لباس غربیا رو بپوشن به ذهنم رسید

خوب دولت باید چیکار کنه ؟ ملت باید چیکار کنه؟ مثلا من چه کاری از دستم برمیاد که دخترای هم سن و سالم یه خورده مراعات کنن؟

reza.n

New member
والا رضا شاه که چادرو از سر خانوما کشید و مردا رو مجبور کرد لباس غربیا رو بپوشن به ذهنم رسید

خوب دولت باید چیکار کنه ؟ ملت باید چیکار کنه؟ مثلا من چه کاری از دستم برمیاد که دخترای هم سن و سالم یه خورده مراعات کنن؟
اتفاقا اون موقع که خانوما عقیدشون بود اگه هم میکشیدن کوتاه نمیومدن بازم.نمیشه بگم که گذاشتم خودم رئیس جمهور شدم عملیش کنم:j58r36j3gcr4suxymup:riz481:ضمنا من نمیدونم چند سالته که به هم سن و سالات چی بگی.:dadad4:

Taraa

Well-known member
اتفاقا اون موقع که خانوما عقیدشون بود اگه هم میکشیدن کوتاه نمیومدن بازم.نمیشه بگم که گذاشتم خودم رئیس جمهور شدم عملیش کنم:j58r36j3gcr4suxymup:riz481:ضمنا من نمیدونم چند سالته که به هم سن و سالات چی بگی.:dadad4:
یعنی شما میگی چون رضا شاه چادرو بزور کشید مردم مقابله کردن، و حالا چون میخان بزور سرشون کنن باز مقابله میکنن
فرض کن هم سن و سال خود شما .... من دنبال ایده ام .... خودم خیلی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم، گفتم شاید ذهنای خلاق تر بتونه کمک کنه ، کسی چمیدونه شاید یه روزی به جایی رسیدیم که قدرت بیشتری داشتیم

reza.n

New member
تارا چرا به رضا شاه گیر دادی.نه من چنین چیزی نگفتم ولی درسته در واقع.به زور هیچ وقت نمیشه.به هر حال هرکاری اگه بخاد انجام بشه باید فرهنگ سازی بشه کار بشه روو نسل های بعد.نسل های الان که تموم شد رفت.اگه کار بشه رو بچه کوچیکای الان تا 40 30 سال دیگه شاید بهتر شه وضع.ولی نه توو کوتاه مدت.واسه الان نمیدونم.

Persian-Masoud

New member
ولی خداییش به زور نمیشه حجاب رو تحمیل جامعه کنی! غیر ممکنه! اونم توی سال 2013 !!! من بودم حجاب رو آزاد میکردم. اصل اسلام هم همینو میگه. هرکی مسلمونه رعایت میکنه و هرکی نباشه خب نمیکنه!

akhbar

New member
ولی خداییش به زور نمیشه حجاب رو تحمیل جامعه کنی! غیر ممکنه! اونم توی سال 2013 !!! من بودم حجاب رو آزاد میکردم. اصل اسلام هم همینو میگه. هرکی مسلمونه رعایت میکنه و هرکی نباشه خب نمیکنه!

هیچ کاری با زور و تحمیل نتیجه ی خوبی نداره.بلکه خود فرد باید راه درست رو از شر تشخیص بده

Taraa

Well-known member
درسته ... ولی آدم فکرشو که میکنه اگه همه چیز آزاد بشه ، چون دینداری کار سختیه دیگه هیشکی نمیمونه، بس که بی دینی جذابیت داره
تازه ممکنه اونایی که بی اعتقادن بخودشون اجازه بدن به اونایی که معتقدن آسیب برسونن بعدشم بگن ما اعتقاد نداریم و از نظر ما اینکارا اشتباه نیس

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
تازه الان که وضع اینه بازم آدم امنیت نداره

چن وقت پیش رفته بودم دندونپزشکی یه پسره تقریبا همسن خودم همراه مادرش بعنوان مراجع اومده بودن ، مادرش چادری بود ، پسره تا چشمش به من افتاد خندید و یه چیزی گفت که من نشنیدم چی بود، ولی باعث شد حواسم بهش جمع شه . وقتی رو صندلیا نشستن مادرش مثل اینکه بخاطر اینکارش بهش اعتراض کرد .. منم بدون اینکه به روی خودم بیارم حرفاشونو میشنیدم
مادره: برا چی اینجوری کردی؟ مگه من که مادر توام حجاب ندارم ؟... یعنی دلت میخواد من با وضع بد بیام بیرون؟ اینکارت یعنی از حجاب منم ناراضی؟
پسره: نه ، ولی آخه دخترا اینروزا دیگه هیچکدوم این شکلی نیستن، آدم یه اینجوریشو که میبینه بیشتر توجهش جلب میشه ....

بعدشم دیگه برای اینکه کار نسنجیدشو توجیه کنه سعی داشت به مادرش بقبولونه که این نوع پوشش بیشتر توجه پسرا رو جلب میکنه و آدم باید همرنگ جماعت باشه

آخرین ویرایش:

varia

Well-known member

چن وقت پیش رفته بودم دندونپزشکی یه پسره تقریبا همسن خودم همراه مادرش بعنوان مراجع اومده بودن ، مادرش چادری بود ، پسره تا چشمش به من افتاد خندید و یه چیزی گفت که من نشنیدم چی بود، ولی باعث شد حواسم بهش جمع شه . وقتی رو صندلیا نشستن مادرش مثل اینکه بخاطر اینکارش بهش اعتراض کرد .. منم بدون اینکه به روی خودم بیارم حرفاشونو میشنیدم
مادره: برا چی اینجوری کردی؟ مگه من که مادر توام حجاب ندارم ؟... یعنی دلت میخواد من با وضع اونجوری بیام بیرون؟ اینکارت یعنی از حجاب منم ناراضی؟
پسره: نه ، ولی آخه دخترا اینروزا دیگه هیچکدوم این شکلی نیستن، آدم یه اینجوریشو که میبینه بیشتر توجهش جلب میشه ....

بعدشم دیگه برای اینکه کار نسنجیدشو توجیه کنه سعی داشت به مادرش بقبولونه که این نوع پوشش بیشتر توجه پسرا رو جلب میکنه و آدم باید همرنگ جماعت باشه
اولا تاراجون شما چرا حجابت جوریه که جلب توجه میکنه،دوما به نظر منم حجاب باید آزاد باشه تا اینجوری زمینه واسه پیاده کردن سایر قوانین و سجایای اخلاقی پیاده بشه، مثلا پدر یا مادری که به فکر بچه خودشونن تاتو یک جامعه با حجاب آزاد گمراه نشه به فکر پایین آوردن توقعات ازدواج باشن تا بچه هاشون ازدواج کنن ،یا متاهل ها:طرفین شرایط جامعه رو ببینن و بدونن برای رضایت از هم تو همچین جامعه ای چجوری باید رفتار کنن تا از هم راضی و بهم قانع باشن.

nsj

New member

مادره: برا چی اینجوری کردی؟ مگه من که مادر توام حجاب ندارم ؟... یعنی دلت میخواد من با وضع اونجوری بیام بیرون؟ اینکارت یعنی از حجاب منم ناراضی؟

اون پسره خیلی غلط کرده حجاب یه دختر باحجاب رو مسخره میکنه . متاسفانه جامعه ما داره یه چیزهایی رو برای خودش ارزش میگیره که تاسف باره .مثلا جراحی بینی شده یه ارزش .هر کی بینی اش رو جراحی نکنه امل به حساب میاد .

Taraa

Well-known member
اون پسره خیلی غلط کرده حجاب یه دختر باحجاب رو مسخره میکنه . متاسفانه جامعه ما داره یه چیزهایی رو برای خودش ارزش میگیره که تاسف باره .مثلا جراحی بینی شده یه ارزش .هر کی بینی اش رو جراحی نکنه امل به حساب میاد .
نمیدونم تو بقیه شهرا وضع چطوره ولی متاسفانه این چیزا تو شهر من خیلی زیاده

بالا