خدایا شکرت!!! یتیم خانه ای در عراق!!

mehrshad.namdar

New member
این عکس در یک یتیم خانه در عراق و توسط عکاسی عراقی گرفته شده این دختر هرگز مادرش را ندیده است . بقیه را خودتان ببینید.
مشاهده فایل‌پیوست 3479
شکرگزار هر آن چه دارید باشید، ارزش آن چه دارید را وقتی
می فهمید که از دستش بدهید!!

mj1919

New member
و باز هم، به نقل از گمانه!

“تصویر دخترک عراقی در یکی از یتیم خانه های این کشور”، ” دخترک آغوش مادر را در حمله آمریکا به عراق از دست داده است”، ” حرکتی تکان دهنده از یک دختر بچه عراقی و … از جمله عناوینی است که سایت ها و صفحات فارسی و انگلیسی و متاسفانه گاه صفحات معتبر با هدف همیشگی جذب لایک و یا حتی بهره برداری های سیاسی در توصیف این عکس آورده اند.
چند نمونه از تحریف نام و موضوع ببینید:
فردا نیوز.

شفاف نیوز.

شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه).

داستان کودکی که در آغوش نقاشی گچی مادر خوابیده چیست؟
ارسال شده در 7 آگوست, 2013 توسط ادمین «R»
عکس منسوب به کودک عراقی
“تصویر دخترک عراقی در یکی از یتیم خانه های این کشور”، ” دخترک آغوش مادر را در حمله آمریکا به عراق از دست داده است”، ” حرکتی تکان دهنده از یک دختر بچه عراقی و … از جمله عناوینی است که سایت ها و صفحات فارسی و انگلیسی و متاسفانه گاه صفحات معتبر با هدف همیشگی جذب لایک و یا حتی بهره برداری های سیاسی در توصیف این عکس آورده اند.
فردا نیوز.

شفاف نیوز.

160653_157

اما واقعیت چیست؟
نه خبری از عراق است و حمله آمریکا و نه فقدان مادر. کودکی ایرانی با عکاسی ایرانی . عکس هم برنده چند جایزه بین المللی است.

این عکس یکی از آثار شناخته شده خانم بهاره بیشه هنرمند جوان اصفهانی با نام “من یک مادر دارم” است که در جشنواره مقدونیه مدال نقره گرفته است و در جشنوار ابوظبی‌ هم در کتاب جشنواره و در بخش عمومی به نام ایشان به چاپ رسیده است.

این اثر را در سایت جشنواره مقدونیه در صفحه ۶۸ ببینید.

و همچنین صفحه ۹۰ این سایت.

روزنامه ژاپنی که به این اثر پرداخته است.

چنین دروغپردازی هایی ابعادی فراتر از یک شایعه دارند و به حقوق پدیدآورنده نیز آسیب جدی می رسانند. تا آنجا که به گفته خانم بیشه متاسفانه حتی شهرداری تهران هم بدون کسب اجازه از آفریننده آن، این عکس را مدتی در یکی از بیلبوردهای شهر نصب کرده بود.
بد نیست یادآور شویم که اگر عکس ها و نوشته های شما نیز در فیسبوک اینچنین قربانی نقض کپی رایت شده از طریق آموزش کاملی که پیش تر در این زمینه آماده کردیم و لینک های مفید همراه آن این موارد را به فیسبوک گزارش دهید:
http://on.fb.me/19BlD09

توضیحات بیشتر درباره این عکس از زبان آفریننده آن خانم بهاره بیشه:
«عکس در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۱ گرفته شده است. این عکس یکی از عکسهای مجموعه «من یک مادر دارم» می باشد که در آن کودکی در دنیای امروزی سعی دارد به وسیله عنصر گچ صحنه هایی را به تصویر بکشد که در واقعیت برای او بحران است بنابراین رویاهایش را نقاشی می کند همچون زمان جنین و با لباسی سرتاسر سفید که نشانی از پاکی، رویا و آرامش باشد. کودک حتی زمانی که وارد رویاهایش (نقاشی گچی) می شود کفشهایش را در می آورد که این نمادی از جدا شدن و دوری کردن از امکانات دنیای واقعی و این دنیا در عکس است. کودک خودش را در آغوش حیوانات و عناصر مختلف قرار میدهد تا آرامشش را پیدا کند ودر آخرین صحنه این مجموعه تصویری از یک زن می کشد و در آغوش زن می رود تا همچون زمان جنین بودنش آرامش خود را بدست آورد.»

پروفایل و رزومه خانم بهاره بیشه را از اینجا می توانید ببینید

مجموعه آثار خانم بیشه در کانال Flickr ایشان در این جا قابل مشاهده است.

آلبوم دنیای گچی من.

شاید عکس دیگری را هم که با علامت ضربدر مشخص کرده ایم و تم موضوعی تقریبا مشابه با عکس خانم بیشه دارد را هم دیده باشید. درباره این عکس پیش تر با عنوان “کودکی عراقی با نقاشی کردن طرح مادرش هنوز شبها در آغوش او می‌خوابد” اطلاع رسانی کرده بودیم. در آن مطلب هم عکسی از یک برنامه تلوزیونی را دست مایه چنین شایعه ای قرار داده بودند.

کودکی عراقی با نقاشی کردن طرح مادرش هنوز شبها در آغوش او می‌خوابد. | گُمانه
یا
http://on.fb.me/1bRx1qu

منبع:
داستان کودکی که در آغوش نقاشی گچی مادر خوابیده چیست؟ | گُمانه

maxin

Well-known member
و باز هم، به نقل از گمانه!

فردا نیوز.

شفاف نیوز.

داستان کودکی که در آغوش نقاشی گچی مادر خوابیده چیست؟
ارسال شده در 7 آگوست, 2013 توسط ادمین «R»
عکس منسوب به کودک عراقی
فردا نیوز.

شفاف نیوز.

160653_157

اما واقعیت چیست؟
نه خبری از عراق است و حمله آمریکا و نه فقدان مادر. کودکی ایرانی با عکاسی ایرانی . عکس هم برنده چند جایزه بین المللی است.

این عکس یکی از آثار شناخته شده خانم بهاره بیشه هنرمند جوان اصفهانی با نام “من یک مادر دارم” است که در جشنواره مقدونیه مدال نقره گرفته است و در جشنوار ابوظبی‌ هم در کتاب جشنواره و در بخش عمومی به نام ایشان به چاپ رسیده است.

این اثر را در سایت جشنواره مقدونیه در صفحه ۶۸ ببینید.

و همچنین صفحه ۹۰ این سایت.

روزنامه ژاپنی که به این اثر پرداخته است.

چنین دروغپردازی هایی ابعادی فراتر از یک شایعه دارند و به حقوق پدیدآورنده نیز آسیب جدی می رسانند. تا آنجا که به گفته خانم بیشه متاسفانه حتی شهرداری تهران هم بدون کسب اجازه از آفریننده آن، این عکس را مدتی در یکی از بیلبوردهای شهر نصب کرده بود.
بد نیست یادآور شویم که اگر عکس ها و نوشته های شما نیز در فیسبوک اینچنین قربانی نقض کپی رایت شده از طریق آموزش کاملی که پیش تر در این زمینه آماده کردیم و لینک های مفید همراه آن این موارد را به فیسبوک گزارش دهید:
http://on.fb.me/19BlD09

توضیحات بیشتر درباره این عکس از زبان آفریننده آن خانم بهاره بیشه:
«عکس در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۱ گرفته شده است. این عکس یکی از عکسهای مجموعه «من یک مادر دارم» می باشد که در آن کودکی در دنیای امروزی سعی دارد به وسیله عنصر گچ صحنه هایی را به تصویر بکشد که در واقعیت برای او بحران است بنابراین رویاهایش را نقاشی می کند همچون زمان جنین و با لباسی سرتاسر سفید که نشانی از پاکی، رویا و آرامش باشد. کودک حتی زمانی که وارد رویاهایش (نقاشی گچی) می شود کفشهایش را در می آورد که این نمادی از جدا شدن و دوری کردن از امکانات دنیای واقعی و این دنیا در عکس است. کودک خودش را در آغوش حیوانات و عناصر مختلف قرار میدهد تا آرامشش را پیدا کند ودر آخرین صحنه این مجموعه تصویری از یک زن می کشد و در آغوش زن می رود تا همچون زمان جنین بودنش آرامش خود را بدست آورد.»

پروفایل و رزومه خانم بهاره بیشه را از اینجا می توانید ببینید

مجموعه آثار خانم بیشه در کانال Flickr ایشان در این جا قابل مشاهده است.

آلبوم دنیای گچی من.

شاید عکس دیگری را هم که با علامت ضربدر مشخص کرده ایم و تم موضوعی تقریبا مشابه با عکس خانم بیشه دارد را هم دیده باشید. درباره این عکس پیش تر با عنوان “کودکی عراقی با نقاشی کردن طرح مادرش هنوز شبها در آغوش او می‌خوابد” اطلاع رسانی کرده بودیم. در آن مطلب هم عکسی از یک برنامه تلوزیونی را دست مایه چنین شایعه ای قرار داده بودند.

کودکی عراقی با نقاشی کردن طرح مادرش هنوز شبها در آغوش او می‌خوابد. | گُمانه
یا
http://on.fb.me/1bRx1qu

منبع:
داستان کودکی که در آغوش نقاشی گچی مادر خوابیده چیست؟ | گُمانه

لایک
پس اصل مطلب این بوده:auizz3ffy9vla57584x
گفتم مردم این کشورای عربی اغلب سیستم چن همسری دارن وننه وبابا درس حسابی بخودشون نمی بینن که بخوان دلتنگشم بشن.:21:

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
لایک
گفتم ملت این کشورای عربی کلا سیستم چن همسری دارن وننه وبابا درس حسابی بخودشون نمی بینن که بخوان دلتنگشم بشن.:21:

جالب است، خیلی اطلاعاتتون در زمینه ی کشورهای عربی بالا است، واقعا مطمئنید این اظهار نظر در مورد کشورهای دیگه درسته؟
:(

sakar

New member
سلام
مطلب جالبی بود
مرسی هم از شروع کننده هم از اقای ام جی بابت توضیحات

یه سوال برام پیش اومده
چرا خانم بهاره بیشه جایی از خودشون دفاع نکردن؟
چون خیلی سرچ کردم چیزی از دفاعیات ایشون ندیدم
یا شاید من پیدا نکردم اگر شما چیزی دیدین ممنون میشم منبع بذارید
اگرم نیست لطفا اصفهانیایی که اینجان و به خانم بهاره بیشه دسترسی دارن میشه ازش بپرسن
ممنون

کسیکه با نوشتن یه داستان دروغی با احساسات مردم بازی میکنه خدایا عذابش چی میتونه باشه؟از مثقال که بیشتره؟

sakar

New member
لایک
گفتم ملت این کشورای عربی اغلب سیستم چن همسری دارن وننه وبابا درس حسابی بخودشون نمی بینن که بخوان دلتنگشم بشن.:21:

حرفتون نمیدونم چن درصد درسته
ولی اینو میدونم که ملتهایی که توی جغرافیای عربی هستند هم جزو انسانها دسته بندی میشن اینو 100 % مطمئنم

maxin

Well-known member
حرفتون نمیدونم چن درصد درسته
ولی اینو میدونم که ملتهایی که توی جغرافیای عربی هستند هم جزو انسانها دسته بندی میشن اینو 100 % مطمئنم

عاقا اصل مطلب اینه ما تو پیش دانشگاهی ی دبیر زیست داشتیم میخاس سیستم چن همسری پستانداران رو درس بده هی از گله شیرو وگورخر واسب آبی و(گراز حتی) این چیزا میگفت بچهای مطلبو نمی گرفتن آخرش سیستم همسر داری مردم فاخر!(البته نه همشون)کشورای همسایه عربی رو مثال زد همه درسو فول شدن.مثال بارزش همین پادشاهاشون ک زیر بیستا زن واسشون افت داره.لامصب پادشاه عربستان طبق آخرین اعلام همین اخبار خودمون 23تا داره .
همچنین میدونستید زمان عندجاهلیشون تقریبا اوایل اسلام زناشون رو به دوستان وآشنایان می سپردندو طی مدتی که زنشون اونجا بود اگر بچه دار می شد اون بچه در هر صورتی به شوهر اصلی واول که زنشو قرض داده تعلق داشته.اگه کمی مطالعه دارید درموردشون این شاید بگوشتون خورده .من خودم تو بحث با استادای دروس عمومی متوجه این شاهکارشون شدم.
میدونستی مقبره مادر سلیمان واقعی اصلا تو ایران وجود نداره واینی که ما بهش مقبره مادر سلیمان میگیم در واقع مقبره پادشاه خودمونه!که ایرانی های باهوش زمان حمله اون وحشیها به ایران اسمشو عوض کردن که با خاک یکسان نشه.یا پرسپولیس ک بهش میگیم تخت جمشید.
هر جا همه جور آدم داره من همه رو نگفتم.
ولی اینام خوب دیگه جزو دسته آدما طبقه بندی میشن........

شفيع

Well-known member
من متوجه شدم اینطوریه مدرک بیار که تحریفه؟:mad_majidonline:

درضمن من به شما مشکوکم شفیع جان تو تایپیک سوریه هم خوب هوای اونطرف آبی ها رو داشتی ؟:New (6):

من طرف هيچ وريارو ندارم من اونچيزيو كه حس ميكنم صحت داره رو ميگم.منظورم اين بود كه در ابتداي تصوير گفتن اين عراقيه بعدا دوستان با منابع موثق گفتن كه اين عكس ايرانيه

maxin

Well-known member
متوجه شدم شرمنده:dadad4: ......
من به مطلبی که شک دارم نمیذارمش واسه این ........

maxin

Well-known member
خواهش ميكنم.نه اگه مطلبيه خوشحال ميشم ببينم يا بشنوم

بیشترشو از استادای مطمئن ومطلع شنیدم.اما میتونید e-book ناگفته های ایران رو مطالعه کنید من خوندمش اما متاسفانه الان ندارمش.

sakar

New member
عاقا اصل مطلب اینه ما تو پیش دانشگاهی ی دبیر زیست داشتیم میخاس سیستم چن همسری پستانداران رو درس بده هی از گله شیرو وگورخر واسب آبی و(گراز حتی) این چیزا میگفت بچهای مطلبو نمی گرفتن آخرش سیستم همسر داری مردم فاخر!(البته نه همشون)کشورای همسایه عربی رو مثال زد همه درسو فول شدن.مثال بارزش همین پادشاهاشون ک زیر بیستا زن واسشون افت داره.لامصب پادشاه عربستان طبق آخرین اعلام همین اخبار خودمون 23تا داره .
همچنین میدونستید زمان عندجاهلیشون تقریبا اوایل اسلام زناشون رو به دوستان وآشنایان می سپردندو طی مدتی که زنشون اونجا بود اگر بچه دار می شد اون بچه در هر صورتی به شوهر اصلی واول که زنشو قرض داده تعلق داشته.اگه کمی مطالعه دارید درموردشون این شاید بگوشتون خورده .من خودم تو بحث با استادای دروس عمومی متوجه این شاهکارشون شدم.
میدونستی مقبره مادر سلیمان واقعی اصلا تو ایران وجود نداره واینی که ما بهش مقبره مادر سلیمان میگیم در واقع مقبره پادشاه خودمونه!که ایرانی های باهوش زمان حمله اون وحشیها به ایران اسمشو عوض کردن که با خاک یکسان نشه.یا پرسپولیس ک بهش میگیم تخت جمشید.
هر جا همه جور آدم داره من همه رو نگفتم.
ولی اینام خوب دیگه جزو دسته آدما طبقه بندی میشن........

مشکل حرفتون گفتین ملتها .......نگفتین بعضی از ادما......
ازون ادماییی که معلمتون بهتون گفته من تو ایران هم دیدم........
................................................................
رومانيايي ها داراي چشمان سياه و پوست گندمگون و بسيار خوش برخورد و خوشرو هستند. آن چيزي هم كه نزد ما ناموس نام دارد نه تنها نزد آنها بلكه نزد اروپايي‌ها و حتي روسي‌ها كمتر معنا دارد. شبها در ميدانهاي شهر موسيقي و رقص و آواز جمعي بر پا مي‌شد و ما هم براي تماشا مي‌رفتيم. يك شب زني كنارم آمد و دستم را گرفت:
ـ بيا برويم.
خودم را پس كشيدم. دوباره اصرار كرد. جماعت زيادي دور ما جمع شدند. زن دست­بردار نبود. باوركن از شرم، قطره‌اي آب شده بودم. هرگز با چنين منظره‌اي روبرو نشده بودم. مردي آمد و اصرار كرد:
ـ با او برو.
ـ نمي‌روم. دست از سرم برداريد.
گفتند:
ـ اين شوهرش است. چرا نمي‌روي؟
آخر سر،به وسيله‌ي يك ارمني از مهلكه گريختم. براي يك شرقي، پذيرش و هضم اينگونه كارها تقريباً غير ممكن است.

"چیشتی مجیور"عبدالرحمن شرفکندی

hani93

New member
حالا به قول دوستان کاری به اینکه عکس از کیو کجاست کاری نداریم..
مهم اصل موضوعه,واقعا کم نیستن بچه هایی که حسرت اغوش مادرشونو دارنو شبا بدونش اشک میریزن!
:tsimuzpzwoap1t9y3o7خدا همه ی مادرامونو نگه داره...

بالا