mexin
Well-known member
خب دوستای عزیز انجمنی ..وقتش شد که من هم برم و انجمن رو بدیم به دست شکوفه های انقلاب .خخخخ.خلاصه این دو سال از اینکه ما رو تحمل نمودید مچکریم ..بعضیا شاید ناراحت شده باشن از دستم ولی بیشتر من تو فضای طنز بودم و قصد اذیت کسی رو نداشتم ...و سعی کردم با گذاشتن مطالب طنز به نسبت بیشتر و البته در بعضی مواقع نگاهی به معضلات و مشکلات اجتماعی در قالب طنز هرچند کپی پیست بود تونسته باشم لبخندی واسه شما آورده باشم ..:riz304:
اسامی دوستان رو نمی برم برای همه مدیرها و کاربرا و سایر دوستان انجمن علوم پزشکی آرزوی موفقیت دارم ..امیدوارم همیشه شاد و خوش و سلامت در کنار خانواده به خوشی زندگی کنید ...
اگه فرصت کردم میام بازم سر میزنم ...همیشه شاد و موفق باشید ...البته تا 31 شهریور هستم بعدش دیگه آرزوی موفقیت شما رو دارم ...:rose::rose:
اسامی دوستان رو نمی برم برای همه مدیرها و کاربرا و سایر دوستان انجمن علوم پزشکی آرزوی موفقیت دارم ..امیدوارم همیشه شاد و خوش و سلامت در کنار خانواده به خوشی زندگی کنید ...
اگه فرصت کردم میام بازم سر میزنم ...همیشه شاد و موفق باشید ...البته تا 31 شهریور هستم بعدش دیگه آرزوی موفقیت شما رو دارم ...:rose::rose: