خداحافظی مکسین(Mexin)...

mexin

Well-known member
خب دوستای عزیز انجمنی ..وقتش شد که من هم برم و انجمن رو بدیم به دست شکوفه های انقلاب .خخخخ.خلاصه این دو سال از اینکه ما رو تحمل نمودید مچکریم ..بعضیا شاید ناراحت شده باشن از دستم ولی بیشتر من تو فضای طنز بودم و قصد اذیت کسی رو نداشتم ...و سعی کردم با گذاشتن مطالب طنز به نسبت بیشتر و البته در بعضی مواقع نگاهی به معضلات و مشکلات اجتماعی در قالب طنز هرچند کپی پیست بود تونسته باشم لبخندی واسه شما آورده باشم ..:riz304:
اسامی دوستان رو نمی برم برای همه مدیرها و کاربرا و سایر دوستان انجمن علوم پزشکی آرزوی موفقیت دارم ..امیدوارم همیشه شاد و خوش و سلامت در کنار خانواده به خوشی زندگی کنید ...
اگه فرصت کردم میام بازم سر میزنم ...همیشه شاد و موفق باشید ...البته تا 31 شهریور هستم بعدش دیگه آرزوی موفقیت شما رو دارم ...:rose::rose:

biotechnologist

New member
من اصلا خداحافظی کردن رو دوست ندارم. هروقت وقت داشته باشم میام انجمن، هر وقت نتونم نمیام.البته من حضورم به پررنگی شما نیست و نبودم احساس نمیشه.تاپیک های طنزتون رو دوست دارم.امیدوارم تو زندگی واقعیتون هم همیشه شاد و پرانرژی باشید و باز هم تو انجمن ببینمتون.:riz304::ad54ad:

shayna

New member
براتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم...:rose:

اول وقتی دیدم شما این تاپیکو زدین,فکر کردم سر کاریه! اما وقتی خوندم دلم گرفت...منم مثل biotechnologist خداحافظیو دوست ندارم :dadad4:

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
من می خوام از طرف همه یه قولی ازت بگیرم حدالقل هفته ای یه بار برای راه اندازی یه پست جدید بیا و یه سری به دوستات توی فضای مجازی بزنی...:thumbsupsmileyanim:
-------
دوستان هم لایک می کنن...:painting:

-----------

مسلسل ماکسین

330px-Swiss_Machine_gun_1911.JPG

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
دوستان همه لطف دارید ...سعی میکنم سر بزنم ..انشاالله...:rose::rose:

آتشین

Well-known member
مکسین نرو
اگه بری من بخاطر اسپمای کی حرص بخورم
ایییشششششششششششششششششش
نابود

mexin

Well-known member
خخخ نکته داره
من توی تاپیکای مردم اسپم میزارم
اما تو هی میای تاپیکای منو اسپمی میکنی حسووود

خلاصه از دستم راحت شد ی دیگه ..برو خوش باش ...زندگی بدون اسپم رو هم تجربه بنما ..خخخخ

Ana67

Well-known member
قول دادی هفته ای یه بار ببایی انجمن .....
:eek:fftopic::eek:fftopic:

mexin

Well-known member

من تا اون بادکنک های تو رو نترکونم نمیرم ..امشب هم شده بیام اصفهان میترکونمشون ..یا خودت زحمتش رو بکش ..خخخخخخخخ

- - - Updated - - -

من تا اون بادکنک های تو رو نترکونم نمیرم ..امشب هم شده بیام اصفهان میترکونمشون ..یا خودت زحمتش رو بکش ..خخخخخخخخ

maxin

Well-known member
خدانگهدارت مکسین هرجا هستی موفق(وسلامت) باشی .
blue-byebye-smiley-emoticon.gif

اما فرصت داشتی حتما به انجمن و دوستات سر بزن.
im-outta-here-bye-bye-smiley-emoticon.gif

Ana67

Well-known member

- - - Updated - - -

خخخخخخ
قربون دستت شیرینی قبولی منم بیار بادکنکا واسه خودت

mexin

Well-known member
مکسین ببین بچه ها چقد دوست دارن... خودتم نمیدونستی...

خب ببینیم انتخاباتی در راه باشه شرکت کنم ..حتما بهم رای بدین دیگه ...:whistle:

اگه بهم رای بدین .. سرویس دانشگاهتون رو مثل سرویس مدرسه این ژاپنی ها میکنم ..خوفه؟؟

cf08-j.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پیچک

Ana67

Well-known member
خب ببینیم انتخاباتی در راه باشه شرکت کنم ..حتما بهم رای بدین دیگه ...:whistle:

اگه بهم رای بدین .. سرویس دانشگاهتون رو مثل سرویس مدرسه این ژاپنی ها میکنم ..خوفه؟؟

cf08-j.jpg

من اعتراض دارم
تختش کوووو؟؟یخچال پر خوراکی کووووو؟

mexin

Well-known member
من اعتراض دارم

خودم این عکس رو گرفتم ..پشت سرمه ..بعله ...:motat:

- - - Updated - - -

من اعتراض دارم

خودم این عکس رو گرفتم ..پشت سرمه .بادکنک هم تا دلت بخواد دارن ....بعله ...:motat:

بالا