خدائیش راضی هستی؟؟؟؟

gentelman70

New member
خدائیش از رشته ات راضی هستی؟
یا از کارت؟
دوست داری ارشد چی بخونوییییییییییییییییییی؟

شفق بانو

New member
خدارو شکر...
من در انتخاب رشته هیچ کاره بودم .
گفتی کار،مگه پیدا میشه ؟؟:33:
الانم خیلی دوست دارم به آرزوم (هماتولوژی )برسم و دلسوزانه خدمت کنم.:auizz3ffy9vla57584x

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

Ana67

Well-known member
رشتمو خیلی دوست دارم و خوشحالم اینو انتخاب کردم.
الان کار نمیکنم.چون واسه ارشد برنامه ریزی کردم
ارشد سم شناسیییییی

@parisa

New member
دوست من منظورتون از رشته صرفا پرستاریه یا همه رشته ها؟ از این بابت میپرسم که تاپیکتون دو داخل انجمن پرستاری آوردید!
رفع اسپم : رشتمو دوست دارم ولی از شرایط کاریش راضی نیستم!
برای ارشد هم هر رشته ای غیر از پرستاری!

آخرین ویرایش:

farzad.lab

مدیر بخش
رشتمو خیلی دوس دارم ... و میدونم دوست خواهم داشت

امــــــا از شرایط کاری رشتم نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه !

s861276

New member
من رشتم زیست بوده خود رشته رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه توی ایران جز بی تکلیف ترین رشته هاست ..... الان از انتخاب این رشته پشیمونم .... این رشته رو باید توی اروپا و آمریکا خوند نه توی ایران .... تا چند وقت پیش میخواستم واسه ارشد وزارت بهداشت امتحان بدم ولی یه چیزایی دیدم و شنیدم که گفتم قربون همون وزارت علوم خودمون ....الان تصمیم دارم برگردم از اول برم طراحی دوخت بخونم و واسه همون ادامه بدم ....

آخرین ویرایش:

Soroush Star

New member
من رشتم زیست بوده خود رشته رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه توی ایران جز بی تکلیف ترین رشته هاست ..... الان از انتخاب این رشته پشیمونم .... این رشته رو باید توی اروپا و آمریکا خوند نه توی ایران .... تا چند وقت پیش میخواستم واسه ارشد وزارت بهداشت امتحان بدم ولی یه چیزایی دیدم و شنیدم که گفتم قربون همون وزارت علوم خودمون ....الان تصمیم دارم برگردم از اول برم طراحی دوخت بخونم و واسه همون ادامه بدم ....

مهسا خانم ، واقعاً خوشحالم مسیرتونو پیدا کردین

هر آدمی به تبع از شرایط فعلی خودش راضی نیست ، این طبیعته انسان هست که دوست داره همیشه ترقی کنه .

خود منم از شرایط فعلیم رضایت کامل ندارم و البته آینده رو بهتر میبینم ...

M@RY@M

New member
از رشته ای که الان ترم آخرشم (رادیولوژی)نسبتا راضی هستم.آخه توی شهر ما زیاد بهش بها نمیدن و خیلی از تکنیکها رو درست وحسابی بهمون یاد نمیدن!
الان دارم برای ارشد رادیوبیولوژی میخونم و خیلی هم بهش امید دارم!:smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

konjkave

New member
نه اصلنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن من برق و مکانیک دوس داشتم یهو سر از زیست درآوردم.انقده غصه میخورم که نگو.ولی رشته ارشدم که ایشالا سال آینده قبول میشم خیلی دوس دارم.
کارم که پیدا نمیکنم.انگار من شدم جن و کارم شده بسم الله ینی ناراضیم در حد لالیگا.دیگه نذارید بگم هییییییییییییییییییییییییی:sad:

zy zy

New member
سلام من مهندسی بهداششششششت حرفه ای خوندم هیچم ازش راضی نیستم ، میخام سم بخونم که دیگه بهم نگن بهداشششششتی ، رشته س ما داریم آخه ؟؟؟؟

s861276

New member
مهسا خانم ، واقعاً خوشحالم مسیرتونو پیدا کردین

هر آدمی به تبع از شرایط فعلی خودش راضی نیست ، این طبیعته انسان هست که دوست داره همیشه ترقی کنه .

خود منم از شرایط فعلیم رضایت کامل ندارم و البته آینده رو بهتر میبینم ...
خیلی ممنون سروش جان .... راستش در مورد تغییر رشته خیلی فکر کردم آخه من طراحی لباس میکنم فکرش رو که کردم دیدم برای من ادامه توی همین حیطه بهتره و بعد از گرفتن مدرک دانشگاهی راحت میتونم یه آموزشگاه تاسیس کنم ....
در هر حال امیدوارم خدا هر کسی رو توی اون مسیری قرار بده که به صلاحش هست و براش بهتره
دعا میکنم شما و بقیه دوستان درهر راهی که قدم میزارین موفق باشین.......

vida68

New member
سلام...
وقتی اعلام نتایج کنکور سراسری اومد و پرستاری قبول شده بودم تا 2 شبانه روز گریه میکردم... باور نمیکردم مزد تمام زحمات چند ساله ام پرستاری باشه... تو ذهنم دنبال رشته های به ظاهر تاپ تر بودم ولی خدا خودش نخواست ومن الان یک پرستارم...
پرستاری که وقتی وارد بیمارستان میشه تمام دردهای خودشو فراموش میکنه و تا حد توانش سعی در تسریع روند درمان بیمار میکنه....
به رشته ام افتخار میکنم....
اگه به گذشته برگردم بجای انتخاب 70 رشته پرستاری انتخاب اولم پرستاری میشه...
پرستاری=عشق
هرچند سختی هایی زیادی داره شغل و رشته م ولی همشو به جان میخرم...

konjkave

New member
سلام...
وقتی اعلام نتایج کنکور سراسری اومد و پرستاری قبول شده بودم تا 2 شبانه روز گریه میکردم... باور نمیکردم مزد تمام زحمات چند ساله ام پرستاری باشه... تو ذهنم دنبال رشته های به ظاهر تاپ تر بودم ولی خدا خودش نخواست ومن الان یک پرستارم...
پرستاری که وقتی وارد بیمارستان میشه تمام دردهای خودشو فراموش میکنه و تا حد توانش سعی در تسریع روند درمان بیمار میکنه....
پرستاری=عشق

لایکککک.عالی بود،پرستار مهربون:rose:

gentelman70

New member

از رشته ای که الان ترم آخرشم (رادیولوژی)نسبتا راضی هستم.آخه توی شهر ما زیاد بهش بها نمیدن و خیلی از تکنیکها رو درست وحسابی بهمون یاد نمیدن!
الان دارم برای ارشد رادیوبیولوژی میخونم و خیلی هم بهش امید دارم!:smilies-azardl (181
رادیولوژی خیلی خطرناکه خودتون که در جریانید کنسر و منسر

- - - Updated - - -

منم طراحی لباس رو دوست دارم

gentelman70

New member
خوبه منم میخوام تی شرت سازی بزنم تو هم استخدام شی

سلام...
پرستاری=عشق

وقتی نتایج کنکورو دیدم آهنگ احمد کوچ ahmad koch رو گوش میکردم اشک از چشمان کوچکم سرازیر شد و آهنگ غمگین پس زمینه سیاهی بر باختن من در عرصه تحصیل بود
الان که یاد اون لحظه میوفتم و احساساتم.... اوع اوع اووووووع دارم به خودم میخندم چون حقم بود تقصیر خودکارم بود وسط کنکور تموم شد رشته امون آبیاری گیاهان زیر دریای شد
اون موقعی که دانشجویای پزشکی به کله مبارک فشار می آوردن من احمق با این ZERO one بیخیال داشتم PES میزدم حقم بود کس نزند بر سر من جز لنگ دراز من خاک تو سر من آبجی اشکل نداره پرستاری ام بد نیست یه باریکه آبی از پول میگذره به جاش این همه مریض جور واجور میبینی دلت وا میشه

M@RY@M

New member

[

از شما که تحصیلکرده هستید,بعیده که اینطور درمورد رادیولوژی قضاوت کنید.
وقتی حفاظت و رادیوبیولوژی اینقدر پیشرفت نکرده بود,خطرات زیادی مثل سوختگی ناشی از اشعه باعث سرطان پوست میشد یا قطع اعضا,مرگ زودرس و...وجود داشت نه مثل حالا که
مثلا سوختگی ناشی از اشعه یه چیز خنده داره!

mahii

New member

[

از شما که تحصیلکرده هستید,بعیده که اینطور درمورد رادیولوژی قضاوت کنید.
وقتی حفاظت و رادیوبیولوژی اینقدر پیشرفت نکرده بود,خطرات زیادی مثل سوختگی ناشی از اشعه باعث سرطان پوست میشد یا قطع اعضا,مرگ زودرس و...وجود داشت نه مثل حالا که
مثلا سوختگی ناشی از اشعه یه چیز خنده داره!

اقاااااااااااااااااا....این حرفا چیه؟؟؟؟؟؟:smilies:
اینی ک میگید مال سالها قبل تره ن حالا با این همه سیفتی و.........تو رو خدا جای دیگه نگیدا..........:smiliess (15):
بعدم هر رشته ای مزایا و معایب خودشو داره دیگه.....خدارو شکر من رشتمو اگاهانه انتخاب کردم و خیییییییییییییییییلی دوستش دارم.خییییییییییییییییلی
:sarma:

بالا