gentelman70
New member
خدائیش از رشته ات راضی هستی؟
یا از کارت؟
دوست داری ارشد چی بخونوییییییییییییییییییی؟
یا از کارت؟
دوست داری ارشد چی بخونوییییییییییییییییییی؟
من رشتم زیست بوده خود رشته رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه توی ایران جز بی تکلیف ترین رشته هاست ..... الان از انتخاب این رشته پشیمونم .... این رشته رو باید توی اروپا و آمریکا خوند نه توی ایران .... تا چند وقت پیش میخواستم واسه ارشد وزارت بهداشت امتحان بدم ولی یه چیزایی دیدم و شنیدم که گفتم قربون همون وزارت علوم خودمون ....الان تصمیم دارم برگردم از اول برم طراحی دوخت بخونم و واسه همون ادامه بدم ....
خیلی ممنون سروش جان .... راستش در مورد تغییر رشته خیلی فکر کردم آخه من طراحی لباس میکنم فکرش رو که کردم دیدم برای من ادامه توی همین حیطه بهتره و بعد از گرفتن مدرک دانشگاهی راحت میتونم یه آموزشگاه تاسیس کنم ....مهسا خانم ، واقعاً خوشحالم مسیرتونو پیدا کردین
هر آدمی به تبع از شرایط فعلی خودش راضی نیست ، این طبیعته انسان هست که دوست داره همیشه ترقی کنه .
خود منم از شرایط فعلیم رضایت کامل ندارم و البته آینده رو بهتر میبینم ...
سلام...
وقتی اعلام نتایج کنکور سراسری اومد و پرستاری قبول شده بودم تا 2 شبانه روز گریه میکردم... باور نمیکردم مزد تمام زحمات چند ساله ام پرستاری باشه... تو ذهنم دنبال رشته های به ظاهر تاپ تر بودم ولی خدا خودش نخواست ومن الان یک پرستارم...
پرستاری که وقتی وارد بیمارستان میشه تمام دردهای خودشو فراموش میکنه و تا حد توانش سعی در تسریع روند درمان بیمار میکنه....
به رشته ام افتخار میکنم....
اگه به گذشته برگردم بجای انتخاب 70 رشته پرستاری انتخاب اولم پرستاری میشه...
پرستاری=عشق
هرچند سختی هایی زیادی داره شغل و رشته م ولی همشو به جان میخرم...
مرسی که صادق بودیهنه.........
من رشتم زیست بوده خود رشته رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه توی ایران جز بی تکلیف ترین رشته هاست ..... الان از انتخاب این رشته پشیمونم .... این رشته رو باید توی اروپا و آمریکا خوند نه توی ایران .... تا چند وقت پیش میخواستم واسه ارشد وزارت بهداشت امتحان بدم ولی یه چیزایی دیدم و شنیدم که گفتم قربون همون وزارت علوم خودمون ....الان تصمیم دارم برگردم از اول برم طراحی دوخت بخونم و واسه همون ادامه بدم ....
رادیولوژی خیلی خطرناکه خودتون که در جریانید کنسر و منسراز رشته ای که الان ترم آخرشم (رادیولوژی)نسبتا راضی هستم.آخه توی شهر ما زیاد بهش بها نمیدن و خیلی از تکنیکها رو درست وحسابی بهمون یاد نمیدن!
الان دارم برای ارشد رادیوبیولوژی میخونم و خیلی هم بهش امید دارم!:smilies-azardl (181
منم طراحی لباس رو دوست دارممن رشتم زیست بوده خود رشته رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه توی ایران جز بی تکلیف ترین رشته هاست ..... الان از انتخاب این رشته پشیمونم .... این رشته رو باید توی اروپا و آمریکا خوند نه توی ایران .... تا چند وقت پیش میخواستم واسه ارشد وزارت بهداشت امتحان بدم ولی یه چیزایی دیدم و شنیدم که گفتم قربون همون وزارت علوم خودمون ....الان تصمیم دارم برگردم از اول برم طراحی دوخت بخونم و واسه همون ادامه بدم ....
رادیولوژی خیلی خطرناکه خودتون که در جریانید کنسر و منسراز رشته ای که الان ترم آخرشم (رادیولوژی)نسبتا راضی هستم.آخه توی شهر ما زیاد بهش بها نمیدن و خیلی از تکنیکها رو درست وحسابی بهمون یاد نمیدن!
الان دارم برای ارشد رادیوبیولوژی میخونم و خیلی هم بهش امید دارم!:smilies-azardl (181
خوبه منم میخوام تی شرت سازی بزنم تو هم استخدام شیمن رشتم زیست بوده خود رشته رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه توی ایران جز بی تکلیف ترین رشته هاست ..... الان از انتخاب این رشته پشیمونم .... این رشته رو باید توی اروپا و آمریکا خوند نه توی ایران .... تا چند وقت پیش میخواستم واسه ارشد وزارت بهداشت امتحان بدم ولی یه چیزایی دیدم و شنیدم که گفتم قربون همون وزارت علوم خودمون ....الان تصمیم دارم برگردم از اول برم طراحی دوخت بخونم و واسه همون ادامه بدم ....
سلام...
وقتی اعلام نتایج کنکور سراسری اومد و پرستاری قبول شده بودم تا 2 شبانه روز گریه میکردم... باور نمیکردم مزد تمام زحمات چند ساله ام پرستاری باشه... تو ذهنم دنبال رشته های به ظاهر تاپ تر بودم ولی خدا خودش نخواست ومن الان یک پرستارم...
پرستاری که وقتی وارد بیمارستان میشه تمام دردهای خودشو فراموش میکنه و تا حد توانش سعی در تسریع روند درمان بیمار میکنه....
به رشته ام افتخار میکنم....
اگه به گذشته برگردم بجای انتخاب 70 رشته پرستاری انتخاب اولم پرستاری میشه...
پرستاری=عشق
هرچند سختی هایی زیادی داره شغل و رشته م ولی همشو به جان میخرم...
رادیولوژی خیلی خطرناکه خودتون که در جریانید کنسر و منسر
[
از شما که تحصیلکرده هستید,بعیده که اینطور درمورد رادیولوژی قضاوت کنید.
وقتی حفاظت و رادیوبیولوژی اینقدر پیشرفت نکرده بود,خطرات زیادی مثل سوختگی ناشی از اشعه باعث سرطان پوست میشد یا قطع اعضا,مرگ زودرس و...وجود داشت نه مثل حالا که
مثلا سوختگی ناشی از اشعه یه چیز خنده داره!
اقاااااااااااااااااا....این حرفا چیه؟؟؟؟؟؟:smilies:رادیولوژی خیلی خطرناکه خودتون که در جریانید کنسر و منسر
[
از شما که تحصیلکرده هستید,بعیده که اینطور درمورد رادیولوژی قضاوت کنید.
وقتی حفاظت و رادیوبیولوژی اینقدر پیشرفت نکرده بود,خطرات زیادی مثل سوختگی ناشی از اشعه باعث سرطان پوست میشد یا قطع اعضا,مرگ زودرس و...وجود داشت نه مثل حالا که
مثلا سوختگی ناشی از اشعه یه چیز خنده داره!
اینی ک میگید مال سالها قبل تره ن حالا با این همه سیفتی و.........تو رو خدا جای دیگه نگیدا..........:smiliess (15):
بعدم هر رشته ای مزایا و معایب خودشو داره دیگه.....خدارو شکر من رشتمو اگاهانه انتخاب کردم و خیییییییییییییییییلی دوستش دارم.خییییییییییییییییلی:sarma: