ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AWWA

New member
باشه همون که نوشتی رو میخونم..آخه دیدم مال خودتع گفتم میتونیم نصف نصف کنیم .. شاید سهم بقیه راضی نباشن خوب
پس شد جزئ 26 حزب 3و 4

من قرعه کشی رو دوست دارم چون احساس میکنم انتخاب خداست و پیامی توش داره

celine

New member
سلام آوا جان قرار بود سهم من رو هم مشخص کنی ولی اسمم اونجا نبود حالا چی کار کنم؟:21:

ghazal26

New member
سلام آوا جان ممنون به خاطر تقسيم بندي خوبت عزيزم.. ميدوني كه دوستت دارم پس ديگه دوباره نميگم :(40):

آخرین ویرایش:

bahar.zr93

New member
مرسی آوا جان. خیلی لطف نمودی! ایشالاه خدا از همه مون قبول کنه.

mj1919

New member
خدا خیرتون بده انشاالله!

از همه دوستان التماس دعا دارم!

mohana

Well-known member
سلام آوا جانم
خیلی لطف کردی.....
التماس دعا
:riz304::riz304::riz304:

leyla-h

New member
چشم آوا جان پس شد حزب 3 و 4 جز 13 رو من بخونم ... بچه ها برای منم دعا کنین :rolleyessmileyanim:

karshenasgh

New member
ممنون آوا.. پس یعنی جزء 17 >> حزب 1 و 2 >> از آغاز آیه اول سوره انبیاء تا پایان سوره انبیاء با من هست که باید بخونم...:rose:

التماس دعا دارم از همه...

AWWA

New member
سلام آوا جان قرار بود سهم من رو هم مشخص کنی ولی اسمم اونجا نبود حالا چی کار کنم؟:21:
سلام سلین جان ببخش اسم شما از قلم افتاده بود:riz513:... به لیست اضافه شدین(حزبهای 3و4 جزء24):riz304:

ketabsabz

Well-known member
سلام اوا جونم ، آبات سوره توبه رو ک قرار بود بخونم خوندم ، حالا نمیدونم دیر کردم یا نه ؟ اونوقت این ی ختم دیگس عزیزم آره ؟

AWWA

New member
سلام اوا جونم ، آبات سوره توبه رو ک قرار بود بخونم خوندم ، حالا نمیدونم دیر کردم یا نه ؟ اونوقت این ی ختم دیگس عزیزم آره ؟

سلام قبول باشه ایشالله:rose:...بله عزیزم این ختم دوممون هست به مناسبت اعیاد شعبانیه، که ان شاءالله از 22 خرداد شروع میکنیم تا 3تیر که ولادت امام زمان عج هست. اسم شما هم تو لیست هست(حزب اول از جزء2)

ketabsabz

Well-known member

سلام قبول باشه ایشالله:rose:...بله عزیزم این ختم دوممون هست به مناسبت اعیاد شعبانیه، که ان شاءالله از 22 خرداد شروع میکنیم تا 3تیر که ولادت امام زمان عج هست. اسم شما هم تو لیست هست(حزب اول از جزء2)

ممنون عزیزم ، ایشالا:riz304:

AWWA

New member
مرسی عزیزم حالا اینو باید تا کی بخونم؟ چه روزی؟

همین چهارشنبه(ولادت امام حسین ع) شروع میکنیم و روز ولادت امام زمان عج(3 تیر) تمومش میکنیم. مهم اینه که تو این فاصله انجام بشه. ممکنه یکی همون روز اول تمومش کنه و یکی دیگه هر روز یه مقدارشو بخونه.

celine

New member

همین چهارشنبه(ولادت امام حسین ع) شروع میکنیم و روز ولادت امام زمان عج(3 تیر) تمومش میکنیم. مهم اینه که تو این فاصله انجام بشه. ممکنه یکی همون روز اول تمومش کنه و یکی دیگه هر روز یه مقدارشو بخونه.

مرررررررررررسی آوا جون ایشالا اجر هماهنگ کردنش رو میگیری. برا منم دعا کن:bunnyearsmiley:

antenyus

Active member
آوا جونم منو یادت نره ها خانومم :28::heart: فقط یه زحمت میکشی سهم منو برام پیغام بذاری:riz513:

AWWA

New member
دوستان اگه کسی دقیقا محدوده قرآئتشو از روی جدول نمیتونه تشخیص بده بهم بگه تا کمکش کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا