ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AWWA

New member
حتما، مرسی از خودت که همه زحمتا به پای توی.:riz304: من باید ازت تشکرم کنم چون گاهی به خاطر درس یا هر چیز دیگه ای تنبلی میکنم قرآن بخونم ولی اینجوری جز برنامم میشه که بخونم، واقعا ممنون

خواهش میکنم عزیزم..
ب ن: دوستان این قسمتهایی که به عهده گرفتیم باید تا ساعت 12 امشب خونده بشه.

mehrshad

New member
اگر کسی فرصت نکرده به هر دلیلی بخونه من حاضرم براش بخونم... ثوابشم مال خودش :riz304:

AWWA

New member
اگر کسی فرصت نکرده به هر دلیلی بخونه من حاضرم براش بخونم... ثوابشم مال خودش :riz304:

6 نفر از بچه ها پایان ختم قرآنشونو اعلام نکردن دیروز براشون پیام گذاشتم ولی مثل اینکه به سایت سر نزدن،به احتمال قوی خوندن. ماهم برای اطمینان بیشتر دوباره خوانی کردیم. حالا که شما لطف کردی و داوطلب شدی حزب آخر جزء 8 رو قرائت کن ....تشکر
تقسیم بندی حزبها تو این لینک و پست 248 مشخص هست

http://olumpezeshki.ir/forum/thread6798-25.html

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
06393084246197245817.jpg

دعای زیبای ختم قرآن کریم

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم ربنا یا ربنا تقبل منا انک انت السمیع العلیم * وتب علینا انک انت التواب الرحیم * واهدنا الی الحق و الی طریق مستقیم ببرکه ختم قرآن العظیم * واعف عنا یا کریم * واغفرلنا ذنوبنا بفضلک وجودک و کرمک یا اکرم الاکرمین و یا ارحم الراحمین * اللهم بلغ و اوصل ثواب ماقراناه بعد القبول منا الی روضه نبینا و شفیعنا محمد صلی الله علیه و آله و سلم والی ریاض جمیع انبیائک و رسلک و اولیائک و علمائک و صلحائک و اهل طاعتک اج * اللهم انصر الاسلام و المسلمین وانصر من نصر الدین * واخذل من خذل المسلمین * وانصر جیوش المسلمین و عساکر الموحدین * واکتب الصحه و السلامه والعافیه علینا و علی الحجاج والغزاه والمسافرین والمقیمین و الحاضرین الغائبین فی برک و بحرک من امه محمد صلی الله علیه و اله اج * و سلام علی المرسلین و الحمد لله رب العالمین

AWWA

New member
47608017221048114695.jpg

پایان اولین ختم قرآن دسته جمعیمونو به همه دوستای خوبم تبریک میگم.از تک تکتون به خاطر حضور زیباتون تشکر میکنم، امیدوارم هممون از برکات این ختم قرآنی بهره مند بشیم.

برای ختم بعدی تمام دوستایی که تو ختم اولمون بودن رو در نظر میگیرم اگه کسی نظرش عوض شد لطفا بهم اطلاع بده.:rose:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a_67

leyla-h

New member
سلام، آوا جان دیشب جزب سه و چهار جز 16 رو تا قبل از ساعت 12 خوندم وقت نکردم بیام اعلام کنم.:riz513:

AWWA

New member
سلام، آوا جان دیشب جزب سه و چهار جز 16 رو تا قبل از ساعت 12 خوندم وقت نکردم بیام اعلام کنم.:riz513:
اشکال نداره :tsimuzpzwoap1t9y3o7...مطمئن بودم که خونده میشه و خیالم راحت بود از این بابت:28:

AWWA

New member
h8cbbo02h1ftopaoi8wt.jpg

79yuojole3j7b5szl7fm.gif

دومین ختم قرآن به مناسبت اعیاد شعبانیه

این ختممون از میلاد امام حسین ع(22 خرداد) شروع میشه و روزولادت امام زمان عج (3 تیر) خاتمه پیدا میکنه ان شاءالله.
لیست تقسیم بندی جزءها به این صورت هست:(82 نفر)

جزء1> آرامft(حزب 1)/آقای نوتر(حزب 2)/ آقا رضا فیزیست(حزب3) / سارا77(حزب 4)

جزء2> کتاب سبز(حزب 1)/ آنتونیوس(حزب 2)/ آقای مدیکال(حزب 3) / نیلو66(حزب4)

جزء3> فروزان(حزبهای 1و2) / ماجده(حزب 3) / nocerino (حزب 4)

جزء4> بابابرقی(حزب1) / آنت(حزب 2)/ ساکار(حزب 3) /آبی آبی(حزب 4)

جزء5> فاطمه زهرا(حزبهای 1و2) / mf2009(حزبهای 3و4)

جزء6> شادیا(حزبهای 1و2) /آقا مهرشاد(حزبهای 3و4)

جزء7> مهسا(حزب 1) /DNA(حزبهای 3و4) /ستاره 58(حزب 2)

جزء8> آقای گلچین (حزبهای 1و2) / دوستشون(حزبهای 3و4)

جزء9> نگار (حزبهای 1و2) / حورسا(حزب 3)/یاسمینا(حزب 4)

جزء10> غزل(حزب 1) /تک خال(حزب 3) / تک ستاره(حزب 4)/ بانو(حزب 2)

جزء11>
آقا مجتبی(حزب 1) / پریا(حزبهای 3و4)/lidas(حزب 2)

جزء12> لیلا( am-ml )( حزب 1) / nurse-hopes (حزب2)/ /bahar.zr3(حزبهای 3و4)

جزء13> سرباز امام زمان عج(حزبهای 1و2) / لیلا h(حزبهای 3و4)

جزء14> آرام(حزبهای 1و2) / میخک(حزبهای 3و4)

جزء15> یکی دیگه از دوستان(حزبهای 1و2) / آزاده (حزبهای 3و4)

جزء16> دل آرام(حزب 1) /هایدی (حزب2)/ اسنیک 67(حزب3) /خدایی(حزب 4)

جزء17> کارشناسgh(حزبهای 1و2) / آقا محمد63(حزب 3)/ بلور(حزب 4)

جزء18> آقا حسین(حزبهای 1و2) / آقای ایمونو(حزب3) /آقا فرزاد (حزب 4)

جزء19>
آقاسینا(حزبهای 1و2) / مهنا(حزب 3) / پشمک(حزب 4)

جزء20> مهنام (حزبهای 1و2) / s861276(حزبهای 3و4)

جزء 21> آرزو90(حزب 1) / پاتریس(حزب 2)/ آرتمیس(حزبهای 3و4)

جزء22>
goo(حزبهای 1و2) / زهرا(zot)(حزب3) / DNA.2013 (حزب 4)

جزء23> گفتار نیک(حزبهای 1و2) /آقای صابرنیکو(حزبهای 3و4)

جزء24> پرستار مهربون(حزبهای 1و2) / سلین(حزبهای 3)/ لیلی(حزب 4)

جزء 25> خودم(حزبهای 1و2) / سحرa(حزبهای 3و4)

جزء26> آشل(حزبهای 1و2)/شیطونک(حزبهای 3و4)

جزء27> آقای رحیمی(حزب1 ) / mbamari(حزبهای 3و4)/ ناناز(حزب2)

جزء28> مهسا بانو(حزبهای 1و2) / بی نفس(حزبهای3و4)

جزء29> اخبار(حزبهای 1و2) / واریا(حزبهای 3و4)

جزء30> پرنیا(حزبهای 1و2) / آقا محسن ن ک(حزبهای 3و4)

آخرین ویرایش:

حسان

Well-known member
منم میخوام سهیم باشم خوب به منم بگین کوجا رو بخونم؟

AWWA

New member
تقسیم بندی حزبها و جزء ها رو تو این جدول میتونید ببینید:(اون شماره جزءهای خوش خطی که میبینید کار خودمه:black_eyed:
)

78hayskeb17969b4qhjp.jpg

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
منم میخوام سهیم باشم خوب به منم بگین کوجا رو بخونم؟

سلام شیطونک جان:ad54ad:...خوش اومدی..اسم تو رو هم به لیستمون اضافه کردم.(حزبهای 3و4 جزء 26).....از روز چهارشنبه میتونی شروع به قرآئت کنی

حسان

Well-known member

من براساس قرعه کشی جزء26 رو برات نوشتم...تو هر کدومو دوست داشتی میتونی ورداری:rose::rose:

باشه همون که نوشتی رو میخونم..آخه دیدم مال خودتع گفتم میتونیم نصف نصف کنیم .. شاید سهم بقیه راضی نباشن خوب
پس شد جزئ 26 حزب 3و 4

AWWA

New member
سلام من هم هستم اما متوجه جدول نشدم میشه یکم توضیحشو بدی

سلام بی نفس جان خوش اومدی:sarma:...اسم شمارم به لیست اضافه کردم(حزبهای 3و4 جزء28)....تو بعضی قرآنها حزبهای قرآن مشخص نشده این جدول محدوده حزبهای هر جزء رو نشون میده. مثلا سهم شما اول سوره جمعه تا اول سوره ملک هست(ببخشید که دیر جواب میدم...سرعت نتم خیلی پایینه)

a_67

New member
سلام من هم هستم اما متوجه جدول نشدم میشه یکم توضیحشو بدی
سلام بر شما
30 تا جزء داریم که هر کدوم 4 تا حزب هست...پس در کل 120 تا حزب هست. اعداد سمت راست جدول از 1 تا 120، نشان دهنده ی شماره حزب هاست. و اون قسمت هایی که با خطوط رنگی جدا شده، هر 4 تا حزب نشون دهنده ی یک جزء هست.
عددی که سمت چپ هر حزب هست......نشون دهنده ی شماره آیه ای هست که حزب با اون شروع شده......حالا اگر به فرض حزب 3 جزء ای سهم کسی باشه....از آیه شماره عددی که روبروی حزب 3 هست میخونه تا.....یکی کمتر ازعددی که روبروی حزب 4 هست.
سوره ها هم که مشخصه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا