ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aaram

New member
باید خبر بدیم؟ببخشید من نمیدونستم.:bunnyearsmiley:
منم خوندماااااا.التماس دعا :thanks:

AWWA

New member
عاشق این آیه ام ((:)

آدمی از آن روی که به پیروی از هواهای نفسانی خوی گرفته و به نعمت ها و اسباب ظاهری دنیا فریب خورده است، چنان است که وقتی گزندی به او می رسد ما را خالصانه می خواند، ولی آنگاه که از جانب خود نعمتی به او می بخشیم می گوید:

این ثروتی که به من داده شده است، تنها به سبب دانشی است که من دارم. نه! چنین نیست، بلکه این وسیله آزمونی است، ولی بیشتر مردم نمی دانند.49/زمر

پرستار مهربون ممنون که زحمت میکشی و آیه ها رو اینجا براماهم یادآوری میکنی. تاپیکمونو نورانی کردی:idea_majidonline::rose:

AWWA

New member
آنتونیوس،سرباز امام زمان عج و آرام جون قبول حق باشه ایشالله. حاجت رواشین :rose:

AWWA

New member
پیام فوری:))
از دوستانی که یه جزء سهمشون هست و هنوز تموم نکردن لطفا یکی یه حزبشو ببخشه به آقا مهرشاد. از ایشون خواستم به جمعمون اضافه بشن

ps2020

New member

یه دنیاممنونم آقا سینا:sarma::rose:
حزب آخر جزء 14 رو داده بودیم به نیلوجان. حزب سومشم میدیم به آقا مهرشاد

خواهش میکنم وظیــــــــــــــفه مه!
خوب کاری کردین.
خدا قبول کنه
:riz304:

Hossein2468

New member
سلام منم امشب سهممو تموم کردم
خدا از همه قبول کنه
ان شاا...همیشه در پناه قرآن باشید
از آوا هم به خاطر این کار زیباش تشکر میکنم

leyla-h

New member
اوا جان منم وظیفه رو انجام داددم، تو ختم بعدی منو از قلم ندازی!!!! من همچنان داوطلبم:rolleyessmileyanim:

این گونه، خداوند کسانی را که از حد بگذرند و در شک و تردید به سر برند، به بیراهه می افکند. 34 / غافر

کسانی که در آیات خدا مجادله می کنند این کار نزد خدا و نزد کسانی که ایمان آورده اند، مایه دشمنی بزرگی است. خداوند بر دل هر گردنکش زورگویی مهر می زند تا به حق راه نیابد . 35 / غافر

ترجمه قرآن من از تفسیر المیزان هست برای همین باحاله! :)

فرعون بار دیگر سخن آن مرد را قطع کرد و گفت: ای هامان، برای من بنایی مرتفع بساز تا بر فراز آن بروم، شاید به اسباب و وسایلی دست یابم ؛ وسایلی آسمانی ، تا بدین طریق از خدای موسی اطلاع یابم و البته من او را دروغگو می پندارم. بدین سان برای فرعون کردار زشتش آراسته گشت و از راه درست باز داشته شد. به همین جهت برای مبارزه با حق به نیرنگ هایی دست زد، ولی نیرنگ های او جز در تباهی نبود و او را به هدف نرساند. 36 و 37 غافر

یاد آمریکا افتادم...

ای قوم من، چه شده است که من شما را به رهایی از آتش فرا می خوانم و شما مرا به ورود در آتش فرا می خوانید؟ 41/ غافر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا