AWWA
New member
باشه همون که نوشتی رو میخونم..آخه دیدم مال خودتع گفتم میتونیم نصف نصف کنیم .. شاید سهم بقیه راضی نباشن خوب
پس شد جزئ 26 حزب 3و 4
من قرعه کشی رو دوست دارم چون احساس میکنم انتخاب خداست و پیامی توش داره
باشه همون که نوشتی رو میخونم..آخه دیدم مال خودتع گفتم میتونیم نصف نصف کنیم .. شاید سهم بقیه راضی نباشن خوب
پس شد جزئ 26 حزب 3و 4
سلام سلین جان ببخش اسم شما از قلم افتاده بود:riz513:... به لیست اضافه شدین(حزبهای 3و4 جزء24):riz304:سلام آوا جان قرار بود سهم من رو هم مشخص کنی ولی اسمم اونجا نبود حالا چی کار کنم؟:21:
سلام اوا جونم ، آبات سوره توبه رو ک قرار بود بخونم خوندم ، حالا نمیدونم دیر کردم یا نه ؟ اونوقت این ی ختم دیگس عزیزم آره ؟
سلام سلین جان ببخش اسم شما از قلم افتاده بود:riz513:... به لیست اضافه شدین(حزبهای 3و4 جزء24):riz304:
سلام قبول باشه ایشالله:rose:...بله عزیزم این ختم دوممون هست به مناسبت اعیاد شعبانیه، که ان شاءالله از 22 خرداد شروع میکنیم تا 3تیر که ولادت امام زمان عج هست. اسم شما هم تو لیست هست(حزب اول از جزء2)
مرسی عزیزم حالا اینو باید تا کی بخونم؟ چه روزی؟
همین چهارشنبه(ولادت امام حسین ع) شروع میکنیم و روز ولادت امام زمان عج(3 تیر) تمومش میکنیم. مهم اینه که تو این فاصله انجام بشه. ممکنه یکی همون روز اول تمومش کنه و یکی دیگه هر روز یه مقدارشو بخونه.