حمله «پرندگان خشمگین» به برج میلاد + عکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AWWA

New member
این پرندگان خشمگین و سازندگان آن این بار هوای حمله به ایران را در سر می‌پرورانند.
به گزارش مشرق، بازی رایانه‌ای محبوبی که اکثر کاربران رایانه با آن آشنا هستند، بازی «پرندگان خشمگین»‌ یا همان Angry Birds می‌باشد. به نظر می‌رسد این پرندگان خشمگین و سازندگان آن این بار هوای حمله به ایران را در سر می‌پرورانند.

در جدیدترین نسخه بازی «پرندگان خشمگین»‌ (Angry Birds) با نام Fry Me To The Moon، در مرحله 9 این بازی شما باید در سیاره‌ای به جنگ دشمنان خود و نابود ساختن آنها بروید که کاملا شبیه به نقشه کشور عزیزمان ایران می‌باشد.

عکس 1 (نقشه ایران)

البته در این بازی کار به اینجا ختم نمی‌شود و در مرحله 10 نیز شما به تخریب خانه‌هایی می‌پردازید که طبیعتا خانه‌های ایرانیان است چرا که این خانه‌ها بر روی سیاره‌ای شبیه به نقشه ایران بوده و حتی یکی از این خانه‌ها چیزی نیست جز برج میلاد.

عکس 2 (برج میلاد)

اخیرا سازندگان غربی بازی‌های رایانه‌ای، در بازی‌های خود حمله به ایران را در دستور کار خود قرار داده‌اند. پیش از این نیز بازی «میدان نبرد 3» که در آن نیروهای آمریکایی به ایران و تهران حمله کرده و آن را به اشغال خود در می‌آورند انتقادهایی زیادی را به ویژه از سوی بازی‌بازهای ایرانی به همراه داشته است.

AWWA

New member
شرمنده هر کاری کردم نتونستم عکساشو آپلود کنم ولی می تونید از اینترنت سرچ کنیدو ببینید.مطمئنم پشیمون نمیشین!!!

آخرین ویرایش:

Persian-Masoud

New member
انتقادهایی زیادی را به ویژه از سوی بازی‌بازهای ایرانی به همراه داشته است.

دقیقا کدوم بازی باز انتقاد کرده؟ والا ما توی انجمن آیفون کلی باهاش حال کردیم.

Persian-Masoud

New member
این بنگاه های دروغ پراکنی فارس نیوز و مهر و... خوب بلدن حرف تو دهن ملت بذارن وحرف خودشونو از طرف ملت بزنن! خجالتم خوب چیزیه!

shima.p

New member

این شکل مسجده
زیاد عجیب و دور از انتظار نیس.همیشه همین کارو میکنن و در وافع دارن بچه هاشون رو برای اینکار به صورت ناخودآگاه تربیت میکنن
من بازی های زیادی دیدم که به عناوینه مختلف اینکارو کردن
این آشغالا کارشون همینه

این هم دیگه واضحه

اینم برج میلاد ما
خوب ساحل جان واضح و روشنه که اونا مستقیم نمیان بگن این میلاده و ما قصد داریم نابود کنیم
در واقع غیر مستقیم به اونی که حالیش میشه پیغام میدن میگن چی چی سیاتله
این کاراشون توو فیلما هم زیاده
اگه فیلم ماتریکس رو دیده باشین اولش که میخواد اون پایگاه شیطان رو نشون بده که مثلا ابر چی چی شیطانی اونجاس مستقیم توو نقشه میره رو شهره مکه
ایشالا ذلیل بشن

AWWA

New member
مرسی شیما جون فکر کنم آقا مسعودم دیگه قانع شد!:smilies-azardl (113:motat:

shima.p

New member
مرسی شیما جون فکر کنم آقا مسعودم دیگه قانع شد!:smilies-azardl (113:motat:
خواهش میکنم عزیزم
کلی میگم:
بعضی از آدما حالا به هر دلیلی دوس دارن مخالفت کنن و چیزی رو قبول نکنن
در مورد این بازی اگه حتی سازنده و گرافیست هم بیان بگن ما هدف دار اینکارو کردیم بازم قبول نمیکنن
متاسفانه کم هم نیستن
در کل این رو هم قبول ندارم که آدم چشم بسته چیزی رو قبول کنه ولی بعضی چیزا واضح هستش

miler

New member
واقعا... شیری بدون میکروب وپاکی خورده ای شیما جون:sarma:آفرین ...

Persian-Masoud

New member
شما 2 تا بجای نوشابه واسه هم باز کردن با دقت میخوندین که چی نوشتم!
من نگفتم اون نشه ایران نیست! هست!
اعتراض من به تیتر خبرگذاری بود که گفت با اعتراضات گیمر ها روبه رو شده درحالی که هیچ گیمری اعتراض نکرده! شیرفهم شد؟

ساحل

New member
این شکل مسجدهزیاد عجیب و دور از انتظار نیس.همیشه همین کارو میکنن و در وافع دارن بچه هاشون رو برای اینکار به صورت ناخودآگاه تربیت میکننمن بازی های زیادی دیدم که به عناوینه مختلف اینکارو کردناین آشغالا کارشون همینهاین هم دیگه واضحهاینم برج میلاد ماخوب ساحل جان واضح و روشنه که اونا مستقیم نمیان بگن این میلاده و ما قصد داریم نابود کنیمدر واقع غیر مستقیم به اونی که حالیش میشه پیغام میدن میگن چی چی سیاتلهاین کاراشون توو فیلما هم زیادهاگه فیلم ماتریکس رو دیده باشین اولش که میخواد اون پایگاه شیطان رو نشون بده که مثلا ابر چی چی شیطانی اونجاس مستقیم توو نقشه میره رو شهره مکهایشالا ذلیل بشن
تو دشمنی ها شکی نیستبازی های زیادی هست که به صورت نمادین و یا مستیق به مسلمونها و ... اهانت کردن، وقتی اونا اینقد منظم و دقیق و برنامه ریزی شده اهدافشون رو دنبال میکنن امیدوارم ما هم جواب مناسبی واسشون داشته باشیم.تو سرچ نتی یکی از کاربرا گفته بود این یه برج تو سیاتله نه میلاد، وقتی عکسا رو دیدم بهش حق دادم، عکسش هست خودتون قضاوت کنید، برجهای مشابه میلاد هم زیادن!!!
14533182666706203695.jpg
روش آموزششون هم جالبه ، یه بازی فنلاندی تو بازیش برجی تو سیاتل آمریکا رو به عنوان هدف نشون میده تا بچه ها با این آموزش غیر مستقیم یاد بگیرن به برج میلاد تهران حمله کنن!!!
82998036116113432956.jpg

shima.p

New member
اگه توو باغ باشی اینو حتما میدونی که نه تنها امریکا بلکه بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی باهم دستشون توو یه کاسه ست و اینکه فنلاندی باشه و همچین هدفی داشته باشه زیاد بعید نیس
یادمون نره توو 8 سال دفاع مقدس که ما با عراق میجنگیدیم اسیر از 24 ملیت مختلف داشتیم و در واقع با بیش از 24 کشور میجنگیدیم نه فقط عراق
واگه مفهوم جنگ نرم رو میدونستین این حرف رو نمیزدین
حالا برج میلاد با اینکه منظور هس هیچی
مسجد و نقشه ی ایرانو چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم توو بازی فنلاندی

shima.p

New member
وقتی اونا از طرح مسجد و نقشه ی ایران استفاده میکنن پس استفاده از برج میلاد هم عجیب نیس

ساحل

New member
اگه توو باغ باشی اینو حتما میدونی که نه تنها امریکا بلکه بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی باهم دستشون توو یه کاسه ست و اینکه فنلاندی باشه و همچین هدفی داشته باشه زیاد بعید نیس
یادمون نره توو 8 سال دفاع مقدس که ما با عراق میجنگیدیم اسیر از 24 ملیت مختلف داشتیم و در واقع با بیش از 24 کشور میجنگیدیم نه فقط عراق
واگه مفهوم جنگ نرم رو میدونستین این حرف رو نمیزدین
حالا برج میلاد با اینکه منظور هس هیچی
مسجد و نقشه ی ایرانو چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم توو بازی فنلاندی

عزیزم تو باغم
چشمام رو هم رو همه چی نبستم
واسه مسجد و نقشه هم نامه اعتراضی نوشتن فرستادن به شرکت سازنده و منتشر کننده بازی
من فقط در مورد برج نظر دادم، درست نیست که یه خبر رو که ممکنه درست باشه با چندتا برداشت احساسی مخدوش کرد
اطلاع رسانی باید اصولی باشه نه احساسی و اینکه هر کی هر چی میگه رو که نباید قبول کرد

وقتی اونا از طرح مسجد و نقشه ی ایران استفاده میکنن پس استفاده از برج میلاد هم عجیب نیس

نه عجیب نیست، کاملا قابل انتظاره، حالا به نظرت این برج شبیه کدومشه؟
:65d6a5d6s:

AWWA

New member
اونا می تونستن از شکل میدان آزادی استفاده کنن ولی برج میلادو انتخاب کردن تا در صورت اعتراض ایرانی ها راه فرار و راه توجیه براشون باز باشه وبگن منظور ما فلان برج بوده!!!!

miler

New member
شما 2 تا بجای نوشابه واسه هم باز کردن با دقت میخوندین که چی نوشتم!
من نگفتم اون نشه ایران نیست! هست!
اعتراض من به تیتر خبرگذاری بود که گفت با اعتراضات گیمر ها روبه رو شده درحالی که هیچ گیمری اعتراض نکرده! شیرفهم شد؟

من یکی که به نوشابه باز کردن واسه شیما جون بیشتر علاقه دارم ..تا دقت کردن به بعضی نوشته ها....پلنگ فهم شد؟؟؟؟
دیگه با این لحن صحبت نکنین لطفا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا