حمله «پرندگان خشمگین» به برج میلاد + عکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shima.p

New member
یه جوری حرف میزنن که انگار تمام کسانی که بازی کردن اینو میشناسن و با قطعیت میگن اعتراض نشده
همه چی انقد محدود و سطحی نیس
لول

shima.p

New member
اونا می تونستن از شکل میدان آزادی استفاده کنن ولی برج میلادو انتخاب کردن تا در صورت اعتراض ایرانی ها راه فرار و راه توجیه براشون باز باشه وبگن منظور ما فلان برج بوده!!!!
آره آوا جون همیشه همینطوره
یه جوری پیغام میدن که کسی که میخوان بفهمه
همین که گفته شد واسه مسجد و نقشه اعتراض کردن از نظر اونا عالیه چون به هدفشون رسیدن

Persian-Masoud

New member
فکر کنم عربی نوشتم یا شایدم با خط میخی نوشتم که اینقدر درکش از حد سوادتون بیشتره!!
من نگفتم اون نقشه ایران نیست یا مسجد نیست و یا فلان برج!
توی تیتر خبر زده اعتراض گیمیر های ایرانی به این بازی! بنده چندین ساله توی بزرگترین فروم بازی ایرانی مدیرم توی انجمن و توی 3 تا از بزرگترین فروم های ios عضوم اما هیچکسی اعتراضی به این نقشه ها نکرد و تاپیکی در موردش باز نشد! چه برسه به نامه نگاری به شرکت سازنده!!!
واقعا درک میکنید اینبار چی گفتم یا دارم با در و دیوار حرف میزنم؟

miler

New member
خب بچه ها حتما با گیمرای زیادی در ارتباطه که اینو میگه دیگه.....گیر ندین به هم بچه ها:(50):

Persian-Masoud

New member
خب بچه ها حتما با گیمرای زیادی در ارتباطه که اینو میگه دیگه.....گیر ندین به هم بچه ها:(50):

چند ساله توی بازی سنتر هستم و باید بگم اون سایت نزدیک 90،000 کاربر داره و اونجا نزدیک 5000 پست دادم و از تاپیک های من حدود 1 میلیون بار بازدید شده! خودم توی بهترین بازی fps حال حاضر جهان جزو 150 نفر اول دنیام! باز یبتلفیلد رو میگم که نزدیک 25 میلیون نفر عضو داره! حالا خانوم شیما که اصلا فرق بین IOS و آندروید رو نمیدونه میاد به من میگه نمیفهمی چی میگی!
مارو باش داریم با کیا اینجا بحث میکنیم!

شما به خیال و فکر خودتون میتونین تصور کنین ما گیمرها همه الان توی اعتصاب غذا هستیم به خاطر این مسجد و اون نقشه ایران و اون برج میلاد! اوکی؟ راحت باشید!

miler

New member
..بی خیال... حالا جدا ازین حرفا بچسبین به درس و کتاب... ی کاری واسه کشور کنیم, ما خیلی عقب افتادیم...باید بجنبیم

Persian-Masoud

New member
..بی خیال... حالا جدا ازین حرفا بچسبین به درس و کتاب... ی کاری واسه کشور کنیم, ما خیلی عقب افتادیم...باید بجنبیم

زیاد زحمت نکش رتبه اول لیسانس و ارشد و دکترا هم که بشی فایده نداره برای مملکت. اونی که وزیر میشه و میتونه کاری برای مملکت بکنه یه بی سواد هست که یه جین ریش گذاشته و با باند بازی و.... اومده سر کار.

miler

New member
نه من به کسی کاری ندارم... من به اندازه خودم و در حد خودم تمام تلاشمو میکنم که حد اقل ی کاری به نفع کشورم انجام بدم... مگه ما چقد زنده ایم؟ سر بچرخونیم عمرمون تموم شده,حالا بهتره از این فرصتی که داریم به نفع کشورمون انجام بدیم...
یا همینجوری بی فایده و مصرف گرا بمیریم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا