حكم خيانت همسر چيه؟طلاق!يا خيانت متقابل!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ژ

ژیاردیا

Guest
سلام
وقتی دو طرف همدیگه رو تحمل کردن اونجاست که دیگه فکر خیانت به سرشون میزنه دو طرف اسیر هم نیستند باید اگه کار به جای خیانت کشید مردومردونه بیان از هم جدا شن چون خیلی ها زیر آبی میرن که اون خیانت بزرگیه باید جدا شن

waria

New member
گزینه اول----بدون حتی یک کلمه حرف یا یه ذره عصبانیت یا ناراحتی-----طلاق
گزینه دوم-----بدون حتی یک کلمه حرف یا یه ذره عصبانیت یا ناراحتی-----قتل
انتخاب و به عهده ی خود شخص میذارم
smiles%20%2827%29.gif

matin

New member
آمارش در مقایسه با آقایون هیچه :p7977cujr38iyymsu8:

ای وای من !! یه زمانی با آقایون هیچ بود !! الانبیشتر نباشه فک کنم برابری کنه :((( ، خیلی زیاد شده ، خیلی !! متاسفانه جامعمون بد داره رو به زوال میره !!!

shayeste

New member
ای وای من !! یه زمانی با آقایون هیچ بود !! الانبیشتر نباشه فک کنم برابری کنه :((( ، خیلی زیاد شده ، خیلی !! متاسفانه جامعمون بد داره رو به زوال میره !!!
واقعا؟ فکر نمیکردم اینقدر اوضاع خراب باشه بابا اینقدر حوادث نخونین
همه ی بچه های این سایت که وفادارن ما هم جز جامعه هستیم دیگه
:riz277:

hiva6747

New member
طلاق چه فایده داره؟ بازم کسی که بهش خیانت شده ضرر میکنه
من میگم مهریه واسه این وقتاس دیگه! بعدشم طلاق نمیگیری .زندگیتو داغون کرده زندگیشو جهنم میکنی حقشو میذاری کف دستش
روانشناسان خيانت رو رو ميگن بايد با طلاق جواب داد.

matin

New member
واقعا؟ فکر نمیکردم اینقدر اوضاع خراب باشه بابا اینقدر حوادث نخونین
همه ی بچه های این سایت که وفادارن ما هم جز جامعه هستیم دیگه
:riz277:

امیدوارم اینطوری که میگین باشه و جامعه گل و بلبل باشه :65d6a5d6s:

alangdareh

New member
از جواباتون معلومه كه مجردين و نميدونين وقتي تو اين شرايط ادم قرار ميگيره به چي فكر ميكنه اگر زندگيتو و طرفتو دوست داشته باشي و بهت خيانت كنه اون موقع به تنها چيزي كه فكر نميكني طلاق و مهريه اين چيزاست من تو اولين سالگرد عقدم شوهرم بهم خيانت كرد اون موقع فقط ميخواستم بدونم اون دختر كيه دليل اين كار شوهرم چيه چرا اين كارو كرده طرف چه جوري بوده جواب بعضي هاشو پيدا كردم ولي شوهرمو بخشيدم نه به خاطر اينكه از طلاق يا مطلقه شدن بترسم واسه اينكه زندگيمو دوست داشتم چون اعتقاد دارم به هر كس بايد يه فرصت دوباره داد الان رابطمون سرد نشده حتي عشقمون بيشتر شده

mikhak s

New member
از جواباتون معلومه كه مجردين و نميدونين وقتي تو اين شرايط ادم قرار ميگيره به چي فكر ميكنه اگر زندگيتو و طرفتو دوست داشته باشي و بهت خيانت كنه اون موقع به تنها چيزي كه فكر نميكني طلاق و مهريه اين چيزاست من تو اولين سالگرد عقدم شوهرم بهم خيانت كرد اون موقع فقط ميخواستم بدونم اون دختر كيه دليل اين كار شوهرم چيه چرا اين كارو كرده طرف چه جوري بوده جواب بعضي هاشو پيدا كردم ولي شوهرمو بخشيدم نه به خاطر اينكه از طلاق يا مطلقه شدن بترسم واسه اينكه زندگيمو دوست داشتم چون اعتقاد دارم به هر كس بايد يه فرصت دوباره داد الان رابطمون سرد نشده حتي عشقمون بيشتر شده

منم با شما موافقم . درسته خيلي وحشتناكه نميشه بهش فك كرد. ولي جوابايي كه الان هر كدوم از ماها بديم به خاطر انه كه تو اون شرايط قرار نگرفتيم بر اساس منطق جواب ميديم ولي توي زندگي بايد طوري ديگه نگاه كنيو تصميم بگيري

arshade90

New member
چرا خیانت

خیانت کنی که بشی مثل اون

یه بار دیگه فرصت بده

اگه بازم اشتباه شو تکرار کرد

جدایی... اگه خانم باشی مهرتو بگیر

**^^**

New member
مگه فقط آقایون خیانت میکنن !! خانم ها هم خیانت میکنن که !!
بله خانومام خیانت میکنن اما بخشیدن واسه مرد سختتره خانوما خیلی کمتر خیانت میکنن تا اونجایی که من دیدم بیشتر خانوما عاشق زندگیشونن اگرم خیانت کنن از رو تنوع طلبی نیست و دلایل دیگه ای داره

ZOT

New member
به نظر من خب مسلما خیانت متقابل که هم غیر اخلاقی هست هم این که خب آدم نباید کاری که دوست نداره بقیه در حقش بکنن در حق فرد دیگری بکنه ! به نظر من اگه راهی برای بازگشت هست و ببخشش ، بخشش بهترین راه البته اگه طرف تحملش رو داشته باشه که ببخشه چون ممکن بخشش رو بهانه ای برای اذیت و آزار قرار بده ! که خب در این صورت فراموشی و طلاق بهترین راهه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا