حفظ آبروی مومن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sara77

New member
نه تو فلفل میخابم عسیسم تعجبه بهت نمیاد کند ذهن باشی چطور نفهمیدی[/QUOTE

ما دیگه پیر شدیم عمو ذهنمون مثه قدیما راه نمیره شما ببخشید دیدم تیز شدی امروز:14:
تازه دندونامو ندیدی چه تیز شده خودم که همیشه تیز بودم عمووووووووووووووووووووووووووو:smiliess (15):

ariya.21

New member
ای کوزتتتتتتتتتتتتتت تو حقتههههههههههه بذار بگم تناردیه یه روز بیاد اینجا حلتو بگیرههههه الانم پاشو برو از چشمه اب بیار تناردیه جونم بیدار میشه چای می خواد

sara77

New member
ای کوزتتتتتتتتتتتتتت تو حقتههههههههههه بذار بگم تناردیه یه روز بیاد اینجا حلتو بگیرههههه الانم پاشو برو از چشمه اب بیار تناردیه جونم بیدار میشه چای می خواد
o بذاررررر jan val janام بیاددددددددددددددد عموی بد دوشت ندالمممممممممممممممممممم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

rainsavor

New member

و این چنین سارا بدنبال آب رفت . ادامه ی داستان در تاپیک بعدی

ariya.21

New member
باش بذار ژان والژانت بیاد با تناردیه دعوا کنن بزنن همو بکشن از شرشون راحت بشیم

saba saba

New member
سلام
من امشب این مطلبودیدم راستی دنیای عزیزم خیلی ازافراداین سایت هم دانشگاهی آقااریاهستندبه نظرم شمابااین کارت همون کاری کردی که اریادرحق دوستت کرده اگربردن ابروکسی زشت پس چراگلم این کاروخودت تکرارکردی؟راستش من اریامیشناسم نمیگم خوبه امابه این بدی که تومیگی نیست نمیگم باایمان امااهل کشتن کسی نیست فکرکنم اریاباکس دیگه ای اشتباه گرفتی اریافقط یه ایرادداره زودعصبانی میشه که اگرسربه سرش نذاری خیلی خوب دخترخوب به نظرم کارت اشتباه بود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا