sara77
New member
پس منم یکی از دوستامو خبر کنم که اتتقاممو بگیرررررررررررررررررههههههههههههه واسه محض اطمینان:sarma:نمیدونم چرا ولی بهت حسودیم میشه حواست باشه بلایی سرت نیارم
پس منم یکی از دوستامو خبر کنم که اتتقاممو بگیرررررررررررررررررههههههههههههه واسه محض اطمینان:sarma:نمیدونم چرا ولی بهت حسودیم میشه حواست باشه بلایی سرت نیارم
ما سالها رو این کار کردیم ظاهرا هیچی بجز پا بهش خوشی نکرده چیکارش کنیم تناردیس:j58r36j3gcr4suxymupآریا بابا پاتو در بیار از دهانت . یه پستونک نیست بدین تناردیه ؟؟؟
پس منم یکی از دوستامو خبر کنم که اتتقاممو بگیرررررررررررررررررههههههههههههه واسه محض اطمینان:sarma:
نه تو فلفل میخابم عسیسم تعجبه بهت نمیاد کند ذهن باشی چطور نفهمیدیهر شب تو اب نمک میخوابی سارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دمت گرمممممممممممممممم حرف دل مارو زدی؟/آریا درش بیار داداش اون ترمومتر نیست بخدا :smiliess (2):
نه تو فلفل میخابم عسیسم تعجبه بهت نمیاد کند ذهن باشی چطور نفهمیدی
نه تو فلفل میخابم عسیسم تعجبه بهت نمیاد کند ذهن باشی چطور نفهمیدی[/QUOTE
ما دیگه پیر شدیم عمو ذهنمون مثه قدیما راه نمیره شما ببخشید دیدم تیز شدی امروز:14:
عسیسم منو با بابا بزرگت اشتب گرفتی:j58r36j3gcr4suxymupولی دندوناتو که میزاری تو آب نمک ؟؟
:motat:
تازه دندونامو ندیدی چه تیز شده خودم که همیشه تیز بودم عمووووووووووووووووووووووووووو:smiliess (15):نه تو فلفل میخابم عسیسم تعجبه بهت نمیاد کند ذهن باشی چطور نفهمیدی[/QUOTE
ما دیگه پیر شدیم عمو ذهنمون مثه قدیما راه نمیره شما ببخشید دیدم تیز شدی امروز:14:
عسیسم منو با بابا بزرگت اشتب گرفتی:j58r36j3gcr4suxymup
o بذاررررر jan val janام بیاددددددددددددددد عموی بد دوشت ندالممممممممممممممممممممای کوزتتتتتتتتتتتتتت تو حقتههههههههههه بذار بگم تناردیه یه روز بیاد اینجا حلتو بگیرههههه الانم پاشو برو از چشمه اب بیار تناردیه جونم بیدار میشه چای می خواد
فرقی نداره هرکدوم تو راحتی :j58r36j3gcr4suxymupمنظورت مامان بزرگم دیگه
ای کوزتتتتتتتتتتتتتت تو حقتههههههههههه بذار بگم تناردیه یه روز بیاد اینجا حلتو بگیرههههه الانم پاشو برو از چشمه اب بیار تناردیه جونم بیدار میشه چای می خواد
باش بذار ژان والژانت بیاد با تناردیه دعوا کنن بزنن همو بکشن از شرشون راحت بشیم
یعنی این جملتو باید اب طلا بگیرم بزارم تو موزهخوب همه ی این ها اتفاق بیافته شما قول میدی انگشت مبارک رو دربیاری ؟؟؟
باز هم تو میمونی اونوقتم مشکل حل نمیشه:65d6a5d6s:باش بذار ژان والژانت بیاد با تناردیه دعوا کنن بزنن همو بکشن از شرشون راحت بشیم