پرستار مهربون
New member
پیامبر اکرم (ص) :
هر کس آبــروی مـؤمــنــی را حــفــظ کـنــد ،
بـدون تـردیـد، بهشت بر او واجـبـــ می شود.
الان یه سوال:
من آبروی یه مومن رو حفظ کنم بعد هر چی هم گناه کرده باشم بازم باید برم بهشت؟!!!!!!چون گفته شده بدون تردید بهشت واجب میشود...یعنی حتمی...
حالا مهم پیدا کردن مومن نیست.اونم میشه پیدا کرد....پس شما تضمین میکنی که من میرم بهشت؟چرا من باید برم بهشت؟یعنی من که شاید در حق خیلی ها ظلم کرده باشم وزندگشیون رو تباه کردم فقط به خاطر اینکه آبروی یه مومن رو حفظ کردم بهشت باید به من واجب بشه؟من تضمین میکنم بری! البته اولش اگه تونستی یه مومن واقعی پیدا کنی. :motat:
البته من میتونم الان یه T-REX زنده پیدا کنم اما تو نمیتونی مومن واقعی پیدا کنی.
اصلا مگه بهشت وجود داره؟حالا مهم پیدا کردن مومن نیست.اونم میشه پیدا کرد....پس شما تضمین میکنی که من میرم بهشت؟چرا من باید برم بهشت؟یعنی من که شاید در حق خیلی ها ظلم کرده باشم وزندگشیون رو تباه کردم فقط به خاطر اینکه آبروی یه مومن رو حفظ کردم بهشت باید به من واجب بشه؟
حالا مهم پیدا کردن مومن نیست.اونم میشه پیدا کرد....پس شما تضمین میکنی که من میرم بهشت؟چرا من باید برم بهشت؟یعنی من که شاید در حق خیلی ها ظلم کرده باشم وزندگشیون رو تباه کردم فقط به خاطر اینکه آبروی یه مومن رو حفظ کردم بهشت باید به من واجب بشه؟
خواستم با زبون خودش باش حرف بزنم:21: Taraa?
الان یه سوال:
من آبروی یه مومن رو حفظ کنم بعد هر چی هم گناه کرده باشم بازم باید برم بهشت؟!!!!!!چون گفته شده بدون تردید بهشت واجب میشود...یعنی حتمی...
بله مثل اینکه همین طور هست ....ترازوهای روز قیامت متفاوته....واینجا هم همین هست...حفظ آبروی مومن کل گناهان رو سبک میکنه....وسوال هم همین هست...که چرا ترازوی روز جزا مثل ترازوی بقالی کار نمیکنه؟ترازوی بقالی خیلی منصفانه تر به نظر میاد تا همچین ترازویی، که حفظ آبروی مومن تمام گناهان انسان رو پاک کنه....طرف زندگی یه عده رو تباه کرده حالا چون آبروی یه مومن رو حفظ کرده باید بره بهشت؟ترازوی روز جزا مثل ترازوی بقالی نیست که یه طرفش وزنه باشه و یه طرفش پیاز و سیب زمینی!
گاهی یک عمل نیکو کل گناهانت رو سبک میکنه و راهی بهشت میشی و گاهی یک عمل ناشایست کل ایمان و کارهای خوبتو به باد میده.
و فقط خدا داند قیاس آن روز را....
اینکه دیگه بدتر از قبلی....امام صادق ع:
کسی که چیزی از ثواب بر عملی را بشنود و آن عمل را انجام دهد همان ثواب را می بیند هر چند آنچه که شنیده درست نبوده باشد.
بله مثل اینکه همین طور هست ....ترازوهای روز قیامت متفاوته....واینجا هم همین هست...حفظ آبروی مومن کل گناهان رو سبک میکنه....وسوال هم همین هست...که چرا ترازوی روز جزا مثل ترازوی بقالی کار نمیکنه؟ترازوی بقالی خیلی منصفانه تر به نظر میاد تا همچین ترازویی، که حفظ آبروی مومن تمام گناهان انسان رو پاک کنه....طرف زندگی یه عده رو تباه کرده حالا چون آبروی یه مومن رو حفظ کرده باید بره بهشت؟
اینکه دیگه بدتر از قبلی....
آقا اومدیمو یه حرفی درست شد با این عنوان که کشتن 4 شیعه ثواب بسیاری داره به طوری که بهشت بر انسان واجب میشه...پس افرادی که این حرف رو میشنون باید انجامش بدن حتی اگر آنچه که شنیدن درست نباشه؟