حاضری به جای عروسی گرفتن بری مسافرت؟

shiva3322

New member
100 درصد باهات موافقم ......................ببینیم این نوتر وقتی عاشق میشه چیکار میکنه شیوا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

آره بابا هانیه حالاعروسی که هیچی هر سال سالگردم میگیره باهاش خخخ

اصن اشک تو چشام جم شد منم هرچی آقامون بگه به همون راضیم:thanks::thanks:

هانیه

Well-known member
آره بابا هانیه حالاعروسی که هیچی هر سال سالگردم میگیره باهاش خخخ

اصن اشک تو چشام جم شد منم هرچی آقامون بگه به همون راضیم:thanks::thanks:

اره شیوا فک کن هر سال تونر درمراسم ساگرد .......................:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7اخی داداش نوتر

هانیه

Well-known member
شیوا الان نوتر میادش نصف امون میکنه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه غیبت چقدر شیرینه البته این غیبت نیس میاد میبینه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

نوتر

New member
100 درصد باهات موافقم ......................ببینیم این نوتر وقتی عاشق میشه چیکار میکنه شیوا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

نوتر عاشق بشه!!:riz481::riz481::

نوتر یه عمر داره PES بازی میکنه. صفای دنیار رو میکنه:a2d3:

آخه هانی یه چیز بگو که احتمالش یک انگستروم درصد باشه باوو:riz481:

آخرین ویرایش:

shiva3322

New member
شیوا الان نوتر میادش نصف امون میکنه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه غیبت چقدر شیرینه البته این غیبت نیس میاد میبینه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

آره هانی جونم اصن شیرینتر از غیبت وجود نداره لااامصب هههههه

نوتر نگو تجربه نشون داده اونایی که گفتن از من دوره بدجوری عاشخخخخخ شدنا...حالا از ما گفتن هههه:riz277:

هانیه

Well-known member
شیوا سالمی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم سالمم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوتر تو که هم هرسال مراسم سالگرد میگیری مسافرت هم ضمیمه اش هس ههههههههههههههههههههههههههههههه:a2d3: نوتر عشق مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوتر اعتراف کن ....................کسی هستش تو زندگیت ...........گفته عروسی نمیخام هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MAHSABANOO

New member
نه امکان نداره سفر هر موقع و تو هر سنی که اراده کنم میرم ولی عروسی چیزی نیست که بعد چند سال بخوام دوباره برگزارش کنم پس به هیچ عنوان بیخیالش نمیشم

sepideeee

New member
آره بابا ... عروسی چه صیغه ایه اصلا این جوونای امروزی مد کردن :5::5:

nanaz

New member
جشن عقد میگیریم لباس عروسم میپوشم . یه بعدظهره کیک و میوه و شربت . مهمونامم فقط نزدیکان .یه جشن ساده و خودمونی و شاد . بی حرف و قصه .
ولی دیگه جشن عروسی نمیگیرم . میریم سفرررررررر. البه با اجازه آقامون .:painting:

Nr1

Well-known member
ازدواج هم یکجور مسافرت است عزیزان من!!! مسافرتی کوتاه اما در حد و اندازه ی جزایر هونولولو... مسافرتی از خونه ی dady به خونه ی honey ... (شیخ در جمع مریدانش-دفتر پنجم-اندر فواید اختیار زوجه)

اهر .... اهر.... اهر بی نفر.... اهر بی نفر اوتی گتدوخ......... قارداش اهرسن؟؟؟؟....................................

آخرین ویرایش:

marlik

New member
خب تا اونجایی که من احساس کردم اکثر خانومای عزیز رو لباس عروس و معرفی داماد به خونواده ها حساسن

خب دوستان این که کاری نداره

یکی دو ساعت اون لباس عروس گرون قیمتو اجاره میکنید و باهاش 1588 تا عکس میگیرین

بعد برای اینکه آقای داماد رو به فامیلاتون معرفی کنید هر روز قرار میذارید میرید شام خونه یکیشون. اینجوری فیس تو فیس با داماد آشنا میشند فامیلاتون:riz481::riz481::riz481:

ای نوتر خسیس همش میخاد از خرج عروسی فرار کنه.فکر کردی .عمرا نامزدت بذاره

marlik

New member
نوتر عاشق بشه!

نوتر یه عمر داره PES بازی میکنه. صفای دنیار رو میکنه:a2d3:

آخه هانی یه چیز بگو که احتمالش یک انگستروم درصد باشه باوو:riz481:
معلوم میشه نوتر جان .خیلی ها از این حرفا زدن ولی حالا یه زن ذلیل به تمام معنان. مث تو درآینده نه چندان دور چقد قیافت بامزه میشه اونموقع.که چشم میگی به نامزدت یکی از بچه های انجمن ببیننت و بشناسنت:25r30wi:

zErOOn3

Well-known member
[h=2]حاضری به جای عروسی گرفتن بری مسافرت؟[/h]

سلام ...

بسی باید روش فکر همی کرد ...

مسافرتـــ کــ نرفتیم تا حالا ...

عروسی ام کــ زوده هنوز...

تو مسافرتـــ شاید فرجی شــــــــــد:

آقا گزینه اول ...

:auizz3ffy9vla57584x

بالا