100 درصد باهات موافقم ......................ببینیم این نوتر وقتی عاشق میشه چیکار میکنه شیوا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ابجی داشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من موخام بیام عروسیت ههههههههههههههههههههههههههواقعا مسافرت خوش تره تا عروسی خخخخخ
آره بابا هانیه حالاعروسی که هیچی هر سال سالگردم میگیره باهاش خخخ
اصن اشک تو چشام جم شد منم هرچی آقامون بگه به همون راضیم:thanks::thanks:
100 درصد باهات موافقم ......................ببینیم این نوتر وقتی عاشق میشه چیکار میکنه شیوا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
شیوا الان نوتر میادش نصف امون میکنه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه غیبت چقدر شیرینه البته این غیبت نیس میاد میبینه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ناز بشی تو مهنا جون
منم حاضر نیستم عروسی نگیرم
هم عروسی میگیرم هم مسافرت میرم
ههههههه:thanks::a2d3::bunnyearsmiley:
همین فکرا کردی که تا الان مجرد موندی دیگه
خب تا اونجایی که من احساس کردم اکثر خانومای عزیز رو لباس عروس و معرفی داماد به خونواده ها حساسن
خب دوستان این که کاری نداره
یکی دو ساعت اون لباس عروس گرون قیمتو اجاره میکنید و باهاش 1588 تا عکس میگیرین
بعد برای اینکه آقای داماد رو به فامیلاتون معرفی کنید هر روز قرار میذارید میرید شام خونه یکیشون. اینجوری فیس تو فیس با داماد آشنا میشند فامیلاتون:riz481::riz481::riz481:
ابجی داشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من موخام بیام عروسیت هههههههههههههههههههههههههه
معلوم میشه نوتر جان .خیلی ها از این حرفا زدن ولی حالا یه زن ذلیل به تمام معنان. مث تو درآینده نه چندان دور چقد قیافت بامزه میشه اونموقع.که چشم میگی به نامزدت یکی از بچه های انجمن ببیننت و بشناسنت:25r30wi:نوتر عاشق بشه!
نوتر یه عمر داره PES بازی میکنه. صفای دنیار رو میکنه:a2d3:
آخه هانی یه چیز بگو که احتمالش یک انگستروم درصد باشه باوو:riz481:
[h=2]حاضری به جای عروسی گرفتن بری مسافرت؟[/h]