جمله هاي کوتاه حكيمانه

nafiss

New member
آنروزكه سقف خانه هاچوبی بود!

گفتارو عمل درهمه جا خوبی بود!

امروزبنای خانه ها سنگ شده!

دلهاهمه با بنا هماهنگ شده!.

نگاه

New member
برای من قهرمانان کسانی نیستند که با اندیشه یا با زور خود پیروز میشوند، برای من قهرمانان تنها کسانی هستند که روح و قلب بزرگ داشتند. "بتهون"

patris

New member
تا قبل از ازدواج فقط مرگ می تواند دو عاشق دلداده را ازهم جدا کند اما بعد از ازدواج تقریبا هر چیزی می تواند سبب جدائی آن ها شود - آنتوان چخوف

patris

New member
از باغ مي برند چراغانيت كنند / تا كاج جشنهاي زمستانيت كنند / پوشانده اند صبح تو را ابرهاي تار / با اين بهانه كه بارانيت كنند / يوسف به اين رها شدن از چاه دل نبند / اين بار مي برند كه زندانيت كنند / اي گل گمان نكن به شب جشن مي روي / شايد به خاك مرده اي ارزانيت كنند / يك نقطه بيش فرق ، بين رحيم و رجيم نيست / از نقطه اي بترس كه شيطانيت كنند / آب طلب نكرده هميشه مراد نيست / گاهي بهانه ايست كه قربانيت كنند

patris

New member
وقتي به چيزي که برات آرزو بوده ميرسي ، تازه ميفهمي که آرزوش از داشتنش قشنگتره :dadad4:

parnian24

New member
دیدین بعضی ها الکی فقط خوبی می کنن؟
بایست به بچه ها از کودکی خوب بودن رو یاد داد،نیت خوب و درست داشتن،نه صرفا خوبی کردن.خوبی کردن برا بعضی ها فقط یه عادته نه که واقعا خوب باشن.:smiliess (4):

reza.n

New member
تا قلب برهنه ی کسی را ندیدی،بدن برهنه ات را نشانش نده.

saeideh68

New member
یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند

یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند

یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم

که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد

یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم

چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشد

saeideh68

New member
من 999 بار شکست نخوردم؛ من 999 راه یاد گرفتم که با آن لامپ درست نمی شود." توماس ادیسون

nafiss

New member
در جوانی آنگاه که رؤیاهایمان با تمام قدرت در ما شعله ورند خیلی شجاعیم ولی هنوز راه مبارزه را نمی دانیم، وقتی پس از زحمات فراوان مبارزه را می آموزیم دیگر شجاعت آن را نداریم.
****پائولو کوئیلو**

matin

New member
به اين زمين گرد كه به سرعت مي گردد بنگر كه درمان ما در آن است و درد ما نيز. نگاه كن و ببين كه نه گردش زمانه آن را مي فرسايد و نه رنج و بهبودي حال بشر آن را به آتش مي كشد، نه آرام مي شود و نه همچون ما تباهي مي پذيرد

matin

New member
باید راهی جست در تاریکی شبهای عصیان زده سرزمینم همیشه به دنبال نوری بودم نوری برای رهایی سرزمینم از چنگال اجنبیان ، چه بلای دهشتناکی است که ببینی همه جان و مال و ناموست در اختیار اجنبی قرار گرفته و دستانت بسته است نمی توانی کاری کنی اما همه وجودت برای رهایی در تکاپوست تو می توانی این تنها نیروی است که از اعماق و جودت فریاد می زند تو می توانی جراحت ها را التیام بخشی و اینگونه بود که پا بر رکاب اسب نهادم به امید سرفرازی ملتی بزرگ . نادر شاه افشار

nafiss

New member
اگر در بند زندگی روزمره تان شوید نمی توانید گامی بسوی بهروزی بردارد .

ارد بزرگ

matin

New member
وقتی پا در رکاب اسب می نهی بر بال تاریخ سوار شده ای شمشیر و عمل تو ماندگار می شود چون هزاران فرزند به دنیا نیامده این سرزمین آزادی اشان را از بازوان و اندیشه ما می خواهند . پس با عمل خود می آموزانیم که پدرانشان نسبت به آینده آنان بی تفاوت نبوده اند .و آنان خواهند آموخت آزادی اشان را به هیچ قیمت و بهایی نفروشند . نادر شاه افشار

Marc0p0lo

New member
هیچ چیز در دنیا خطرناک تر از جهالت صادقانه و حماقت از روی وظیفه شناسی نیست.

مارتین لوترکینگ

matin

New member
فرمانرویانی که گوش به فرمان مردم دارند در زندگی جز رامش و آوای نوش نخواهند شنید . فردوسی خردمند

matin

New member
بدون خودآگاهی ملی ، کشور رنگ پیشرفت به خود نمی گیرد

matin

New member
کشوری که دارای پیشوایی بی باک است همه مردمش قهرمان و دلیر می شوند .

بالا