ثبت نام کارشناسی ارشد (وزارت علوم،وزارت بهداشت،آزاد) هر سوال داری بپرس

neda-si

New member

سلام بچه ها من اول ثبت نام کردم بعد فرداش پول واریز کردم....آیا مشکلی پیش نمیاد برام؟
البته برای هردو کد دریافت کردم وتا اخرین مرحله اش رفتم

سلام منم همين كار رو كردم و خيلي نگران بودم، ايميل فرستادم پرسيدم، اينو جواب دادن:
" در صورتی که هزینه ثبت نام را پرداخت کرده اید به قسمت مشاهده و چاپ فرم ثبت نام مراجعه و وضیعت پرداخت خود را مشاهده کنید"
تو فرم هم كد رهگيري هست هم كد پرداخت، پس مشكلي نيست

shena

New member
سلام دوستان ثبتنام دانشگاه ازاد ارشد از کدوم سایته؟

shena

New member
دوستان ثبتنام ازادعلوم پزشکی ازچه سایتیه؟وازکیه؟

biosta

Well-known member
عکس فرم نیازی به ثبت نام هم داره؟
بچه ها من فرم رو بردم دانشگاه واسم مهر کرد معدل واحدهای گذرانده شده رو واسم نوشتن
اون روز 5 واحد رو نزده بودن اما امروز همه ی واحدها رو زدن
الان اوکیه یا باید دوباره برم دانشگاه مهر کنن؟؟

لازم نیست دوباره بروبد

سلام بچه ها
اسکن "اصل مدرک نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه" رو از کجا بیاریم؟؟؟ اصلا چی هست؟؟؟ آیا همون برگ معرفی آقایان به نظام وظیفه هست؟؟

karshenasgh

New member
چرا توی فرم ثبت نام کنکور ارشد پزشکی، به جای اینکه در مورد شرکت در آزمون سال ۹۲ سؤال کنه، پرسیده:
آیا در آزمون سال ۹۱ شرکت کرده اید؟ نتیجه آزمون ۹۱؟؟!!...

شما به این مشکل در ثبت نام ارشد پزشکی برنخوردید؟...

azar1986

New member
سلام.سئوال من در مورد حجم مدارک ارسالیه.اگه حجم مدارک از 100 کیلوبایت کمتر باشه مشکلی پیش میاااااد؟؟؟؟

سلام
در بند 11 دفترچه اومده که
11 ضوابط مربوط به پذيرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامي
داوطلبان متقاضي ادامه تحصيل در دانشگاه آزاد اسلامي براي رشتههاي مورد پذيرش از طريق آزمون كارشناسي ارشد سال
تحصيلي 1393 94 وزارت بهداشت، دقت نمايند ضوابط مربوط به آزمون وزارت بهداشت در كليه مراحل پذيرش دانشجو در -
واحدهاي مختلف اين دانشگاه كه از طريق آزمون وزارت بهداشت دانشجو ميپذيرند، اجرا ميشود. پس از پذيرش كليه ضوابط
تحصيلي )از جمله هزينه دوره تحصيل (تابع قوانين آن دانشگاه ميباشد. لذا توصيه ميشود قبل از انتخاب محل تحصيل دقت
وتحقيقات لازم بعمل آيد
منظورش چیه ؟ یعنی رشته های بهداشت را دانشگاه آزاد داره و از طریق بهداشت برای ازاد قبول می شویم؟
چگونه باید فمهید که کدام رشته ها را دارد
ممنون میشم که کمکم کنید
:rose:

Ana67

Well-known member
سلام
در بند 11 دفترچه اومده که
11 ضوابط مربوط به پذيرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامي
داوطلبان متقاضي ادامه تحصيل در دانشگاه آزاد اسلامي براي رشتههاي مورد پذيرش از طريق آزمون كارشناسي ارشد سال
تحصيلي 1393 94 وزارت بهداشت، دقت نمايند ضوابط مربوط به آزمون وزارت بهداشت در كليه مراحل پذيرش دانشجو در -
واحدهاي مختلف اين دانشگاه كه از طريق آزمون وزارت بهداشت دانشجو ميپذيرند، اجرا ميشود. پس از پذيرش كليه ضوابط
تحصيلي )از جمله هزينه دوره تحصيل (تابع قوانين آن دانشگاه ميباشد. لذا توصيه ميشود قبل از انتخاب محل تحصيل دقت
وتحقيقات لازم بعمل آيد
منظورش چیه ؟ یعنی رشته های بهداشت را دانشگاه آزاد داره و از طریق بهداشت برای ازاد قبول می شویم؟
چگونه باید فمهید که کدام رشته ها را دارد
ممنون میشم که کمکم کنید
:rose:
سلام
موقع انتخاب شهر واسه وزارت بهداشت بعضی رشته ها مثل سم شناسی دانشگاه ازاد هم دارن.میتونین انتخاب کنین
فقط اینو حواستون باشه که هر رشته ای رو که ازادشو از طریق وزارت بهداشت (نه دانشگاه ازاد )انتخاب کنین و قبول بشین ولی نرین یکسال محروم میشین

love virology

New member
درود دوستااااااااااااااان کمک یکی از دستام ترم اخر علوم ازمایشگاهی هستش برای ثبت نام چی باید بزنه بزنه مشمول طرح یا نی کمک کنید

bioshimi93

New member
دوستان دقت کنید اگه آزاد وزارت بهداشت رو انتخاب کنید و قبول بشین و انصراف بدین یا ثبت نام نکنید یکسال محروم میشین منم نمیدونستم یکی از دوستان بهم گفت.
موفق باشید

آخرین ویرایش:

love virology

New member
بچه هاااااااااااا در ثبت نام گفته فرم برای طرح بفرستید چه فرمی باید بفرسته ترم اخر هستش / برای دوستم میخام علوم ازمایشگاهی

biosta

Well-known member
دوستان دقت کنید اگه آزاد وزارت بهداشت رو انتخاب کنید و قبول بشین و انصراف بدین یا ثبت نام نکنید یکسال محروم میشین منم نمیدونستم یکی از دوستان بهم گفت.
موفق باشید
سلام ، چقدر مطمئن هستید به این سخن ، منبع هم دارید ؟ چون اطلاعات من میگه هر کجا که پولی باشد محرومیتی وجود ندارد ، شاید هم من اشتباه می کنم .

Ana67

Well-known member
سلام ، چقدر مطمئن هستید به این سخن ، منبع هم دارید ؟ چون اطلاعات من میگه هر کجا که پولی باشد محرومیتی وجود ندارد ، شاید هم من اشتباه می کنم .
سلام
خود من یکی از محرومین امسال بودم بخاطر ازاد وزارت بهداشت.

karshenasgh

New member

من هم در کنکور سال 91،ازاد وزارت بهداشت قبول شده بودم و نرفتم... برای سال 92 محروم بودم...

bioshimi93

New member

سلام
خود من یکی از محرومین امسال بودم بخاطر ازاد وزارت بهداشت.

من هم در کنکور سال 91،ازاد وزارت بهداشت قبول شده بودم و نرفتم... برای سال 92 محروم بودم...

من از دوستم شنیده بودم اما همینطور که دیدید شاهد از غیب رسید 2 نفر حرف منو تایید کردند از شما ممنونم که منو مطمئن کردین:riz304::riz304:

daruosh

New member
سلام
موقع انتخاب شهر واسه وزارت بهداشت بعضی رشته ها مثل سم شناسی دانشگاه ازاد هم دارن.میتونین انتخاب کنین
فقط اینو حواستون باشه که هر رشته ای رو که ازادشو از طریق وزارت بهداشت (نه دانشگاه ازاد )انتخاب کنین و قبول بشین ولی نرین یکسال محروم میشین
سلام یعنی شما میگین آزمون وزارت بهداشت آزادش با دولتییش یکیه ؟ هر دوش یه آزمونه

@... zahra

New member
یه سوال؟من ثبت نام کردم اما الان فهمیدم بیوتکنولوزی بیوشیمی جایگزین کردن نمیتونم رشته مو تو تاریخ ویرایش عوض کنم؟؟؟؟؟میتونم یا نه؟؟؟

بالا