دولتی را می خوای ول کنی بری ازاد؟:smiliess (15):این بزرگ ترین اشتباهه:thumbsdownsmileyani/خوب یه خونه بگیر:مشهد به هیچ کس خوابگاه نمیده!
حالا من چکارکنم؟؟
افسردگی گرفتم
بچه ها اگه شما دانشگاه آزاد تهران ژنتیک مولکولی را داشتید خونتون هم تهران بود اما از یه طرف ژنتیک انسانی مشهد داشتید بدون خوابگاه کدوم انتخاب می کردید؟؟
من برای انسانی خیلی زحمت کشیدم دلم نمیاد از دستش بدم از یه طرفم شرایط سخته بدون خوابگاه دارم دیوونه میشم !!!:smiliess (2):
جالبه هنوز واسه من تعهد محضری را در حال بررسی زده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:thanks:
معیارت واسه انتخاب شهر خوابگاه بود مگه؟
با اینکه خوابگاه برام مهم بود ولی انتخاب سومم بهشتی بود.خدا خودش درست میکنهاره خداییش معیار من که خوابگاه بود. شهید بهشتی رو اخر زدم!!!!!!!!!!!!
سلام... مگه واسه خابگاه باید حضوری بریم؟؟؟ یا از طریق سایت ثبت نام کنیم؟؟؟
حالا شاید بدن .میگن نمیدیم اما واسه خانومها اغلب میدن.بیشتر اقایون با مشکل مواجهن واسه خوابگاه.بنظر من هم شما بجا خرج دانشگاه ازاد بده مشهد خونه بگیر اگه خوابگاه ندادن.قیمتهاش خوبه من مشهدبودم.مشهد به هیچ کس خوابگاه نمیده!!!!!:smiliess (2):
حالا من چکارکنم؟؟
افسردگی گرفتم!!:sadsmiley:
بچه ها اگه شما دانشگاه آزاد تهران ژنتیک مولکولی را داشتید خونتون هم تهران بود اما از یه طرف ژنتیک انسانی مشهد داشتید بدون خوابگاه کدوم انتخاب می کردید؟؟
من برای انسانی خیلی زحمت کشیدم دلم نمیاد از دستش بدم از یه طرفم شرایط سخته بدون خوابگاه دارم دیوونه میشم !!!:smiliess (2):
من یه سوال بپرسم؟ جوابمو بدین ها دوستان!!!![]()
می گم --> خوب واسه رشته های ارشد علوم پایه که دانشکده پزشکی قبول شدن بعضی از رشته ها--- منجمله رشته من ----رو می فرستن پردیس بزرگراه همت!!! .....بگو خوب!
حالا خوابگاه رو بعضی ها می گن خوابگاه امیر اباد میدن بعضی هام میگن خوابگاه های پراکنده ای داره واسه ثبت نام!!!....... بازم بگو خوب!
حالا منی که هیج کدوم از خوابگاه ها رو نمیشناسم و ثبت نام خوابگاه ها هم اینترنتی هست از کجا بدونم کدومو انتخاب کنم؟
بعدشم ماشالله فاصله امیر اباد تا همت اونقدر نزدیکه که واسه کلاس ساعت 8 باید---> 5 بیدار شیم!
سرویس داره دانشگاه واسه این مسافت؟
.
.
.لطفا هر کی تجربه خوابگاه تهران رو داره یا اطلاعی داره راهنمایی بفرماید!
وای بچه ها بخندید:thumbsupsmileyanim:
تعهد محضری واسم من هنوز زده منتظر بررسی
فک کنم رفتن چای و صبحانه بخورن بعد بررسی کنن 4 روز شد دیگه!!!!!!!!!!:riz481:
ژوپیتر همین اطلاعتی که شما داشتی را هم من نداشتم:riz513:
مگه خودمون خوابگاه را انتخاب میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی هر چی میدونه بگه ممنونیم:thumbsupsmileyanim:
چرا خوابگاه خصوصی نمیگیرین شما ،منم مشکل شما رو داشتم اما خوابگاه خصوصی گرفتم نزدیک دانشگاه امکاناتشم بهتره،دانشگاه هم گفته از ترم های دیگه خوابگاه میده حیفه که موقعیت به این خوبی رو از دست بدینمشهد به هیچ کس خوابگاه نمیده!!!!!:smiliess (2):
حالا من چکارکنم؟؟
افسردگی گرفتم!!:sadsmiley:
من یه سوال بپرسم؟ جوابمو بدین ها دوستان!!!![]()
می گم --> خوب واسه رشته های ارشد علوم پایه که دانشکده پزشکی قبول شدن بعضی از رشته ها--- منجمله رشته من ----رو می فرستن پردیس بزرگراه همت!!! .....بگو خوب!
حالا خوابگاه رو بعضی ها می گن خوابگاه امیر اباد میدن بعضی هام میگن خوابگاه های پراکنده ای داره واسه ثبت نام!!!....... بازم بگو خوب!
حالا منی که هیج کدوم از خوابگاه ها رو نمیشناسم و ثبت نام خوابگاه ها هم اینترنتی هست از کجا بدونم کدومو انتخاب کنم؟
بعدشم ماشالله فاصله امیر اباد تا همت اونقدر نزدیکه که واسه کلاس ساعت 8 باید---> 5 بیدار شیم!
سرویس داره دانشگاه واسه این مسافت؟
.
.
.لطفا هر کی تجربه خوابگاه تهران رو داره یا اطلاعی داره راهنمایی بفرماید!