ثبت نام دانشگاه

TUMS

Well-known member

جالبه هنوز واسه من تعهد محضری را در حال بررسی زده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:thanks:

TUMS

Well-known member

مثل اینکه ثبت نام خوابگاه تا 28 هست:bunnyearsmiley:
تاریخ ثبت تقاضای اسکان برای نیمسال اول سال تحصیلی 92-91 از 23/6/1391 تا تاریخ 28/6/1391 می باشد

نام کاربری: شماره دانشجويي
رمز عبور پيش فرض : شماره شناسنامه (لطفا پس از ورود رمز پيش فرض خود را تغيير دهيد)

چنانچه در هر يك از مراحل كار با سيستم دچار مشكل شديد با شماره 88002522 تماس حاصل فرماييد

bacillus.bs

New member
مشهد به هیچ کس خوابگاه نمیده!
حالا من چکارکنم؟؟
افسردگی گرفتم
بچه ها اگه شما دانشگاه آزاد تهران ژنتیک مولکولی را داشتید خونتون هم تهران بود اما از یه طرف ژنتیک انسانی مشهد داشتید بدون خوابگاه کدوم انتخاب می کردید؟؟
من برای انسانی خیلی زحمت کشیدم دلم نمیاد از دستش بدم از یه طرفم شرایط سخته بدون خوابگاه دارم دیوونه میشم !!!:smiliess (2):
دولتی را می خوای ول کنی بری ازاد؟:smiliess (15):این بزرگ ترین اشتباهه:thumbsdownsmileyani/خوب یه خونه بگیر:

microb2012

New member
برو مشهد، آدم شهر به این خوبی به خصوص زیارتی رو ول میکنه!!!! خدا بزرگه. ژنتیک انسانی عالیه! کلا دور دانشگاه آزاد رو خط بکش. ولی یه خوبی که رشته شما داره اینه که اگه همین مولکولی وزارت علوم رو بخونی میتونی برگردی واسه دکترا ژنتیک پزشکی بهداشت رو. اما تو رشته ی ما یعنی میکروب شناسی نمی شه! خیلی مسخره است. ولی مشهد امکانات رفاهی و دانشجویی یسیار عالی داره. به حق همون امام رضا که ان شاء الله خوابگاه گیر میاد. توکل به خدا

microb2012

New member
رو مشهد، آدم شهر به این خوبی به خصوص زیارتی رو ول میکنه!!!! خدا بزرگه. ژنتیک انسانی عالیه! کلا دور دانشگاه آزاد رو خط بکش. ولی یه خوبی که رشته شما داره اینه که اگه همین مولکولی وزارت علوم رو بخونی میتونی برگردی واسه دکترا ژنتیک پزشکی بهداشت رو. اما تو رشته ی ما یعنی میکروب شناسی نمی شه! خیلی مسخره است. ولی مشهد امکانات رفاهی و دانشجویی یسیار عالی داره. به حق همون امام رضا که ان شاء الله خوابگاه گیر میاد. توکل به خدا

slpe

New member

سلام... مگه واسه خابگاه باید حضوری بریم؟؟؟ یا از طریق سایت ثبت نام کنیم؟؟؟

سلام
نه اینترنتی هست.من منظورم این بود که از 25 تا 27 مهلت کمیه در صورتی که از 23 میشه با داشتن ش.دانشجویی تقاضای اسکان کرد.
در هر صورت خدا رو شکر من خیالم راحت شد یکی از دوستانی:heart: که پارسال تهران آوردن همینجا بهم اطلا دادن بعد از دادن ش.دانشجویی دوباره واسه ثبت نام اسکان جدبدالوروود ها سایتشون تمدید میشه :thanks:
شما ها هم آسوده خاطر باشین
:smiliess (10):

soleil

New member
مشهد به هیچ کس خوابگاه نمیده!!!!!:smiliess (2):
حالا من چکارکنم؟؟
افسردگی گرفتم!!:sadsmiley:
بچه ها اگه شما دانشگاه آزاد تهران ژنتیک مولکولی را داشتید خونتون هم تهران بود اما از یه طرف ژنتیک انسانی مشهد داشتید بدون خوابگاه کدوم انتخاب می کردید؟؟
من برای انسانی خیلی زحمت کشیدم دلم نمیاد از دستش بدم از یه طرفم شرایط سخته بدون خوابگاه دارم دیوونه میشم !!!:smiliess (2):
حالا شاید بدن .میگن نمیدیم اما واسه خانومها اغلب میدن.بیشتر اقایون با مشکل مواجهن واسه خوابگاه.بنظر من هم شما بجا خرج دانشگاه ازاد بده مشهد خونه بگیر اگه خوابگاه ندادن.قیمتهاش خوبه من مشهدبودم.

jupiter_sps

New member
من یه سوال بپرسم؟ جوابمو بدین ها دوستان!!!
be7.gif

می گم --> خوب واسه رشته های ارشد علوم پایه که دانشکده پزشکی قبول شدن بعضی از رشته ها--- منجمله رشته من ----رو می فرستن پردیس بزرگراه همت!!! .....بگو خوب!

حالا خوابگاه رو بعضی ها می گن خوابگاه امیر اباد میدن بعضی هام میگن خوابگاه های پراکنده ای داره واسه ثبت نام!!!....... بازم بگو خوب!

حالا منی که هیج کدوم از خوابگاه ها رو نمیشناسم و ثبت نام خوابگاه ها هم اینترنتی هست از کجا بدونم کدومو انتخاب کنم؟

بعدشم ماشالله فاصله امیر اباد تا همت اونقدر نزدیکه که واسه کلاس ساعت 8 باید---> 5 بیدار شیم!

سرویس داره دانشگاه واسه این مسافت؟
.
.
.لطفا هر کی تجربه خوابگاه تهران رو داره یا اطلاعی داره راهنمایی بفرماید!

TUMS

Well-known member
وای بچه ها بخندید:thumbsupsmileyanim:
تعهد محضری واسم من هنوز زده منتظر بررسی
فک کنم رفتن چای و صبحانه بخورن بعد بررسی کنن 4 روز شد دیگه!!!!!!!!!!:riz481:

TUMS

Well-known member
be7.gif

می گم --> خوب واسه رشته های ارشد علوم پایه که دانشکده پزشکی قبول شدن بعضی از رشته ها--- منجمله رشته من ----رو می فرستن پردیس بزرگراه همت!!! .....بگو خوب!

حالا خوابگاه رو بعضی ها می گن خوابگاه امیر اباد میدن بعضی هام میگن خوابگاه های پراکنده ای داره واسه ثبت نام!!!....... بازم بگو خوب!

حالا منی که هیج کدوم از خوابگاه ها رو نمیشناسم و ثبت نام خوابگاه ها هم اینترنتی هست از کجا بدونم کدومو انتخاب کنم؟

بعدشم ماشالله فاصله امیر اباد تا همت اونقدر نزدیکه که واسه کلاس ساعت 8 باید---> 5 بیدار شیم!

.
.

ژوپیتر همین اطلاعتی که شما داشتی را هم من نداشتم:riz513:
مگه خودمون خوابگاه را انتخاب میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی هر چی میدونه بگه ممنونیم:thumbsupsmileyanim:

jupiter_sps

New member
وای بچه ها بخندید:thumbsupsmileyanim:
تعهد محضری واسم من هنوز زده منتظر بررسی
فک کنم رفتن چای و صبحانه بخورن بعد بررسی کنن 4 روز شد دیگه!!!!!!!!!!:riz481:

من به مال خودم به اندازه کافی خندیدم! واسه منم همینطور ---البته جولوش نوشته ناقص--- اما ناقص که نیست هیچ ! هیچ اطلاعی هم از اینکه ناقص هست رو خود دانشگاه بهم نداده!
فکر می کنم چون جز مدارک اصلی برای ارسال نبوده فعلا بررسی نکردن!
شاید موقع درخواست خوابگاه ها شایدم دیرتر!:dadad4:

jupiter_sps

New member

ژوپیتر همین اطلاعتی که شما داشتی را هم من نداشتم:riz513:
مگه خودمون خوابگاه را انتخاب میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی هر چی میدونه بگه ممنونیم:thumbsupsmileyanim:

اره دوستم! اگه پراکنده باشه که فکر می کنم دست خودمونه کدومو بریم!! (اگه چند تا باشه!)
اکه هم یه دونه باشه که مجبوریم همونو ورداریم ولی مسافتش خیلی زیاده و راهش بد جوره یه ذره!
.
.
.
دوستان لطفا راهنمایی کنید!:sadsmiley:

jupiter_sps

New member
ایمونو ببین چی پیدا کردم!:14:
بیچاره شدیم!!
.
.
.
یکی از دوستان نوشته
--->راستی به همه اونایی که باید برن همت و خوابگاهشون طرف پورسینا باشه از خداوند متعال طلب صبر میکنم چون که محدودیت سرویس داره ما که این یه سال همش قاچاقی با سرویس کارمندا با دردسرهای فراوان جابه جا شدیم

TUMS

Well-known member

خدا خودش همه چی را درست میکنه
هر چی خدا بخواهد
ژوپیتر بزار 25ببینیم چی میشه!!!!!!!!
اگر دوستان اطلاع خاصی دارن لطف کنن به ما هم بگن!!!!

gandom67

Member
مشهد به هیچ کس خوابگاه نمیده!!!!!:smiliess (2):
حالا من چکارکنم؟؟
افسردگی گرفتم!!:sadsmiley:
چرا خوابگاه خصوصی نمیگیرین شما ،منم مشکل شما رو داشتم اما خوابگاه خصوصی گرفتم نزدیک دانشگاه امکاناتشم بهتره،دانشگاه هم گفته از ترم های دیگه خوابگاه میده حیفه که موقعیت به این خوبی رو از دست بدین

میخک

New member
be7.gif

.
.

سلام
دانشگاه تهران خوابگاههای زیادی داره به جز کوی دانشگاه (همون امیر آباد) توی خیابان مطهری و طالقانی ،165 آذر ولیعصر و ..هم دارن توی سایت eskan هم هست اسماش برای سرویس هم نگران نباشید همشون دارن و هیچ سرویسی زودتر از 6و نیم صبح حرکت نمیکنه و همه به موقع میرسن برگشت هم غالبا راس ساعتها مثلا 1 3 5 داره بسته به جمعیت اون خوابگاه سعی میشه که هم دانشکده ای ها رو با هم بندازن که برای خود سرویسها هم از لحاظ هزینه و راننده بهتره بعدم از ترم 2 حق انتخاب داری و درخواست میدی که اگه موافقت شد جاتونو عوض میکنید

YekRaha

New member
بچه ها کسی اطلاع نداره نتیجه بررسی انتخاب دانشکده ( رشته هاي آمارزيستي، ارزيابي فناوري سلامت، مديريت خدمات بهداشتي درماني، كتابداري و اطلاع رساني پزشكي، انفورماتيك پزشكي، اقتصاد بهداشت، روانشناسي باليني، فناوري اطلاعات سلامت) کی اعلام میشه؟

بالا