ثبت نام دانشگاه

fateme1990

New member
بچه های دانشگاه تهران من 1 مشکلی دارم. الان دیدم یکی از دوستان گفته که میشه وارد پروفایل شد در قسمت ثبت نام.ولی من هرچی شماره شناسنامه و کد ملی میزنم میگه رمز عبور اشتاه است. شماها میتونید وارد شید؟؟؟نگرانم:ahi5slcgm04mi8jqqkl

منم نمی تونم برم ولی فکر کردم چون هنوز 16 ام نشده باز نمیشه؟
زنگ بزنیم به اون سماره هایی که اون بغل نوشتن بپرسیم جواب میدن فک کنم نه؟

ممنون فاطمه جون که گفتی.خیلی نگران شدم یهو! آره عزیز فردا تلاش کنیم اگه نشد حتما زنگ میزنم.

S

smko.boukan

Guest
خوش به حالتون دوستان
من امروز ثبت نام کردم
برنامه کلاسیمونم معلوم شد ولی خیلی معذرت میخوام ریدمانی چیده شده
عملأ به کار و زندگیم نمیرسم

S

smko.boukan

Guest
1 ساعت برا درست کردنش فک زدم اصلأ انگار نه انگار

fateme1990

New member
خوش به حالتون دوستان
من امروز ثبت نام کردم
برنامه کلاسیمونم معلوم شد ولی خیلی معذرت میخوام ریدمانی چیده شده
عملأ به کار و زندگیم نمیرسم

یعنی نمیشه برنامه کلاسی رو عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که چند روزه دارم دعا میکنم برنامه یه جور باشه نصف هفته خالی باشه

S

smko.boukan

Guest
به جز ارومیه هر جا قبول شده باشین جور میشه

8521413

New member
میگم بچه ها این جریان 16 هم واسه دانشگاه تهران چیه؟؟؟
من امروز رفتم توی سایت و اکثر مراحل ثبت نام رو طی کردم... فقط موند تعهد محضری!!!

fateme1990

New member
میگم بچه ها این جریان 16 هم واسه دانشگاه تهران چیه؟؟؟
من امروز رفتم توی سایت و اکثر مراحل ثبت نام رو طی کردم... فقط موند تعهد محضری!!!

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خود علوم پزشکی؟ پس چرا نوشته از 16 تا 20. مال من که اصن باز نمیشه.:mad_majidonline:
توروخدا استرسی شدم

S

smko.boukan

Guest
یادش به خیر
چه دورانی داشتیم اونجا
جای مارو خالی کن فاطمه جان
ممنون

vb2

New member
من زدم رفتم تو یه پیج که اسمم بود و رشته قبولیم

زیرشم مدارک ثبت نام بود

بچه ها اول با همون عکس و شناسنامه و مدرک و کارت ملی و تعهد دانشجویی ثبت نام کنیم بعد تعهد محضری رو اسکن کنیم؟؟؟؟

سایت باز میمونه واسه تعهد محضری اسکن کردن؟؟/این سوالمه هر کی میدونه جواب بده مرسی

من که اصلا نمیتونم وارد بشم همش میگه نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است. هرچی ام زنگ میزنم یا اشغاله و یا جواب نمیدن.ویدا جون کمککککککککککککککک

بالا