ثبت نام دانشگاه

فرم ثبت نامی اینجاس:
education.tums.ac.ir
زیر گزینه ثبت نام اینترنتیه. فکر کنم باید پر کنیم بعد اسکن بگیریم.

کسی می دونه تاریخ اخذ مدرک رو باید چی وارد کنیم؟ من 31 تیر فارغ التحصیل شدم ولی هنوز گواهی موقتم صادر نشده، همون 31 تیر رو باید وارد کنم؟
منم همین سوالو دارم. تاریخ فراغت از تحصیلو میدونم و الان گواهی موقت دارم.ولی نمیدونم اخذ مدرکو چی بزنم؟؟؟

8521413

New member
سلام دوستان...
من دیروز تمام مراحل ثبت نام رو کامل طی کردم...
امروز هم رفتم واسه تعهد محضری....همه ی مراحلش رو انجام دادم... فقط باید عصر برم اسکن کنم و ارسال کنم...
یه سوال هم دارم... فرم گزینش چی هست؟
یه فرم دانلود کردم... نوشته بود دوبار پرینت بگیرین و پر کنین ... بعد باید حضوری تحویل بدیم و نیازی به اسکن نیست!!!
اما در قسمت ثبت نام ... فرم گزینش رو نیاز داشت؟؟؟ قاطی کردم!!! چیکار کنم!!!

YekRaha

New member
سلام دوستان...
من دیروز تمام مراحل ثبت نام رو کامل طی کردم...
امروز هم رفتم واسه تعهد محضری....همه ی مراحلش رو انجام دادم... فقط باید عصر برم اسکن کنم و ارسال کنم...
یه سوال هم دارم... فرم گزینش چی هست؟
یه فرم دانلود کردم... نوشته بود دوبار پرینت بگیرین و پر کنین ... بعد باید حضوری تحویل بدیم و نیازی به اسکن نیست!!!
اما در قسمت ثبت نام ... فرم گزینش رو نیاز داشت؟؟؟ قاطی کردم!!! چیکار کنم!!!
من که خودم هم دقیقا نمی دونم این فرم مربوط به چی هست....
فرم گزینش تو قسمت ثبت نام بود اما از مدارک ضروری برای اسکن کردن نیست... ظاهرا فقط باید حضوری بهشون تحویل بدیم.

vb2

New member
بچه ها خب مشخصات تعهد محضری یکی از مراحل ثبت نام بود کهههههههههههههههههههههههه؟؟؟یعنی باید بگیریم تعهد محضری رو بعد ثبت نا م کنیم

الله اکبر کاش امروز بودن سوالامونو جواب میدادن

آخرین ویرایش:

vv1990

New member
دوستان تاریخ اخذ مدرک رو چی بزنم؟ من که هنوز گواهی موقت نگرفتم، گواهی اتمام واحدها گرفتم، می خوام تاریخ فارغ التحصیلی رو وارد کنم، اشکالی داره؟ کسی این کار رو کرده؟

8521413

New member
من که خودم هم دقیقا نمی دونم این فرم مربوط به چی هست....
فرم گزینش تو قسمت ثبت نام بود اما از مدارک ضروری برای اسکن کردن نیست... ظاهرا فقط باید حضوری بهشون تحویل بدیم.

درسته... اما درقسمت ارسال مدارک... نوشته فرم گزینش هم میخاد!!!

vb2

New member
بچه ها تو مدرک موقت من یه تاریخ فارغالتحصیلی هست یه تاریخی که بالای مدرکه نوشته مال روزیه که گرفتمش اونو بزنم؟

mohsen_rok

New member
من تازه رفتم سایت دانشگاه
یعنی فرم هاشون رو باید پرینت بگیریم بعد پر کنیم اسکنشو براشون بفرستیم
یکی توضیح میده لطفا

vb2

New member
آره اول باید اصلاعاتتو وارد کنی تو ثبت نام

بعد تو قسمت مدارک اونارو پرینت بگیری پر کنی بعد همون صفحه مدارک زیرش ارسال فایل داره

ار اونجا ارسال میکنی

ariya21

New member
آره اول باید اصلاعاتتو وارد کنی تو ثبت نام

بعد تو قسمت مدارک اونارو پرینت بگیری پر کنی بعد همون صفحه مدارک زیرش ارسال فایل داره

ار اونجا ارسال میکنی

بابا کشتین خودتونووووووو چه خبره انگار قراره هاروارد ثبت نام کنن اگه تو ارسال مدارک مشکلی داشتین من در خدمتم

vb2

New member
خب فرق داره دانشگاهها آریا جان

یکم مبهمه واسه تهران

یه جا گفته میخواد یه جا گفته نه

واسه همین سوال داریم

امروزم 5شنبه بود نبودن جواب بدن

vv1990

New member
کسی می دونه تاریخ اخذ مدرک رو باید چی وارد کنیم؟ من 31 تیر فارغ التحصیل شدم ولی هنوز گواهی موقتم صادر نشده، همون 31 تیر رو باید وارد کنم؟
کسی نیس جواب این سوال ما رو بده؟ هه گواهی موقت دارن؟ من هنوز نگرفتم، خوب از کجا بدونم مدرکم کی دستم می رسه؟ تو فرم اسکن شده ثبت نامی تاریخ فارغ التحصیلی رو زدم، مشکلی نداره؟ گواهی اتمام واحدها رو 13 شهریور گرفتم، کدومشونو بزنم؟

vb2

New member
به نظرم همون فارغ التحصیلی رو بزنی ایرادی نداره

vv1990

New member
شماره ای که برای ثبت نام دانشگاه تهران دادن یا اشغاله یا کسی بر نمی داره، کسی امروز تونسته زنگ بزنه؟

8521413

New member
شماره ای که برای ثبت نام دانشگاه تهران دادن یا اشغاله یا کسی بر نمی داره، کسی امروز تونسته زنگ بزنه؟

من نماینده دانشگاه تهران توی این سایت هستم... چون از همه زودتر ثبت نام کردم!!! دیروز...
اگر سوالی دارین از من بپرسین!!!
:4d564ad6:

بالا