mahtab_nutritionist
New member
فرم ثبت نامی اینجاس:
education.tums.ac.ir
زیر گزینه ثبت نام اینترنتیه. فکر کنم باید پر کنیم بعد اسکن بگیریم.
education.tums.ac.ir
زیر گزینه ثبت نام اینترنتیه. فکر کنم باید پر کنیم بعد اسکن بگیریم.
منم همین سوالو دارم. تاریخ فراغت از تحصیلو میدونم و الان گواهی موقت دارم.ولی نمیدونم اخذ مدرکو چی بزنم؟؟؟کسی می دونه تاریخ اخذ مدرک رو باید چی وارد کنیم؟ من 31 تیر فارغ التحصیل شدم ولی هنوز گواهی موقتم صادر نشده، همون 31 تیر رو باید وارد کنم؟
من که خودم هم دقیقا نمی دونم این فرم مربوط به چی هست....سلام دوستان...
من دیروز تمام مراحل ثبت نام رو کامل طی کردم...
امروز هم رفتم واسه تعهد محضری....همه ی مراحلش رو انجام دادم... فقط باید عصر برم اسکن کنم و ارسال کنم...
یه سوال هم دارم... فرم گزینش چی هست؟
یه فرم دانلود کردم... نوشته بود دوبار پرینت بگیرین و پر کنین ... بعد باید حضوری تحویل بدیم و نیازی به اسکن نیست!!!
اما در قسمت ثبت نام ... فرم گزینش رو نیاز داشت؟؟؟ قاطی کردم!!! چیکار کنم!!!
من که خودم هم دقیقا نمی دونم این فرم مربوط به چی هست....
فرم گزینش تو قسمت ثبت نام بود اما از مدارک ضروری برای اسکن کردن نیست... ظاهرا فقط باید حضوری بهشون تحویل بدیم.
آره اول باید اصلاعاتتو وارد کنی تو ثبت نام
بعد تو قسمت مدارک اونارو پرینت بگیری پر کنی بعد همون صفحه مدارک زیرش ارسال فایل داره
ار اونجا ارسال میکنی
بابا کشتین خودتونووووووو چه خبره انگار قراره هاروارد ثبت نام کنن اگه تو ارسال مدارک مشکلی داشتین من در خدمتم
کسی نیس جواب این سوال ما رو بده؟ هه گواهی موقت دارن؟ من هنوز نگرفتم، خوب از کجا بدونم مدرکم کی دستم می رسه؟ تو فرم اسکن شده ثبت نامی تاریخ فارغ التحصیلی رو زدم، مشکلی نداره؟ گواهی اتمام واحدها رو 13 شهریور گرفتم، کدومشونو بزنم؟کسی می دونه تاریخ اخذ مدرک رو باید چی وارد کنیم؟ من 31 تیر فارغ التحصیل شدم ولی هنوز گواهی موقتم صادر نشده، همون 31 تیر رو باید وارد کنم؟
شماره ای که برای ثبت نام دانشگاه تهران دادن یا اشغاله یا کسی بر نمی داره، کسی امروز تونسته زنگ بزنه؟
شما معافیت تحصیلی گرفتی؟من نماینده دانشگاه تهران توی این سایت هستم... چون از همه زودتر ثبت نام کردم!!! دیروز...
اگر سوالی دارین از من بپرسین!!!
:4d564ad6: