eeeeeeehsan
New member
تازه این به کنار، اون یارویی که اینا رو تو این شکل گنجونده چقدر لوب تمپورالش خوب کار می کرده و چقدر هم بیکار بوده خخخاگه اشتباه نکنم عملکرد لوب تمپورال مغز هست خوشم میاد لوب تمپورال همتون خوب کار میکنه خخخخخ
تازه این به کنار، اون یارویی که اینا رو تو این شکل گنجونده چقدر لوب تمپورالش خوب کار می کرده و چقدر هم بیکار بوده خخخاگه اشتباه نکنم عملکرد لوب تمپورال مغز هست خوشم میاد لوب تمپورال همتون خوب کار میکنه خخخخخ
علاوه بر اونهایی که دیزیز عزیز گفتن، به نظرمن یه پنگوئن و یه آهو جلوی پای سگ، و یه تمساح هم دیده میشه.
با این تفاصیل ما کاربران انجمن علوم پزشکی حدود 20تایی شکل ازش در آووردیم :black_eyed:البته اگه خرگوش و کله جوجه رو هم منظور کنیم میشه 16تا!
تازه این به کنار، اون یارویی که اینا رو تو این شکل گنجونده چقدر لوب تمپورالش خوب کار می کرده و چقدر هم بیکار بوده خخخ
البته اگه خرگوش و کله جوجه رو هم منظور کنیم میشه 16تا!
عنکبوت نیست، آخوندوکه
تو دماغ الاغ شکل جغد معلومه.
صورت یه گربه وحشی یا خفاش تو ابتدای عاج فیل دیده میشه.
یه چیزی شبیه عقرب یا میگو هم به پیشونی آقا فیله چسبیده.
خرگوش هم فضای سفید بین دوتا پای جلویی فیله، به شکل ایستاده دستاش رو کنار هم جمع کرده
خود عاج فیل هم یا شکل مورچه خواره یا اگه سرتون رو 180 درجه برگردونید صورت یه روباه رو می بینید.
اينا ميشن 13 تا ولي من اون خطوط بالاي پاي فيل رو نتونستم به عنكبوت شبيه كنم!!!
آره من دیدم، گفتم بالا. میشه گربه وحشی هم باشه.من توو عاج فیل خفاش دیدم...کسی دیده ایا؟
بابا شبیه آخوندک هم هست تا حدی.:5::5:
اينه بابا ..عنكبوت چيه !
![]()
حالا هرچی هست خوب همه رو مشغول خودش کرده
احسان از شوخی گذشته این واقعا یه تست نوروسایکولوژیکال هست...استفاده میشه ازش:rolleyessmileyanim:
ناراحت نباش احسان جان. یه سری آدما هستن که چیزایی رو میبینن که بقیه نمیبینن.جغد رو هیچکدوم ندیدیناااا دماغ الاغ شکله جغده.
من تو آسمون 5تا پیدا کردم!)
+کله + پیرمرد + زن + بچه میشه 9تا.
2تای دیگه کجاست؟!