تولد تولد تولدش مبارک ....

raha 24

New member
سلام ساراییییییییییییی.....تولدت مبارکککککککککککککک

یه سورپرایز برات دارم......یادمه گفتی از بازی لی مین هو خوشت میاد ازش دعوت کردم بیاد افتخاری تو جشن تولدت شرکت کنه.اونم قبول کرد(اون درخواست هر کسی رو قبول نمی کنه ولی به خاطر من و گل روی تو قبول کرده:bunnyearsmiley:)اون کادورم باهم گرفتیم.

omizpcio3lcj2qc4i0.jpg

1e1u70wd6cm4d9ancap.jpg

qno0fjnxlhg118h5lfv.gif

چه تفاهمی
منم از بازی لی مین هو خوشم میاد.

سارا جون تولدت مبارک

Artmis.a

New member
سارا جونی تولدت مبارک

06~4.JPG

61797_J8kiUh2I.jpg

12914_11359050986.jpg

.

.

.

.

.

.

.

اینم کادوی تولد من یادمه اونشب توی جعبه ی گفتگو گفتی که از مزدا3 خوشت میاد(قضیه کلثوم لوپز)

92781_657.jpg

sara77

New member
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایی اینجا چه خفره اصن شکه شدم بچها یه دنیا عاقشتونم مرسی با اینکه روز تفلدم یه جوری بود خیلی خوش نگذشت ولی اینجا واقعا برام جالب بود مرسی از تک تک تون بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس

sara77

New member
اخه تو خابگا به نت دسترسی نداشتم نشد بیام اگه میدونستم از این کارا میکنید که با کله میومدم:21:

sara77

New member
نجما جونم :riz513:حدیث گلم:riz513: واریا .اوا و اشل و با سیل ومهنام وپرنیان و ÷رنیا و فاطمه و لیلا ومهسا واریناااااااااااااااو ناناز مهربونم :riz513:.و یدونه داییه گلم:riz513: تشکر میکنمممممممممممممممممممممممممممممم مرسی فک کنم همه رو گفتم حالا اسم هرکی یادم رفت با بزرگی خودش ببخشیددددددددددددددددددددددد

آخرین ویرایش:

ba ba barghi

Well-known member
نجما جونم حدیث گلم واریا .اوا و اشل و با سیل ومهنام وپرنیان و ÷رنیا و فاطمه و لیلا ومهسا واریناااااااااااااااو ناناز مهربونم .و یدونه داییه گلم:riz513: تشکر میکنمممممممممممممممممممممممممممممم مرسی فک کنم همه رو گفتم حالا اسم هرکی یادم رفت با بزرگی خودش ببخشیددددددددددددددددددددددد

اسم من یادت رفت !!می بخشمت فقط واسه اینکه منم یادم رفت تبریک بگم !!!

دیر شده الان ؟؟دیگه نمگم که تولدت مبارک
52214_nobrain.gif

چه بخشنده خدای عاشقی دارم که میخواند مرا با انکه میداندگنهکارم....بدون لطف او تنهای تنهایم.....ای دوست ؟؟؟برایت عاشقی را ارزو دارم ؟؟برایت من(_خدا _)را ارزو دارم
11192_gholi2.gif

بالا