تولدت مبارککککککککککککککککککککک ککک...

a_67

New member
تولدش مبارک.....تولد کی؟ خب معلومه دیگههههههههههههه:thumbsupsmileyanim:

1.jpg

mw.ashel

New member
سیم آبان ماه این روز قشنگ روز خیلی خیلی مهمیه
روز تولد منه به افتخار همه ی آبانیا

1327137498.gif

728911_congratulations.gif

7mh06595.jpg

آخرین ویرایش:

..eli

New member
سلام امروز تولدمه 28باران ریز.

گفتم بگم آماده باشید!!!!ببینمن چطوری غافلگیرم میکنید ها؟؟؟؟؟

همه دعوت به صرف همبرگر خرچنگی !!!فردا همین جا
تبرییییییک مکسین جون
همه آبانیا..:thanks::smiliess (8)::rose:

..eli

New member
و تبریک باران جون..:rose:
شرمنده هم مکسین هم باران..دیر تبریک میگم ولی از صمیم قلب براتون آرزوی موفقیت دارم:smilies-azardl (113

Leyenda

Well-known member
سلام سلام
تولد هستش.... elham2012

تبریک میگم الهام جاااااااااااااان.....
92243181181065591452.jpg

elham2012

New member
ممنوووووووووووووووووووووووون...البته هنوز 4ساعت زمان باقیییییییییییییست:4d564ad6:

marzi ba

Well-known member
الهامی جون اجی ناز و دوس داشتنی خودم پیش پیش تفلدت مبالک باشه
زمینی شدنت مبارک باشه
81004157208074996723.jpg

24552473720279930972.jpg

elham2012

New member
ویییییییییییییییییییییییییی..چه کیک خوشگلی..حتمن خوشمزه ام هست..اومممممممم به به

marzi ba

Well-known member
ویییییییییییییییییییییییییی..چه کیک خوشگلی..حتمن خوشمزه ام هست..اومممممممم به به

چه دخمل بی صبری مگه 6 ماهه به دنیا اومدی صبر داشته باش به دنیا بیایی بعد به کیک ناخنک بزن
بخور نوش جونت
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

leylii

New member
تولد تولد تولدت مبااارک بیا شمعا رو فوت کن که 100 سال زنده باشیی...ههوووووووووووووو ....:thanks::thanks::thanks:
هووورااااااااااااااااااااااااا هووووووووووووووووووووووووووووووووو دستتت دسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت هوووووووووووووووووووووووووووووووووووو دسست دسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت حالا برعکس ....هوووووووووووووووووووووو :smiliess (8):عزیزم تولدت مبارک الهام جونی......

elham2012

New member
تولد تولد تولدت مبااارک بیا شمعا رو فوت کن که 100 سال زنده باشیی...ههوووووووووووووو ....
هووورااااااااااااااااااااااااا هووووووووووووووووووووووووووووووووو دستتت دسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت هوووووووووووووووووووووووووووووووووووو دسست دسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت حالا برعکس ....هوووووووووووووووووووووو :smiliess (8):عزیزم تولدت مبارک الهام جونی......
ممنون آجی جونیه خودم...............دست دست دست...........حالا کی میاد وسط؟من که هنوز دنیا نیومدم:smiliess (3):

بالا