تولدت مبارککککککککککککککککککککک ککک...

mohana

Well-known member
بهناز جونم تولدت مباااااااااارک

birthday-gifts-for-friends.jpg

بفرمااااااااااا

creative-birthday-gifts-friends-1.1-800x800.jpg

بهناز اومدی هاااااااا....منتظرتیم:28:

akhbar

New member
تولدت مبارک:rose:

بچه ها تولد آشل جونمونم نزدیک ها...فکرکنم2تیر باشه:rolleyessmileyanim:

آشل عزیزم پیشاپیش تولدت رو با بهترین آرزوها بهت تبریک میگم:heart::smilies-azardl (113

nsj

New member
تولد همه دوستان گلم رو تبریک میگم
ان شاء الله که در مسیر زندگیتان موفقیت های بیشماری کسب کنید :rose:

mahsa.

New member
زهرای گلم تولدت مبارک
ایشالا امسال از پربارترین سالهای عنرت باشه خانمی.

akhbar

New member
آشل عزیز

منکه پیشاپیش تبریک گفته بودم اما بازم اینجامیبگم.ایشالا از خدا هرچی میخوای بهت بده گلم:riz304:

maryam1010

New member
آشل عزیزم تولدت مباااارک
انشالله امسال هرچی که از خدا میخوای برات اتفاق بیفته مخصوصا ارشد قبول بشی..:riz304:
06~4.JPG
:ad54ad::4d564ad6:

mw.ashel

New member
آشل عزیز

منکه پیشاپیش تبریک گفته بودم اما بازم اینجامیبگم.ایشالا از خدا هرچی میخوای بهت بده گلم:riz304:

سلام فرناز جونم.........خیلی ممنونم............امیدوارم همیشه پاینده و سرافراز باشی

thank-you-012.gif

mw.ashel

New member
سلام لیلا جونم..............ببخش که دیر تولدتو تبریک گفتم ولی همیشه در یادم هستی......اینم کیک تولدت و کادوت ببخش که دیر شد منتظر بودم حقوقمو بدن و بعدش بتونم یه چیز خوب برات بخرم و دیدم هیچی نمیتونه بهتر و بالاتر از یا دعای خیر برای یه عزیزی باشه و دا میکنم که خدا همیشه پشت و پناهت باشه دوست خوبم

rose-ombre-cake.jpg

am-ml

New member
سلام لیلا جونم..............ببخش که دیر تولدتو تبریک گفتم ولی همیشه در یادم هستی......اینم کیک تولدت و کادوت ببخش که دیر شد منتظر بودم حقوقمو بدن و بعدش بتونم یه چیز خوب برات بخرم و دیدم هیچی نمیتونه بهتر و بالاتر از یا دعای خیر برای یه عزیزی باشه و دا میکنم که خدا همیشه پشت و پناهت باشه دوست خوبم/QUOTE]

ممنونم زهرای عزیزم
امروز (2 تیر ) یکی از قشنگ ترین روزای خداست ،چون چشمای قشنگت به روی دنیا باز شده.
بهت تبریک میگم .

الان مجبورم برم ولی حتما امشب واست جشن میگیریم.
لباس خوشگلات رو بپوش عزیزم.:rolleyessmileyanim::riz304:

آخرین ویرایش:

parnia

New member
%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%20%DA%AF%D9%84%20%D8%B1%D8%B2%20%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C.jpg

زهرا جون.....شیوارو ببخش که دیر رسید...
:dadad4:

دوست با محبتم....که الان بی وفا شدی و نمیای بهم سر بزنی:eek:t0837h0nn8zfqu8ult...............تولدت مبارک:heart:

MAHSABANOO

New member
وای اینجا تفلد بود من نمیدونستم
2813.gif
تولدتون مبارک بچه ها ایشا الله صد ساله بشید
2818.gif

l2feixbz4e27hn5nk6h.gif

اینم کادو تفلدتون

2800.gif

بالا