تولدت مبارککککککککککککککککککککک ککک...

mahnam

New member
آشل جونم تولدت مبااارک
بهترین هارو برات آرزومندم خواهر مهربونم

jxudb4gj5pq2rr8sgzo.jpg

اینم یه هدیه کوچولو

SunBirthGift.jpg

منتظر 67

New member
سلام
انگار اینجا جشن تولد بوده ...ولی من دیر رسیدم
اکشال نداره.....دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه

اشل جونم تولدت مبارک عزیزم...........امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی زیر سایه خدای مهربون و پدر ومادرتون........................
اقای bbtتولد شما رو هم تبریک میگم....................برای شما هم ارزوی بهترینها رو دارم.................موفق و سربلند باشید
خدا یار و یاورتون

BBT

New member
سلام وای ببینید چی کردین شما ، خودم اصلا حواسم نبود شرمنده این روزا به خاطر مسافرت نتونستم اینجا سر بزنم البته همچنان مسافرت ادامه داره و قزوینم الان
اشل تولد شما رو هم تبریک میگم انشالله تولد 100 سالگی رو اینجا تبریک بگم
البته ببخشید دیر تبریک میگم اشل اونم بد موقع ( ساعت فکر کنم پنج و نیم صبحه )
ولی خیلی خیلی خیلی ممنون از همتون از دوستای خوبم لیلی –am ml- اشل – مهسا – مهانا – اخبار – اسنیک و بقیه دوستان هیچ وقت محبت تون رو یادم نمیره امیدوارم که شما هم همیشه زیر سایه حق توفیقات مکرر نصیبتون بشه

BBT

New member
بر مهدی و آن هاله نورش صلوات/
بر خال لب و جام ظهورش صلوات/
بی پرده همه انس و ملک می گویند/
بر سال و مه و وقت ظهورش صلوات/
ولادت حضرت صاحب الزمان(عج) مبارک

و امیدوارم بهترین هدیه تون هم برای این داداش کوچیکتون یه دعای خیر باشه ...

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
سلام
انگار اینجا جشن تولد بوده ...ولی من دیر رسیدم
اکشال نداره.....دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه

اشل جونم تولدت مبارک عزیزم...........امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی زیر سایه خدای مهربون و پدر ومادرتون........................
اقای bbtتولد شما رو هم تبریک میگم....................برای شما هم ارزوی بهترینها رو دارم.................موفق و سربلند باشید
خدا یار و یاورتون

ممنونم اسنک جان.......خیلی لطف کردی....موفق و پاینده باشی
thank-you-025.gif

mw.ashel

New member
سلام وای ببینید چی کردین شما ، خودم اصلا حواسم نبود شرمنده این روزا به خاطر مسافرت نتونستم اینجا سر بزنم البته همچنان مسافرت ادامه داره و قزوینم الان
اشل تولد شما رو هم تبریک میگم انشالله تولد 100 سالگی رو اینجا تبریک بگم
البته ببخشید دیر تبریک میگم اشل اونم بد موقع ( ساعت فکر کنم پنج و نیم صبحه )
ولی خیلی خیلی خیلی ممنون از همتون از دوستای خوبم لیلی –am ml- اشل – مهسا – مهانا – اخبار – اسنیک و بقیه دوستان هیچ وقت محبت تون رو یادم نمیره امیدوارم که شما هم همیشه زیر سایه حق توفیقات مکرر نصیبتون بشه

ممنونم برادر BBT.......تولد شما رو هم دوباره تبریک میگم و برای شما آرزوی بهترین اتقاقات پیش رو را در زندگی میکنم.
thank-you-009.gif

mikhak s

New member
:sad::sad: هیشکییییییییییییییییییییییییییییییییی تولد منو تبریک نگفت:sadsmiley::smiliess (7): با همتون قهرم

mw.ashel

New member
سلام میخک چون........تولد شما کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:riz513:من که نمیدونستم ولی بهت تبریک میگم:rose::rose::rose:

AWWA

New member
آشل جان من اصلا متوجه تولد شما و آقا ناصر نشدم......میخک جونم که الان اضافه شد.....ببخشین دیگه با اندکی تاخیر به همتون تبریک میگم...امیدوارم به همه آرزوهای قشنگتون برسین

نوتر

New member
ای وای میخک خانو تولد شما کی بوووووووووووووووووووووووووووود؟:33:

cheshmak

New member
ميخك جان تولدت مبارككككككككككككككككككككككككككك(با تاخير):riz513:

mahsa.

New member
:sad::sad: هیشکییییییییییییییییییییییییییییییییی تولد منو تبریک نگفت:sadsmiley::smiliess (7): با همتون قهرم

یعنی قهر که هیچی بکوشیمونم حق داری وای منو ببخش میخکم.
ایشالا همیشه شاد باشی.

بالا