Artmis.a
New member
یه سوال دوستان؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا الان تولد کیهههههههههههههه؟؟؟؟
من دارم گیج میزنم
اینم به اغتخار آریانای عزیز
تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارررررررررررررککککککککککککککککککککک دوستی:
یه سوال دوستان؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا الان تولد کیهههههههههههههه؟؟؟؟
من دارم گیج میزنم
تقدیم به زهرا خانمممممممممممممممممممممممم گل
تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارررررررررررررررررررررررررررررررررک
![]()
![]()
![]()
![]()
من تولد روز مرگ خرافات(21 دسامبر) رو جشن میگیرم
وای حدیث جون ، ممنونم......خیلی سوپرایز شدم.همیشه روزهای تولدم واسم خاطره بوده....از اون اولا تا پیش دانشگاهی همش روز تولدم کارنامه میگرفتم و بعدش که رفتم دانشگاه تو اون روز امتحانهای سختی داشتم و الانم که کنکور ارشدم ،باهاش تداخل داره و چه تولدی داشتم من!!!!
نه دیگه هم پیش میشه هم پس برای ما 21 دسامبر تموم شده و برای امیکایی ها که هنوز اونجا ساعت تقریباساعت 2بعد از ظهرهآقای شفیع
تولد شما هم پیشاپیش یا پساپس مبارک
![]()
![]()
![]()
![]()
تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارررررررررررررککککککککککککککککککککک دوستی:
مرسیییییییییییییییییییییییی:thanks: الان حس کادو گرفتن پیدا کردمممممممممممم دیگه خوابم نمی بره:4d564ad6:
البته هر وقت واسه پرنیا تولد گرفتین واسه منم بگیرین چون با همیم آخه شاید اون موقع(خرداد) من نباشم:sad:
مرسیییییییییییییییییییییییی
الان حس کادو گرفتن پیدا کردمممممممممممم دیگه خوابم نمی بره
البته هر وقت واسه پرنیا تولد گرفتین واسه منم بگیرین چون با همیم آخه شاید اون موقع(خرداد) من نباشم
بله بله اون که حتماً
اینم کادوها:
![]()
![]()
![]()
![]()
تنوع از ما انتخاب از شما
بله بله اون که حتماً
اینم کادوها:
![]()
![]()
![]()
![]()
تنوع از ما انتخاب از شما
خب خیالم راحت شد حدیث جون حالا دیکه کم کم میتونم بخوابم.........متشکرممممممممم
اینم فیلم تولدت آریانا جون ............... کیک هم میخوای؟؟؟؟؟؟...........
![]()
![]()
![]()
![]()
خب خیالم راحت شد حدیث جون حالا دیکه کم کم میتونم بخوابم.........متشکرممممممممم
خواهش میکنم گلم![]()
تولد من 9 خرداده هااااااااااااااا کی تولدمو میگیره؟همه دعوتن