تولدت مبارککککککککککککککککککککک ککک...

Artmis.a

New member
یه سوال دوستان؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا الان تولد کیهههههههههههههه؟؟؟؟
من دارم گیج میزنم

اینم به اغتخار آریانای عزیز

تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارررررررررررررککککککککککککککککککککک دوستی:

456719_bdayparty.gif
874119_cakesmileyf.gif
859319_drummersmil.gif
529419_cakegirl1.gif

mw.ashel

New member
تقدیم به زهرا خانمممممممممممممممممممممممم گل

تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارررررررررررررررررررررررررررررررررک

529419_cakegirl1.gif
456719_bdayparty.gif
377919_bagpipe.gif
627719_balloons.gif

وای حدیث جون ، ممنونم......خیلی سوپرایز شدم.همیشه روزهای تولدم واسم خاطره بوده....از اون اولا تا پیش دانشگاهی همش روز تولدم کارنامه میگرفتم و بعدش که رفتم دانشگاه تو اون روز امتحانهای سختی داشتم و الانم که کنکور ارشدم ،باهاش تداخل داره و چه تولدی داشتم من!!!!

Artmis.a

New member
وای حدیث جون ، ممنونم......خیلی سوپرایز شدم.همیشه روزهای تولدم واسم خاطره بوده....از اون اولا تا پیش دانشگاهی همش روز تولدم کارنامه میگرفتم و بعدش که رفتم دانشگاه تو اون روز امتحانهای سختی داشتم و الانم که کنکور ارشدم ،باهاش تداخل داره و چه تولدی داشتم من!!!!

خواهش میکنم دوستم

ببخشید ناقابل بود
627719_balloons.gif

Artmis.a

New member
این واسه دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت جون خودممممممممممممممممممممممممممممم واریاااااااااااااااااااااا:

تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مباررررررررررررررررررررررررررررررررک

456719_bdayparty.gif
656219_cake.gif
135519_bdayparty2.gif
627719_balloons.gif

ariyana

New member

تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارررررررررررررککککککککککککککککککککک دوستی:

مرسیییییییییییییییییییییییی:thanks: الان حس کادو گرفتن پیدا کردمممممممممممم دیگه خوابم نمی بره:4d564ad6:
البته هر وقت واسه پرنیا تولد گرفتین واسه منم بگیرین چون با همیم آخه شاید اون موقع(خرداد) من نباشم:sad:

Artmis.a

New member

مرسیییییییییییییییییییییییی
الان حس کادو گرفتن پیدا کردمممممممممممم دیگه خوابم نمی بره
البته هر وقت واسه پرنیا تولد گرفتین واسه منم بگیرین چون با همیم آخه شاید اون موقع(خرداد) من نباشم

بله بله اون که حتماً

اینم کادوها:

221719_626gdau.gif

71819_56i9agu8ypjbplou.gif

891819_29vfnr8_th.gif

16111_gift.gif

تنوع از ما انتخاب از شما

antenyus

Active member
اینم فیلم تولدت آریانا جون ............... کیک هم میخوای؟؟؟؟؟؟...........

601914_bigdance2.gif
869814_leb.gif
869814_leb.gif
195214_j61oar.gif

sara77

New member
هه من نفهمیدم تفلده کیه ؟/؟؟؟؟؟خب باشه حالا مال هر کی هست بزن اون دست قشنگرووووووووووو تفلد خودمم 23 بهمنه میدونم کادوهاتونم حاضر کردین واسه محض اطمینان گفتم دیگه:(40):

شفيع

Well-known member
تولد من 9 خرداده هااااااااااااااا کی تولدمو میگیره؟همه دعوتن

ariyana

New member
اینم فیلم تولدت آریانا جون ............... کیک هم میخوای؟؟؟؟؟؟...........

601914_bigdance2.gif
869814_leb.gif
869814_leb.gif
195214_j61oar.gif

وایییییییییییی چه با حالن اینا..........
آره تورو خدا کیک هم بدین که من جلو مهمونا ضایع نشم......جبران میکنم عزیزمممممممممم

بالا