تفاوت خواستگاری مردا با زنا

ghazal26

New member
من تا دلت بخواد به ملت گیر دادم که زشتی تو چقدر. مخصوصا به بچه کوچولو ها و لپشون رو کشیدم حسابیییییییییییی اونا هم با گریه پاسخ شدید میدن اغلب !!!

:New (6):
خدا بچه هامونو گير شما نندازه ايشالا!!!! اومديمو بچه م زشت از آب درومد و شكل باباش شد حالا اون چه گناهي داره اذيتش كني؟:sdasdasd:
برعكس شما من بيشتر سمت بچه هاي زشت ميرم نميدونم چرا؟؟ پسر بچه هاي سياه واقعا دوست داشتنين

zeindinho

New member
چه پسر نازی داری چه چشمایی داره قصد ازدواج نداره پسرت?منم سیاه پوست ها را خیلی دوست دارم

ghazal26

New member
چه پسر نازی داری چه چشمایی داره قصد ازدواج نداره پسرت?منم سیاه پوست ها را خیلی دوست دارم

مادر به قربونش بشه چشماش به خودم رفته :(40): با اين تفاوت كه چشماي من سبز نيست
رنگ پوستشم به عمه جونش رفته:whistle: باهاش صحبت ميكنم اگه خواست زن بگيره خبرت ميكنم:thumbsupsmileyanim:

شادیا

New member

ببینم مگه شما اون تاپیک بهش میگی را باز نکرده بودی؟؟؟؟ :smiliess (15):پس چی شد؟؟؟ اینجا اینو میگی؟؟ یا من اشتباه میکنم؟:21:
اونوقت میگن درخترا بی وفان ما قبول نداریم:25r30wi::25r30wi:

zeindinho

New member
خب من تصمیم گرفتم هرچه بادا باد اگه واقعا منو بخواد میگه من نمیتونم بگم اگه هم نگه حتما صلاح نبوده من آدمی نیستم که بگم تازه حس میکنم اگه بگم نظرش عوض میشه میگه نباید میگفتی اگه خواست خودش بگه نخواست هم که هیچی

شادیا

New member
خب من تصمیم گرفتم هرچه بادا باد اگه واقعا منو بخواد میگه من نمیتونم بگم اگه هم نگه حتما صلاح نبوده من آدمی نیستم که بگم تازه حس میکنم اگه بگم نظرش عوض میشه میگه نباید میگفتی اگه خواست خودش بگه نخواست هم که هیچی

خیلی خوشحالم دوست خوبم که به یه نتیجه واحد رسیدی
امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد چون لیاقت بهترین هارو داری
:rose:

zeindinho

New member
خودمم خوشحالم چون اینجوری فرصت دوست داشتن را از بقیه میگیرم انتخاب آدم نباید محدود باشه تا بتونه بهترین را انتخاب کنه ممنونم که کمک کردین تا الاناره

kaveh1316

New member
نه ديگه دلداري بود به خداااااااااااا داداشي!
اتفاقا مرداي زشت قشنگتر از مرداي خوشگلن....چي گفتم؟؟!!!:(50):
ميخواي نام ببرم؟؟؟ سيلوستر استالونه...آرنولد شوارتزنگر...جمشيد هاشم پور(تازه كچلم بود!:25r30wi: اما زمان خودش كشته زياد داشت) كلا مرد بايد زشت باشه به نظر من:motat:
ببخشید من درست متوجه نشدم آرنولد زشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ استالونه زشتههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس من چیم؟؟
مثل اینکه شما قضیه رو شوخی گرفتیا گفتم زشت نگفتم خوش تیپ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Artmis.a

New member

احسنت این بهترین تصمیمه انشاالله که هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد.
همیشه بذار خدا با نتیجه غافلگیرت کنه تو هر کاری که لازم بوده(توکل) انجام دادی.

ghazal26

New member
ببخشید من درست متوجه نشدم آرنولد زشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ استالونه زشتههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس من چیم؟؟
مثل اینکه شما قضیه رو شوخی گرفتیا گفتم زشت نگفتم خوش تیپ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب.....:(50):
نميدونم.... اونا فقط اندامشون خوبه وگرنه قيافشوووون به نظر من كه زشته اما خب شايد جذابن!!!!! البته همه مخلوقات خدا به اندازه خودشون زيبايي دارن منظورم خدايي نكرده اين نيست كه كسيو مسخره كنما!!!
اما منظورم از مرد زيبا (كه به نظر من زشت ميان) مرداي دخترونه خوشگله مثل گلزار.. مصطفي زماني... دي كاپريو..و...
خب هركس يه جور فك ميكنه ديگه:smiliess (11): به نظر منم مرد زشت خوشگلتر از مرد خوشگله :1dco2x0p1lilzhfpg1t خودمم قاطي كردم ..
شما خودتو ناراحت نكن مهم ذات انسانه كه بايد زيبا باشه:bunnyearsmiley:

taksetareh

New member
نخیرم اصلا هم اینطور نیست اما اگرم گفته باشه حق داره خب حقشه

سلامتی همه ی خانومای گل

بالا