تفاوت خواستگاری مردا با زنا

kaveh1316

New member
بزرگترین تفاوت بین زن و مرد در خواستگاری قسمت اول فیلم یه خانومی از تماشاچی های مسابقه تنیس مسترز هوار میکشه که : هی نادال!!! با من ازدواج میکنی و رافائل نادال سرخ و سفید میشه و لبخند میزنه ، اما توی تیکه دوم یه آقایی از بین جمعیت از تنیسور خانوم میپرسه : با من ازدواج میکنی و خانومه تیز جواب میده ... چقدر مایه داری !!!؟ خیلی جالبه ؛ حتما" ببینین
[video]Difference Between Men & Women .mp4[/video]

شادیا

New member
صرفا جهت اطلاع!!!!!!!!!!!!

گرچه چندان قبول ندارم و همیشه هم اینجوری نیست!!!! اما لینک که گذاشتین
باز نمیشه:65d6a5d6s:

ps2020

New member
بزرگترین تفاوت بین زن و مرد در خواستگاری قسمت اول فیلم یه خانومی از تماشاچی های مسابقه تنیس مسترز هوار میکشه که : هی نادال!!! با من ازدواج میکنی و رافائل نادال سرخ و سفید میشه و لبخند میزنه ، اما توی تیکه دوم یه آقایی از بین جمعیت از تنیسور خانوم میپرسه : با من ازدواج میکنی و خانومه تیز جواب میده ... چقدر مایه داری !!!؟ خیلی جالبه ؛ حتما" ببینین
[video]Difference Between Men & Women .mp4[/video]

با اینکه فیلمو ندیدم ولی داستانش جالب بووووووووود:riz481:مرسی

ps2020

New member
به شب نکشیده خانوما باز میان اینجا غوغا به پا میکنن!!!:25r30wi:

شادیا

New member

شادیا

New member
با نظر حدیث عزیز کاملا موافقم این روزا اینقدر دخترا احساساتی اند که...:wacsmiley:

aaram

New member
تنها زن عاقلی بود که توی این دوره زمونه دیدم. تشکر.

وااااااااااااااااای ببین کی برگشته؟!!! آرتمیسسسس :4d564ad6::4d564ad6:

خوبیییی؟خیلی خوشحالم برگشتی.دلم برات تنگ شده بود،همش به یادت بودم. همین دیروز هم دوباره اومدم بهت پیام بدم دیدم پیغام بازیدکننده هات نیست!!!:ad54ad:

از دست اندر کاران تاپیک معذرت میخوام که پارازیت ایجاد کردم.آخه خیلی وقت بود دنبال آرتمیس میگشتم یهو دیدمش نتونستم نیام.:ahi5slcgm04mi8jqqkl

آخرین ویرایش:

ketabsabz

Well-known member
هی بگین خانوما الن خانوما بلن ، هی پشت سرمون غیبت کنید تا میتونید اونوقت ببینید چه بلایی سرتون میاد :4d564ad6: :riz303:

kaveh1316

New member
حتما پسره زشت بوده
مگه زشت بودن گناه یا اینکه دست خود آدمه که زشت باشه .هر صورتی زیبایی های خودشو داره بستگی داره چجوری نگاش کنی (حالا مثلا ما که زشتیم یا اون آقای تماشاچی تا میگیم سلام باید بگن چقدر پول داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

kaveh1316

New member
حق با شماست باز نمیشه کاری از دستم نمیاد جز اینکه اگه کسی مایل بود براش ایمیل کنم(خیلی حیف شد)

ghazal26

New member
مگه زشت بودن گناه یا اینکه دست خود آدمه که زشت باشه .هر صورتی زیبایی های خودشو داره بستگی داره چجوری نگاش کنی (حالا مثلا ما که زشتیم یا اون آقای تماشاچی تا میگیم سلام باید بگن چقدر پول داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
شما ناراحت نباش داداشي خب هركس يه قيافه اي داره ديگه...:tsimuzpzwoap1t9y3o7
شوخي كردم بابا.... خب آخه زندگي بدون پولم كه نميشه.. ميشه؟؟؟ نه.. نميشه...

kaveh1316

New member
شما ناراحت نباش داداشي خب هركس يه قيافه اي داره ديگه...:tsimuzpzwoap1t9y3o7
شوخي كردم بابا.... خب آخه زندگي بدون پولم كه نميشه.. ميشه؟؟؟ نه.. نميشه...
حالا این چی بود میخواستی دل داریم بدی یا بیشتر حالگیری کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا