مگه زشت بودن گناه یا اینکه دست خود آدمه که زشت باشه .هر صورتی زیبایی های خودشو داره بستگی داره چجوری نگاش کنی (حالا مثلا ما که زشتیم یا اون آقای تماشاچی تا میگیم سلام باید بگن چقدر پول داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
:riz481::riz481::riz481:
والا
مگه زشت بودن گناه یا اینکه دست خود آدمه که زشت باشه .هر صورتی زیبایی های خودشو داره بستگی داره چجوری نگاش کنی (حالا مثلا ما که زشتیم یا اون آقای تماشاچی تا میگیم سلام باید بگن چقدر پول داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
بزرگترین تفاوت بین زن و مرد در خواستگاری قسمت اول فیلم یه خانومی از تماشاچی های مسابقه تنیس مسترز هوار میکشه که : هی نادال!!! با من ازدواج میکنی و رافائل نادال سرخ و سفید میشه و لبخند میزنه ، اما توی تیکه دوم یه آقایی از بین جمعیت از تنیسور خانوم میپرسه : با من ازدواج میکنی و خانومه تیز جواب میده ... چقدر مایه داری !!!؟ خیلی جالبه ؛ حتما" ببینین
[video]Difference Between Men & Women .mp4[/video]
اولا نادال چون خودش سفید و تو آفتاب وایساده معلوم نیست سرخ وسفید میشه ثانیا رافایل خودش بهم sms داد که "مردم از خجالت" ثالثا زن بودنش از بازی کردن ضایش معلومه!!!!من که ندیدم نادال سرخ و سفید شه و لبخند بزنه ... بیشتر شبیه ریشخند بود ... اون حرکت دستشم نشوندهنده اینه که : برو بابا
ولی تنیسور خانومه : ... این واقعا خانومهههههههه؟ چرا شبیه مرداس؟ هههههههه
کلا در مورد هر دو: درخواست اینجوری (غیرمحترمانه و با فریاد) جواب از این بهترم نمیتونه بگیره
اولا نادال چون خودش سفید و تو آفتاب وایساده معلوم نیست سرخ وسفید میشه ثانیا رافایل خودش بهم sms داد که "مردم از خجالت" ثالثا زن بودنش از بازی کردن ضایش معلومه!!!!
من که ندیدم نادال سرخ و سفید شه و لبخند بزنه .... بیشتر شبیه ریشخند بود .... اون حرکت دستشم نشوندهنده اینه که : برو بابا تمرکزم رو بهم نزن تو این موقعیت
ولی تنیسور خانومه : ... این واقعا خانومهههههههه؟ چرا شبیه مرداس؟ هههههههه
کلا در مورد هر دو: درخواست اینجوری (غیرمحترمانه و با فریاد) جواب از این بهترم نمیتونه بگیره
بعد کلا دو تاشون انگار میخوان تمرکزشونو رو مسابقه از دست ندن ... بیشتر عکس العملاشون تو اون راستاس
اولا نادال چون خودش سفید و تو آفتاب وایساده معلوم نیست سرخ وسفید میشه ثانیا رافایل خودش بهم sms داد که "مردم از خجالت" ثالثا زن بودنش از بازی کردن ضایش معلومه!!!!
یاد بگیرید دوستان..مرسی از همه دوستان که دارن کمکم میکنن اما واقعا پول و قیافه واسه من ملاک نیست
من معتقدم زندگی وقتی قشنگه که ادم ها شانه به شانه پیش برن چیزایی که دوس دارن کنار هم ب دست بیارن
اکثر ماها بابا مامان هامون اول زندگی هیچی نداشتن کم کم ب دست اوردن
همیشه ادم های پولدار کمبود محبت دارن اکثرا
من تاحالا نتونستم بگم کسی زشته همیشه هرکس به نسبت یه نفر دیگه خوشگل تره
من تا دلت بخواد به ملت گیر دادم که زشتی تو چقدر. مخصوصا به بچه کوچولو ها و لپشون رو کشیدم حسابیییییییییییی اونا هم با گریه پاسخ شدید میدن اغلب !!!
اره تازه دماغشونم میکشم و میگم . یک حالی میده لامصب که نگو. امتحان کنید حالا می فهمید.
نه دیگه بعد از دلشون در میارم. یک ماچ ابدار رو لپشون ... حالی به حولی خلاصه... بزرگ بشن نخوان تلافی کنن حالا !!!!:idea_majidonline:
:65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:
:image170: !!!!!!!!
حالا این چی بود میخواستی دل داریم بدی یا بیشتر حالگیری کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟