تفاوت خواستگاری مردا با زنا

Taraa

Well-known member
مگه زشت بودن گناه یا اینکه دست خود آدمه که زشت باشه .هر صورتی زیبایی های خودشو داره بستگی داره چجوری نگاش کنی (حالا مثلا ما که زشتیم یا اون آقای تماشاچی تا میگیم سلام باید بگن چقدر پول داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

:riz481::riz481::riz481:

والا

Taraa

Well-known member
بزرگترین تفاوت بین زن و مرد در خواستگاری قسمت اول فیلم یه خانومی از تماشاچی های مسابقه تنیس مسترز هوار میکشه که : هی نادال!!! با من ازدواج میکنی و رافائل نادال سرخ و سفید میشه و لبخند میزنه ، اما توی تیکه دوم یه آقایی از بین جمعیت از تنیسور خانوم میپرسه : با من ازدواج میکنی و خانومه تیز جواب میده ... چقدر مایه داری !!!؟ خیلی جالبه ؛ حتما" ببینین
[video]Difference Between Men & Women .mp4[/video]

من که ندیدم نادال سرخ و سفید شه و لبخند بزنه .... بیشتر شبیه ریشخند بود .... اون حرکت دستشم نشوندهنده اینه که : برو بابا تمرکزم رو بهم نزن تو این موقعیت

ولی تنیسور خانومه : ... این واقعا خانومهههههههه؟ چرا شبیه مرداس؟ هههههههه

کلا در مورد هر دو: درخواست اینجوری (غیرمحترمانه و با فریاد) جواب از این بهترم نمیتونه بگیره
بعد کلا دو تاشون انگار میخوان تمرکزشونو رو مسابقه از دست ندن ... بیشتر عکس العملاشون تو اون راستاس

آخرین ویرایش:

kaveh1316

New member
من که ندیدم نادال سرخ و سفید شه و لبخند بزنه ... بیشتر شبیه ریشخند بود ... اون حرکت دستشم نشوندهنده اینه که : برو بابا

کلا در مورد هر دو: درخواست اینجوری (غیرمحترمانه و با فریاد) جواب از این بهترم نمیتونه بگیره
اولا نادال چون خودش سفید و تو آفتاب وایساده معلوم نیست سرخ وسفید میشه ثانیا رافایل خودش بهم sms داد که "مردم از خجالت" ثالثا زن بودنش از بازی کردن ضایش معلومه!!!!

Taraa

Well-known member
اولا نادال چون خودش سفید و تو آفتاب وایساده معلوم نیست سرخ وسفید میشه ثانیا رافایل خودش بهم sms داد که "مردم از خجالت" ثالثا زن بودنش از بازی کردن ضایش معلومه!!!!

هههههههه

بله بله ... حق با شماس

آخرین ویرایش:

شادیا

New member
من که ندیدم نادال سرخ و سفید شه و لبخند بزنه .... بیشتر شبیه ریشخند بود .... اون حرکت دستشم نشوندهنده اینه که : برو بابا تمرکزم رو بهم نزن تو این موقعیت

بعد کلا دو تاشون انگار میخوان تمرکزشونو رو مسابقه از دست ندن ... بیشتر عکس العملاشون تو اون راستاس

آفرین به تارا که اینقدر کارشناسی با قضیه برخورد کرد:riz304::riz304::riz304:

شادیا

New member

جوابی که داده شما رو به این نتیجه رسونده آیا؟؟؟؟:21:

zeindinho

New member
مرسی از همه دوستان که دارن کمکم میکنن اما واقعا پول و قیافه واسه من ملاک نیست
من معتقدم زندگی وقتی قشنگه که ادم ها شانه به شانه پیش برن چیزایی که دوس دارن کنار هم ب دست بیارن
اکثر ماها بابا مامان هامون اول زندگی هیچی نداشتن کم کم ب دست اوردن
همیشه ادم های پولدار کمبود محبت دارن اکثرا

zeindinho

New member
من تاحالا نتونستم بگم کسی زشته همیشه هرکس به نسبت یه نفر دیگه خوشگل تره

mehrshad

New member
مرسی از همه دوستان که دارن کمکم میکنن اما واقعا پول و قیافه واسه من ملاک نیست
من معتقدم زندگی وقتی قشنگه که ادم ها شانه به شانه پیش برن چیزایی که دوس دارن کنار هم ب دست بیارن
اکثر ماها بابا مامان هامون اول زندگی هیچی نداشتن کم کم ب دست اوردن
همیشه ادم های پولدار کمبود محبت دارن اکثرا
یاد بگیرید دوستان..

mehrshad

New member
من تاحالا نتونستم بگم کسی زشته همیشه هرکس به نسبت یه نفر دیگه خوشگل تره

من تا دلت بخواد به ملت گیر دادم که زشتی تو چقدر. مخصوصا به بچه کوچولو ها و لپشون رو کشیدم حسابیییییییییییی اونا هم با گریه پاسخ شدید میدن اغلب !!!

شادیا

New member
من تا دلت بخواد به ملت گیر دادم که زشتی تو چقدر. مخصوصا به بچه کوچولو ها و لپشون رو کشیدم حسابیییییییییییی اونا هم با گریه پاسخ شدید میدن اغلب !!!

اونوقت دلت میاد به بچه ها بگی چقدر زشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sdasdasd:

mehrshad

New member
اره تازه دماغشونم میکشم و میگم . یک حالی میده لامصب که نگو. امتحان کنید حالا می فهمید.

mehrshad

New member
نه دیگه بعد از دلشون در میارم. یک ماچ ابدار رو لپشون ... حالی به حولی خلاصه... بزرگ بشن نخوان تلافی کنن حالا !!!!:idea_majidonline:

ghazal26

New member
حالا این چی بود میخواستی دل داریم بدی یا بیشتر حالگیری کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه ديگه دلداري بود به خداااااااااااا داداشي!
اتفاقا مرداي زشت قشنگتر از مرداي خوشگلن....چي گفتم؟؟!!!:(50):
ميخواي نام ببرم؟؟؟ سيلوستر استالونه...آرنولد شوارتزنگر...جمشيد هاشم پور(تازه كچلم بود!:25r30wi: اما زمان خودش كشته زياد داشت) كلا مرد بايد زشت باشه به نظر من:motat:

بالا