تفاوت بین الملل با دانشگاههای عادی علوم پزشکی؟

mahdieh

New member
چه خبره بابا..من به بابام میگم اینقدر میگیرن...باورش نمیشه !!! مگه چی کار میکنن که اینقدر شهریه اش بالاست؟

sefidrooze

New member
توی سایت شعب بین الملل بری خووووووب توضیح داده روش پوست کندنو

جدی سیمین جووون؟ :thumbsupsmileyanim:
دانشگاه بین المللی مدرکش تو خارج از کشور قبوله ؟ چه خبر خوبی بهم دادی. (البته یه چیزایی شنیده بودم )

ببخشید یه چیز بپرسم ؟ :21:

حتی تو امریکا ؟ مطمئنی اینو ؟

bacillus.bs

New member
خوب دولتیشم ارزش داره/یعنی دولتی ارزش نداره؟
من تو یه سایت خوندم شهریه ثابتش 1.5 هست

ariya21

New member
جدی سیمین جووون؟ :thumbsupsmileyanim:
دانشگاه بین المللی مدرکش تو خارج از کشور قبوله ؟ چه خبر خوبی بهم دادی. (البته یه چیزایی شنیده بودم )

ببخشید یه چیز بپرسم ؟ :21:

حتی تو امریکا ؟ مطمئنی اینو ؟

خوش به حال بچه پولدارا

اره مدرکش همه جای دنیا قابل ترجمه است

!i!iEbi!i

New member
یکی از تفاوت های مهمش هم اینه ممکنه اونجا دپرس بشی وقتی ببینی بچه پولدارا که 17-18 سالشون بیشتر نیست با بنز وبی ام و میرن سر کلاسای پزشکی و داروسازی و .....

سمین

New member
مامان متین

آره مامان متین مطمعن هستم من و شوهرم کلی در بارش تحقیق کردیم.اینم بگم بین دانشگاههای بین الملل که مامایی میگیرن بیشترین شهریه رو بین الملل اهواز میگیره.بعد تبریز و کمترین شهریه رو بهشتی میگیره چون اساتیدش در دسترس هستند.اساتید بهشتی همون جا تدریس میکنن ماهی یه هفته هم میرن کیش یا قشم تدریس میکنن اما چون واسه رفتن به اهواز یا تبریز زیاد پول میگیرن .شهریه اونا بیشتره.تو سایتش نوشته که هزینه هر دانشگاه رو هیت امنا همون دانشگاه مشخص میکنن

bacillus.bs

New member
داخل سایت دانشگاه اهواز نوشته بود هزینش 3/700 هست هر ترمی/که سالانه دریافت میشه/دوره ی زبانم داره/که تا سال اخر تا تافل بالا میبره سطح زبانو/چون نوشته بود هر کسی تافل داره معاف میشه/بچه ها شما چی کار می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟میرید یا نه؟من نمی دونم چی کار کنم

rosalin

New member
سلام بچه ها يك سوال داستم ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد . اگر براي ارشد يكي از دانشگاه هاي بين الملل باشد اما محور اموزشي باشد چه اشكالي داره ؟

A_F_A

New member
من میگم کسی انقدر توان مالی داره که پول این جور جاها رو بده به نظر من پول رو بده خارج از کشور بره درس بخونه حداقل حق انتخاب داره که بره یه جای که اعتبار داره و میره یه جای خوش وآب هوا!!
اکثر این دانشگاه ها یا تو مناطق خیلی سرد یا خیلی گرم هستن و 100% چون پول میگیرن 5 ترم میکنن و 2.5 سال تو این موقعیت زندگی کردن کار هر کسی نیست و احتمال زیاد امکانات خوبی هم نباید داشته باشن (آزمایشگاه و....)
خیلی هم شهریه هاش سنگین هست چه خبره مگه !!!چی جوری اینها حساب میکنن؟؟نکنه بستگی به نرخ ارز داره؟!(این دوره مشترکی ها که شهریه هاشون ارز هست که خیلی براشون بد شده با این اوضاع قیمتها )
واقعا یعنی چی وقتی حتی یک دانشجو افغانی هم تو این دانشگاه ها نیست چه بین المللی ؟اصلا خود علوم پزشکی تهران مگه تو دنیا کجا قرار داره که حالا اینها اعتبار داشته باشن حالا!!!
حالا خارج از کشور اینها رو قبول دارن؟؟مگه خارجی ها دیوانه یا منگ هستن!؟!
واقعا ملت چرا اینجا ها میرن؟؟مثلا پدر و مادرشون فکر میکنن که این جوری بچه هاشون نزدیک خودشون درس می خونن؟؟؟من که نمی دونم !!!!
ولی من وقتی شهریه اهواز رو دیدم کپ کردم!!
همه این حرف هایی که زدم پیشنهاد بود وقصد جسارت نداشتم!

hurrem sultan

New member
من میگم کسی انقدر توان مالی داره که پول این جور جاها رو بده به نظر من پول رو بده خارج از کشور بره درس بخونه حداقل حق انتخاب داره که بره یه جای که اعتبار داره و میره یه جای خوش وآب هوا!!
اکثر این دانشگاه ها یا تو مناطق خیلی سرد یا خیلی گرم هستن و 100% چون پول میگیرن 5 ترم میکنن و 2.5 سال تو این موقعیت زندگی کردن کار هر کسی نیست و احتمال زیاد امکانات خوبی هم نباید داشته باشن (آزمایشگاه و....)
خیلی هم شهریه هاش سنگین هست چه خبره مگه !!!چی جوری اینها حساب میکنن؟؟نکنه بستگی به نرخ ارز داره؟!(این دوره مشترکی ها که شهریه هاشون ارز هست که خیلی براشون بد شده با این اوضاع قیمتها )
واقعا یعنی چی وقتی حتی یک دانشجو افغانی هم تو این دانشگاه ها نیست چه بین المللی ؟اصلا خود علوم پزشکی تهران مگه تو دنیا کجا قرار داره که حالا اینها اعتبار داشته باشن حالا!!!
حالا خارج از کشور اینها رو قبول دارن؟؟مگه خارجی ها دیوانه یا منگ هستن!؟!
واقعا ملت چرا اینجا ها میرن؟؟مثلا پدر و مادرشون فکر میکنن که این جوری بچه هاشون نزدیک خودشون درس می خونن؟؟؟من که نمی دونم !!!!
ولی من وقتی شهریه اهواز رو دیدم کپ کردم!!
همه این حرف هایی که زدم پیشنهاد بود وقصد جسارت نداشتم!
حق با شماست نمی خوام تبلیغ کنم و اسم هیچ موسسه ای رو هم نمیارم اما دانشگاههای ترکیه در رنکینگ جهانی سطح شریف و دانشگاه تهران خودمون کل شهریه+ خوابگاه برات زیر 1/5 میلیون تموم میشه حالا اونم با کلاسای فوق العاده زبانش که اگه تافل داشته باشی ترمی سیصد هزارتومنم هزینت کمتر میشه. تنها مشکلی که میتونی داشته باشی دوری از خانوادس که رو دخترا شون بیشتر حساسن .
واقعا من تعجب میکنم از این شهریه های خودمون

bacillus.bs

New member
پس کلا به درد نمی خوره/یه اسم شیک گذاشتند روش/فقط پول بگیرند/دختر دایی من توی امریکا دندان پزشکی می خونه ترمی 5000 دلار حدودا هزینش میشه/انوقت توی ایران برای یه فوق لیسانس اینقدر باید هزینه کرد

rosalin

New member
محور آموزشی یعنی این که پایان نامه ندارد و درس پاس میکنید و مدرک میگیرد البته کارهای پژوهشی و تحقیقاتی خوب خودتون میتونید انجام بدین اما معنیش اینه که پایان نامه ندارین میخوام ببینم که چه اشکالی پیش میاد و آیا برای دکترا مشکلی داره ؟البته با خودشون که صحبت کردم گفتن که مدرکش با مدرک دیگران فرقی نداره فقط آموزشی محور هست میشه راهنماییم کنید ...

rosalin

New member
نه فعلا فقط میخواستم ببینم که چه فرقی داره .. هنوز تصمیم نگرفتم... ممنون بازم :)

A_F_A

New member
البته بهترین کسی که می تونه کمک کنه به اونهایی که تصمیم دارن برن بین الملل بخون دانشجو های همین دانشگاه هاست!!
و به نظر من وقتی قرار کسی اینقدر پول بده و 2-2.5 سال وقت بزاره ارزشش رو داره برای تحقیق هم وقت بزاره!
به هر حال یک عده به همین بین الملل هم راضی هستن و هرچی رو هم نباید مفت از دست داد با تمام معایبی که ممکن داشته باشه!!

بالا