جدی سیمین جووون؟ :thumbsupsmileyanim:
دانشگاه بین المللی مدرکش تو خارج از کشور قبوله ؟ چه خبر خوبی بهم دادی. (البته یه چیزایی شنیده بودم )
ببخشید یه چیز بپرسم ؟ :21:
حتی تو امریکا ؟ مطمئنی اینو ؟
حق با شماست نمی خوام تبلیغ کنم و اسم هیچ موسسه ای رو هم نمیارم اما دانشگاههای ترکیه در رنکینگ جهانی سطح شریف و دانشگاه تهران خودمون کل شهریه+ خوابگاه برات زیر 1/5 میلیون تموم میشه حالا اونم با کلاسای فوق العاده زبانش که اگه تافل داشته باشی ترمی سیصد هزارتومنم هزینت کمتر میشه. تنها مشکلی که میتونی داشته باشی دوری از خانوادس که رو دخترا شون بیشتر حساسن .من میگم کسی انقدر توان مالی داره که پول این جور جاها رو بده به نظر من پول رو بده خارج از کشور بره درس بخونه حداقل حق انتخاب داره که بره یه جای که اعتبار داره و میره یه جای خوش وآب هوا!!
اکثر این دانشگاه ها یا تو مناطق خیلی سرد یا خیلی گرم هستن و 100% چون پول میگیرن 5 ترم میکنن و 2.5 سال تو این موقعیت زندگی کردن کار هر کسی نیست و احتمال زیاد امکانات خوبی هم نباید داشته باشن (آزمایشگاه و....)
خیلی هم شهریه هاش سنگین هست چه خبره مگه !!!چی جوری اینها حساب میکنن؟؟نکنه بستگی به نرخ ارز داره؟!(این دوره مشترکی ها که شهریه هاشون ارز هست که خیلی براشون بد شده با این اوضاع قیمتها )
واقعا یعنی چی وقتی حتی یک دانشجو افغانی هم تو این دانشگاه ها نیست چه بین المللی ؟اصلا خود علوم پزشکی تهران مگه تو دنیا کجا قرار داره که حالا اینها اعتبار داشته باشن حالا!!!
حالا خارج از کشور اینها رو قبول دارن؟؟مگه خارجی ها دیوانه یا منگ هستن!؟!
واقعا ملت چرا اینجا ها میرن؟؟مثلا پدر و مادرشون فکر میکنن که این جوری بچه هاشون نزدیک خودشون درس می خونن؟؟؟من که نمی دونم !!!!
ولی من وقتی شهریه اهواز رو دیدم کپ کردم!!
همه این حرف هایی که زدم پیشنهاد بود وقصد جسارت نداشتم!