تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

kaveh1316

New member
همیشه با شنیدن اسم کاوه یه مرد سبزه ،قدبلند،چشم و ابرو مشکی تو ذهنم مجسم میشه!!!!!!!!!:thumbsupsmileyanim:
نمیدونم دلیلش چیه....:21:
اما داداش کاوه احساس میکنم( البته ببخشید)خیلی خشک و خشنی آواتارات این حسو بهم میده!
:riz304:
دوست عزیز کاملا برعکس گفتی یعنی هرچی که فکر میکنیو برعکسش کن میشه من

nanaz

New member
آقای کاوه منم با بهارجان موافقم . آواتارهایی که میذارید خیلی خشک و خشن هستن درحالیکه با خوندن نظراتتون میشه فهمید همچین خشک و جدی نیستید خیلی هم مهربونید

حسان

Well-known member
آقا ما اصلا نخاستیم.همون چیزی که خودمون دوست داریمو بذاریم درد سرش کمتره.دوستانی که خوششون نمیاد معذرت.

راحت باش آقا شهاب...
ببخشید که با تغییر اواتارت ... بحث های الکی پیش اومد...:riz513:

kaveh1316

New member
آقای کاوه منم با بهارجان موافقم . آواتارهایی که میذارید خیلی خشک و خشن هستن درحالیکه با خوندن نظراتتون میشه فهمید همچین خشک و جدی نیستید خیلی هم مهربونید
من اگه میدونستن نظر شما اینه تو سایت با هیشکی حرف نمیزدم به همه مطالب شما لایک میدادم

gollaleh

New member
من خیلی وقت نیس ک توبحثای این انجمن نظر میدم واسه همین زیادبچه هارو نمیشناسم ولی تواین مدت یه ذهنیتای پیدا کردم درست وغلطشم نمییدونم مثلا شیطونک حس میکنم یه ادم خیلی مهربونه ازش خوشم میاد.مهرشاد هم فک کنم مهربونه.بی بی تی مغروره.ایمونوسفت وسخته.و..................خیلیای دیگه

حسان

Well-known member
من خیلی وقت نیس ک توبحثای این انجمن نظر میدم واسه همین زیادبچه هارو نمیشناسم ولی تواین مدت یه ذهنیتای پیدا کردم درست وغلطشم نمییدونم مثلا شیطونک حس میکنم یه ادم خیلی مهربونه ازش خوشم میاد.مهرشاد هم فک کنم مهربونه.بی بی تی مغروره.ایمونوسفت وسخته.و..................خیلیای دیگه

210019_ndsht6wrzwgnpeo4.gif

بالا