دوست عزیز کاملا برعکس گفتی یعنی هرچی که فکر میکنیو برعکسش کن میشه منهمیشه با شنیدن اسم کاوه یه مرد سبزه ،قدبلند،چشم و ابرو مشکی تو ذهنم مجسم میشه!!!!!!!!!:thumbsupsmileyanim:
نمیدونم دلیلش چیه....:21:
اما داداش کاوه احساس میکنم( البته ببخشید)خیلی خشک و خشنی آواتارات این حسو بهم میده!:riz304:
فکر کنم من وشما با هم فامیل باشیم بهار جان
منم موافقمدقیقا!!! البته ما تو فامیل یه کاوه داریم خیلی بچه باحالیه... اما خب این آواتار شما...!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
عزیزم این ببر اونیکه نقطه نقطه هست پلنگشاید... :ad54ad:اما خب کاوه ی ما اینقدر علاقه به عکس ها و آواتارهای خشن نداره...
بابا خوب چیه این پلنگه؟؟؟ آدم میترسه تو چشاش نگاه کنه...
عزیزم این ببر اونیکه نقطه نقطه هست پلنگ
آقا ما اصلا نخاستیم.همون چیزی که خودمون دوست داریمو بذاریم درد سرش کمتره.دوستانی که خوششون نمیاد معذرت.
من اگه میدونستن نظر شما اینه تو سایت با هیشکی حرف نمیزدم به همه مطالب شما لایک میدادمآقای کاوه منم با بهارجان موافقم . آواتارهایی که میذارید خیلی خشک و خشن هستن درحالیکه با خوندن نظراتتون میشه فهمید همچین خشک و جدی نیستید خیلی هم مهربونید
خشونت نیست جذبه هست همون چیزی که من هیچوقت نداشتم
واقعا؟؟؟؟ خخخخخ:21:
حالا هرچی... اصن بحث خشونتشه... چرا الکی سعی در منحرف کردن موضوع داری؟؟
شیطونک نگفتی عکس خودتی؟؟؟
حدس میزنم وجوه مشترک در چشم ودهن باشد درسته؟؟؟؟نه..اما وجوه مشترکی پیدا میشه!!
حدس میزنم وجوه مشترک در چشم ودهن باشد درسته؟؟؟؟
حدس میزنم وجوه مشترک در چشم ودهن باشد درسته؟؟؟؟
خشونت نیست جذبه هست همون چیزی که من هیچوقت نداشتم
من خیلی وقت نیس ک توبحثای این انجمن نظر میدم واسه همین زیادبچه هارو نمیشناسم ولی تواین مدت یه ذهنیتای پیدا کردم درست وغلطشم نمییدونم مثلا شیطونک حس میکنم یه ادم خیلی مهربونه ازش خوشم میاد.مهرشاد هم فک کنم مهربونه.بی بی تی مغروره.ایمونوسفت وسخته.و..................خیلیای دیگه