ترجیح میدی با کسی ازدواج کنی که 50% ایده آلاتو داشته باشه یا حالا حالا ها مجرد بمونی؟

economic

New member
کل بحث ها یه طرف این یه حرف هم همون طرف !!!
انصافا حرفت کاملا درسته !!!

مرسی صابر خان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ب نظر من زندگی ارزش اینو نداره بخای با چرتکه حساب کنی
مگه چقد زنده ایم..................
صفا و صمیمیت از همه چی مهمتره...........................

economic

New member
بالاخره یکی راستشو گفت همینه واقعا تا وقتی که یه زن عاشقشون نشده باشه میفتن به دست و پاش اما همین که دیدن زن عاشق شده بهش خیانت می کنن

بیوجان ادیگه گذشت اون زمون.......................
الانه باس مردا حواسشون جم باشه بشون خیانت نشه...................
خانمام راافتادن واسه خودشون..........

شفيع

Well-known member
دختر خانما به ماماناشون بگن ترشي نندازن ديگه تا ابد

bioshimi93

New member
ميشه گفت كسي كه 40 درصد اون ويژيكي هايي كه مئنظرته و داشته باشه آدم ميتونه باهاش خوشبختي رو در اينده ببينه

اول 50 بود تا حالا شد 40آخر تاپیک دیگه درصدارو نیارین پایین
من میگم 78 درصد کمتر نمیتونم قبول کنم

am-ml

New member
اول 50 بود تا حالا شد 40آخر تاپیک دیگه درصدارو نیارین پایین
من میگم 78 درصد کمتر نمیتونم قبول کنم

78 خیلی بالاست ؛یعنی خیلی جزئیات هم باید جور باشه .
به نظر من هم 40 درصد (همون اصول ) درست باشه بعد ازدواج هم 10 -15 درصدی اضافه خواهد شد ؛خوبه دیگه .
یه کمم میشه حریم شخصی که در هر حال مجرد یا متا هل همه میخوان و درصد رو به حدود 70 میرسونه .
اگر به خانواده دقت کرده باشین (که حتما حتما باید دقت بشه ) یه 10 درصددی هم خانواده جبران می کنن ؛میشه 80.
بعد بچه دار شدن هم یه 10-15 درصد هم بچه باعث میشه که به زندگیت بیشتر علاقه مند بشی ،میشه 95 .
95 % عالیه دیگه.مبارک باشه.:applause::applause:

aManofDetail

New member
به نظر من هم 40 درصد (همون اصول ) درست باشه بعد ازدواج هم 10 -15 درصدی اضافه خواهد شد ؛خوبه دیگه .
یه کمم میشه حریم شخصی که در هر حال مجرد یا متا هل همه میخوان و درصد رو به حدود 70 میرسونه .
اگر به خانواده دقت کرده باشین (که حتما حتما باید دقت بشه ) یه 10 درصددی هم خانواده جبران می کنن ؛میشه 80.
بعد بچه دار شدن هم یه 10-15 درصد هم بچه باعث میشه که به زندگیت بیشتر علاقه مند بشی ،میشه 95 .

چ خوب افرادی با فکر شما باشن مشکل اینه ک خیلی این نمیخوان و نیستن و نمیخوان یکم از خواستشون بگذرن و ...........:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

kaveh1316

New member
5 درصد هم من به عنوان صاحی تاپیک میزارم روش بشه 100 برو حالشو ببر

am-ml

New member
چ خوب افرادی با فکر شما باشن مشکل اینه ک خیلی این نمیخوان و نیستن و نمیخوان یکم از خواستشون بگذرن و ...........:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

راستش چیزی که من دور و بر خودم می بینم ؛مشکل از جای دیگه است ؛همه اول عاشق میشن و بعد عاقل ؛بعد عقد و ازدواج تازه یادشون میفته که چی واسشون مهم بوده.
شاید باورتون نشه ولی طلاق بعد یه هفته رو دیدم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بالا