ترجیح میدی با کسی ازدواج کنی که 50% ایده آلاتو داشته باشه یا حالا حالا ها مجرد بمونی؟

am-ml

New member

5 درصد هم من به عنوان صاحی تاپیک میزارم روش بشه 100 برو حالشو ببر

با شوخی گفتم ولی حرفام جدی بود.
منظورم این بود که نخواهیم همه چیز رو یه باره به دست بیاریم و همینطور نخواهیم که همسرمون جای همه کس و همه چیز و همه کس رو پر کنه (دوستان ؛خانواده و بچه )؛توقعاتمون متعادل باشه.

bioshimi93

New member
راستش چیزی که من دور و بر خودم می بینم ؛مشکل از جای دیگه است ؛همه اول عاشق میشن و بعد عاقل ؛بعد عقد و ازدواج تازه یادشون میفته که چی واسشون مهم بوده.
شاید باورتون نشه ولی طلاق بعد یه هفته رو دیدم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

آره اول واسشون فقط عشق مهمه عشق کور می کنه آدمارو بعدش میبینن که اونطور که فکر میکردن نبوده

kaveh1316

New member
با شوخی گفتم ولی حرفام جدی بود.
منظورم این بود که نخواهیم همه چیز رو یه باره به دست بیاریم و همینطور نخواهیم که همسرمون جای همه کس و همه چیز و همه کس رو پر کنه (دوستان ؛خانواده و بچه )؛توقعاتمون متعادل باشه.

شما جزئ کاربرایی هستی که من نظراتتنو میپسندم

bioshimi93

New member
نمیشه با درصد چیزی رو مشخص کرد
شاید واسه من داشتن 3 تا خصوصیت مهم کافی باشه بگم 78 درصد اون ویژگی ها اما واسه یه نفر دیگه فرد ایده آل خیلی ویژگی ها داشته باشه
پس اول باید تکلیف خودمونو مشخص کنیم تعریفمون از ایده آل چیه

economic

New member
من خیلی جواب دادم هر سری میام یه درصدی میگم و میرم صفحات قبل هستش

پس بیو جان درصدات متغییره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا این تغییرات ب خاطر چیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــة خانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bioshimi93

New member

پس بیو جان درصدات متغییره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا این تغییرات ب خاطر چیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــة خانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من واسه شوخی درصد گفتم الان اما گفتم با درصد نمیشه مشخص کرد ایده آل هر کسی با کس دیگه متفاوته به نظر من همون 50 درصد خیلی عالیه

Maryam.A

Well-known member
حالا حالا ها مجرد بمونم بهتره تا با یه 50٪ ای زندگی کنم:black_eyed:

آخرین ویرایش:

شفيع

Well-known member
اول 50 بود تا حالا شد 40آخر تاپیک دیگه درصدارو نیارین پایین
من میگم 78 درصد کمتر نمیتونم قبول کنم

40 %واقعا عاليه.هركي نظر مخالف داره اهل ازدواج كردن نيست و زن و مرد زندگي محسوب نميشه پس اين ملت برحذر باشيد از نزديك شدن كه مخالفان 40 درصد.اوناييكه درصد بيشتري ميخوان زيادي مغرورا و اوناييكه كمتر ميخوان زيادي وابسته هستن

Maryam.A

Well-known member
40 %واقعا عاليه.هركي نظر مخالف داره اهل ازدواج كردن نيست و زن و مرد زندگي محسوب نميشه پس اين ملت برحذر باشيد از نزديك شدن كه مخالفان 40 درصد.اوناييكه درصد بيشتري ميخوان زيادي مغرورا و اوناييكه كمتر ميخوان زيادي وابسته هستن

50٪ خوبه؟؟؟؟؟

مثل آدم نصفه می مونه

economic

New member
بچه ها یکی از فامیلامون جدیدا ازدواج کردن
ک مامان پسره ب شدت مخالف بود ک میگف پسرم موقعیت نداره ما هیچ سرمایه ای نداریم بخایم زن بگیریم واسش
اون خانمه اینقد ب مامان پسره زنگ میزد میگفت تورو خدا من هیچی نمیخام فقط مهدی رو ازم نگیر
اخرش مامانه رفته بود خونه شون با باباش صبت کنه ک بی خیال پسره شن
اونجا دلش واسه دختره سوخته بود ک اینقد عاشق پسرشه
و خاستگاری کرده بودن و کلا اوردش خونه خودشون
ولی دیگه دختره نه طلایی هیچی نخاست
فقط ی کادویی بهش دادنو همین

شفيع

Well-known member
ک مامان پسره ب شدت مخالف بود ک میگف پسرم موقعیت نداره ما هیچ سرمایه ای نداریم بخایم زن بگیریم واسش
اون خانمه اینقد ب مامان پسره زنگ میزد میگفت تورو خدا من هیچی نمیخام فقط مهدی رو ازم نگیر
اينم كه نميشه خب دختر هم با هزارتا ارزو مياد خونه شوهر.

economic

New member
خوب طلا و لباس همه چی نیستن اون که اینکارو کرده ب خاطر دلش کرده......................

bioshimi93

New member
حراج کردیم همون 40 درصد:25r30wi:
گذشته از شوخی باید توقعات پایین بیاریم اگه بخوای دنبال کسی باشی که 90 درصد ایده آل باشه باید تا آخر عمرت مجرد بمونی به نظر من ایده آل کسی که از همه نظر عالی باشه اصلا همچین آدمی هست؟ هر خوشگلی یه عیبی داره...

economic

New member
ب نظرت این چیزا رو نداشته باشیو پیش کسی باشی ک دلت میخادش
یا همه چی داشته باشیو پیش کسی باشی ک صرفا ب خاطر عرف و نیازات ازدواج کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kaveh1316

New member
زندگیشو در بظر بگیر 1 سال دیگه به من بگو کارشون به کجا کشید

am-ml

New member

مردی که نتونه خانوادش رو متقاعد کنه که این دختر همونی هست که باید باشه و در مقابل نزدیک ترین کساش نتونسته پشتیبانش باشه ؛فردا چطور میتونه توی این جامعه از خانمش حمایت کنه .
بالاخره آدما متفاوت هستن و اختلاف سلیقه دارن ؛این خانم دائم محکومه هر چی مادر شوهرش می پسنده قبول کنه و هیچ آدمی نمیتونه این رو برای دراز مدت تحمل کنه.
این وسط اختلاف سلیقه ها رو باید مرد مدیریت کنه که مشکلی بین خانمش و خانواده اش پیش نیاد ؛حالا برای این خانم کی میخواد این کار رو انجام بده؟
انشالله که خدا کمک کنه زندگیش رو خوب مدیریت کنه ولی خیلی باید فهمیده و زرنگ باشه که بتونه زندگی کنه ؛نه بردگی .

بالا