ترجیح میدی با کسی ازدواج کنی که 50% ایده آلاتو داشته باشه یا حالا حالا ها مجرد بمونی؟

aManofDetail

New member
حالا شما یه پسری رو در نظر بگیر داره ارشد تموم می کنه و ی خونه نقلی هم داره ولی کار نداره به نظرتون ازدواج خوبه یا بد؟
کار هست کار ساختمون میتونه بکنه و ماهی میشه یک و صد جدای از رشته ای ک خونده....خب کی حاضر میشه صبر کنه تو نامزدی یا عقد که حالا بیاد و اینو ازدواج کامل بشه؟
و پدر و مادرش با این اوضاع اصرار میکنن که ازدواج کن!
نظرتون چیه؟
در حقیقت اون پسره منم:black_eyed::p7977cujr38iyymsu8::1dco2x0p1lilzhfpg1t:smilies-azardl (181

منتظر 67

New member
حالا شما یه پسری رو در نظر بگیر داره ارشد تموم می کنه و ی خونه نقلی هم داره ولی کار نداره به نظرتون ازدواج خوبه یا بد؟
کار هست کار ساختمون میتونه بکنه و ماهی میشه یک و صد جدای از رشته ای ک خونده....خب کی حاضر میشه صبر کنه تو نامزدی یا عقد که حالا بیاد و اینو ازدواج کامل بشه؟
نظرتون چیه؟
در حقیقت اون پسره منم:black_eyed::p7977cujr38iyymsu8::1dco2x0p1lilzhfpg1t:smilies-azardl (181
منظورتون یک میلیون و صد است

منتظر 67

New member
نظرتون چیه؟
منظورتون یک میلیون و صد است

somaye0f

New member
اوضاعتون که بد نیست برای شروع خوبه!توقعتونو یه کم بیارید پایین از خودتون.خیلی چیزها روزی ازدواج!یعنی بعد از ازدوج طوری تامین میشه که خودتونم باورتون نمی شه!

aManofDetail

New member
اوضاعتون که بد نیست برای شروع خوبه!توقعتونو یه کم بیارید پایین از خودتون.خیلی چیزها روزی ازدواج!یعنی بعد از ازدوج طوری تامین میشه که خودتونم باورتون نمی شه!
بنظرتون ی دختر خونواده متوسط به بالا هم این نظر رو داره؟قبول میکنه پا پیش بذارم؟

somaye0f

New member
بستگی داره به بقیه شرایطتون!برای ازدواج موارد مهم تری هست مثل خانواده، اخلاق ایمان و در کل اینکه کسی که میرید سراغش چقدر شرایطش بهتون نزدیکه از نظر فرهنگی و خونوادگی و ...

somaye0f

New member
فکر کنم اگه بسپرید به خونواده بهتر بتونن موردی رو که با شرایطتون بخوونه پیدا کنن! در ضمن توکلتون به خدا باشه!خیلی ها با شرایط حتی بالا فقط دنبال کسی می گردن که آدم سالم و قابل اعتمادی باشه.اگه این شرایط رو دارید به نظر من حتما اقدام کنید.

kaveh1316

New member
مجددا یاد آور میشم حساب کتاب خوبه ولی یادت نره فرصتت محدوده!!!!!!
شاید بشه گفت باید یه درصدی هم برا بعد از ازدواج بزاری شاید بتونی درستش کنی

economic

New member
نظرتون چیه؟

امانوف جان ببینم تو ماهی میخای چقد درامد داشته باشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا دونفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرمیشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما 4 نفریم بابام همین قد حقوق داره
حالا فک کن چقدم مهمون داریم........................

منتظر 67

New member
بله:1dco2x0p1lilzhfpg1t

خوب شما شرایطتتون از نظر اقتصادی برای شروع یه زندگی خوبه فقط دو نفرید و به نظرم این حقوق کافیه
پس از چی میترسید
البته بستگی داره دوست دارید طرف مقابلتون از نظر مالی در چه حدی باشن اگه خانواده ثروتمند مد نظرتون باشه اره ممکنه مشکل پیدا شه وگرنه با توکل بخدا جلو برید

aManofDetail

New member
امانوف جان ببینم تو ماهی میخای چقد درامد داشته باشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا دونفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرمیشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما 4 نفریم بابام همین قد حقوق داره
حالا فک کن چقدم مهمون داریم........................
نه منظورم این بود که اگ با بابام کار ساختمون کنم و نتونم توی رشته خودم کار پیدا کنم اینطور درامدی دارم نه اینکه توی رشته خودم هنوز ب این امید نرسیدم میتونم کار پیدا کنم

economic

New member
بنظرتون ی دختر خونواده متوسط به بالا هم این نظر رو داره؟قبول میکنه پا پیش بذارم؟

یعنی خودت کسیو انتخاب نکردی
میخای خونواده واست انتخاب کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی از کسیم خوشت نمــــــــــــــــــیاد حتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

economic

New member
نه منظورم این بود که اگ با بابام کار ساختمون کنم و نتونم توی رشته خودم کار پیدا کنم اینطور درامدی دارم نه اینکه توی رشته خودم هنوز ب این امید نرسیدم میتونم کار پیدا کنم

خوب تو بخای استخدامم شی فک میکنی چقد بت حقوق میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ی کارمند چقد حقوق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حقوق اونم با اضافه کاری و کارانه خودشو بکشه 1و نیم میشه
فوقش 2 تومن

aManofDetail

New member
خوب شما شرایطتتون از نظر اقتصادی برای شروع یه زندگی خوبه فقط دو نفرید و به نظرم این حقوق کافیه
پس از چی میترسید
البته بستگی داره دوست دارید طرف مقابلتون از نظر مالی در چه حدی باشن اگه خانواده ثروتمند مد نظرتون باشه اره ممکنه مشکل پیدا شه وگرنه با توکل بخدا جلو برید

نمیدونم وضعشون خوبه متوسط به بالا از طرف خونواده خودم و پدربزرگ ایشون این پیشنهاد میشه بهم من موندم امروز باید نتیجه رو بدم

economic

New member
نمیدونم وضعشون خوبه متوسط به بالا از طرف خونواده خودم و پدربزرگ ایشون این پیشنهاد میشه بهم من موندم امروز باید نتیجه رو بدم

خوب وقتی پدربزرگ اون گفته فک نکنم مشکلی پیش بیاد
چون اونا تقریبا تورو قبول دارن
ولی خودت از خانمه خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرایطای دیگه ش با تو جور در میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aManofDetail

New member
ما کودکیب با هم بودیم ولی از وقتی رفتن ی شهر دیگ تقریبا میشه گفت ارتباطمون در حد صفر بوده

sakar

New member
نظرتون چیه؟

بستگی به خودت داره ..........اگه خونوادت واسه مراسم بهت کمک کنن بنظر میاد بتونی با کمی از خودگذشتگی زندگی خوبی داشته باشی کار مهمترین مسالست ینی باید حتما درامد داشته باشی فرقی نمیکنه چکاره ای مهم اینه که بتونی یه لقمه نون حلال بدست بیاری خیلیا درس خوندن ولی بعدا یه شغلی غیر از رشتشون داشتن........ همزمان با اینکارت میتونی بعدا به فکر کاری در رابطه به رشتت باشی
به این فکر نکن که نظر دختره چیه اگه اون دختر دختری هست مطابق با ارزشهات برو خواستگاریش خوب بهش فکر کن البته تشویق اطرافیان واست یه دلگرمی باشه نه یه نوع ابزار اجبار ....... بدبین نباش خیلیا ازدواج کردن هیچی نداشتن غیریه شغل اما تونستن زندگیشونو بچرخونن ....شرایط هر کسی مختص خودشه نه خودت و نه خونواده دختر رو با هیچکس مقایسه نکن
به خدا توکل کن
ایشالا اگه خدا صلاح بدونه قسمت بشه

بالا