آقا ما اینو ترجمه کردیم، ببیـنید خوبه مابقیش رو هم ترجمه کنم، اگه بده و قراره هم وقت خودم گرفته بشه و هم دوباره یه بنده خدایی وقت بذاره و ترجمه ی منو ویرایش کنه یا از نو ترجمه کنه که دیگه اعلام کنید من ادامش ندم.
چون اعتراف می کنم واقعن سخته، همش یا جملات مجهوله توش یا جملاتی با بیان عجیب.
C H R O M O S O M E 8
S e l f - i n t e r e s t
We are survival machines — robot vehicles blindly programmed to preserve the selfish molecules known as genes. This is a truth that still fills me with astonishment. Richard Dawkins, The Selfish Gene Instruction manuals that come with new gadgets are notoriously frustrating. They never seem to have the one piece of information you need, they send you round in circles, they leave you high and dry, and they definitely lose something in the translation from Chinese. But at least they do not insert, just when you are getting to the bit that matters, five copies of Schiller's 'Ode to Joy' or a garbled version of a set of instructions for how to saddle a horse. Nor do they (generally) include five copies of a complete set of instructions for how to build a machine that would copy out just that set of instructions. Nor do they break the actual instructions you seek into twenty-seven different paragraphs interspersed with long pages of irrelevant junk so that even finding the right instructions is a massive task.
خود شیفتگی
ما ماشین های بقا هستیم، وسایل نقلیه ی رباتی ای که بصورت کورکورانه برنامه ریزی شده ایم به منظور حفظ ملوکول های خودپسندی که به عنوان ژن ها شناخته شده اند. این حقیقتی است که هنوز من در حیرت آن هستم.
ژن خودپسند، نوشته ریچارد داوکینز
دفترچه راهنمای ژن خودپسند که با ابزارهای جدید آمده است به شدت نا امید کننده می باشد.
آنها به نظر می رسند که هرگز اطلاعاتی که شما میخواهید را نخواهند داشت، آنها شما را دور سر میگردانند، آنها شما را گیج می کنند، و قطعن تر ترجمه ی زبان چینی چیزی را از قلم می اندازند.
اما حداقل درست زمانی که به جایی می رسید که مهم است آنها شما را لنگ نمی گذارند.
5 نسخه کپی از "نوای شادی" نوشته شیلر و یا نسخه ای درهم از دستورالعمل ها برای اینکه چطور یک اسب را زین کنیم.
نه آنها (بطور کلی) شامل می شوند 5 نسخه کپی از یک مجموعه ی کامل از دستورالعمل ها برای اینکه ببینیم چگونه میشود یک سیستمی را ساخت که فقط همان مجموعه دستورالعمل ها را کپی کند و نه آنها می شکنند دستورالعمل های واقعی ای که شما جست و جو می کنید در بیست و هفت پاراگراف مختلفی که آمیخته شده است از صفحات طولانی از اطلاعات آشغال بی ربطی که حتی پیدا کردن دستورالعمل های درست یک کار عظیم است.