تختی باشیم!

mj1919

New member
يكى از بهترين و قابل توجه‌ترين كشتى‌هاى «غلامرضا تختى» با «پتكوف سيراكف» قهرمان نامدار بلغارستانى بود.

هر دو به دور نهايى رسيده بودند. شگرد سيراكف، فن «بارانداز» سريع و بسيار فنى بود. كشتى كه شروع شد، تختى يك‌بار «زير» گرفت و سيراكف را «خاك» كرد و پاى او را در «سگك» خود گير انداخت. سيراكف روى سگك مقاومت كرد و كشتى «سرپا» اعلام شد...

غلامرضا زير گرفت و او را خاك كرد و باز هم پاى او را در سگك خود، تحت فشار قرار داد.
دقيقه سوم كشتى بود. فشار سگك موجب ناراحتى شديد پاى سيراكف شد. او با دست به پايش اشاره كرد. تختى كه متوجه ناراحتى او شده بود، سيراكف را رها كرد و از جا بلند شد. فرياد اعتراض تماشاچيان بلند شد كه چرا اين كار را كردى؟

تختى ايستاده بود و سرش پايين؛ او در برابر همه اين فريادها سكوت كرده بود. سيراكف كه اين عمل جوانمردانه را از حريف خود ديد، منتظر داور نشد و خودش دست تختى را به عنوان برنده بلند كرد.
زنده‌باد تختى، مرام و مردانگى بى‌نظيرش
«روحش شاد و يادش گرامى»

با توجه به پست آگاهی بخش دوستمون، عکس را برداشتم،

آخرین ویرایش:

@... zahra

New member
چقد خوب:riz304:...من تعریفشو شنیدم تختی محشر بوده...کاش هنوزم زنده بود...چون سن زیادی نداشته که فوت شده

zErOOn3

Well-known member
سلام...

کشتــی لو هم دالــن م3 فوتبال خراب می کنــــن ...

یه روز ندیدــم اینــا با هم دوست باشــن ...

همیشه با هم مشکل دارن ....

چه فوتبال ... چه کشتی و ...

:bunnyearsmiley:

mj1919

New member
چرا تا نوبت به ما رسید آدم خوبا تموم شدن؟؟؟

نه بابا اینجوری هام نیست، هستند کسایی که هنوز مرد اند،

از خود تختی بودن، مهم تر، تختی وار بودن هست،

به نظر من، همیشه، آدم باید یک چند تایی اسطوره و الگو داشته باشه، که هی دستخط شو با اونا مقایسه کنه، وگرنه راهو گم می کنه!

raha 24

New member
بابام همیشه از کشتی تختی تعریف می کنه . همیشه هم همین از جوانمردیش تو کشتی با این آقای روسی میگه.
واقعا که پهلوان بوده و باعث افتخار ایران.:auizz3ffy9vla57584x
روحش شاد.:riz304:

ساحل

New member

نه بابا اینجوری هام نیست، هستند کسایی که هنوز مرد اند،

از خود تختی بودن، مهم تر، تختی وار بودن هست،

به نظر من، همیشه، آدم باید یک چند تایی اسطوره و الگو داشته باشه، که هی دستخط شو با اونا مقایسه کنه، وگرنه راهو گم می کنه!

آره آدم خوب هنوز هم هست
ولی آدمای شناخته شده ای که بشه به عنوان الگوی مثبت بهشون نگاه کرد و ازشون الگو گرفت خیلی کمه(من که کسی رو نمیشناسم!)

8521413

New member
سلام در این که تختی انسان بسیار بزرگ و شریفی بود و همچنین کشتی گیر خوبی هم بوده شکی نیست... اما درست نیست که با دروغ گفتن بخواهیم شخصیت کسی رو بالاتر از اونچه که هست نشون بدیم... با یه سرچ ساده در یوتیوب متوجه میشیم که جریان اهدای مدال قهرمانی توسط شاه به تختی که در بالا ذکر شده کاملا تحریف شده هست... در اون مراسم تختی به شاه ادای احترام میکنه و در پایان هم مقابل شاه تعظیم میکنه
این هم فیلمش!!!

Tribute to the King of Iran ادای احترام تختی به شاهنشاه ایران زمین - YouTube

mj1919

New member
سلام در این که تختی انسان بسیار بزرگ و شریفی بود و همچنین کشتی گیر خوبی هم بوده شکی نیست... اما درست نیست که با دروغ گفتن بخواهیم شخصیت کسی رو بالاتر از اونچه که هست نشون بدیم... با یه سرچ ساده در یوتیوب متوجه میشیم که جریان اهدای مدال قهرمانی توسط شاه به تختی که در بالا ذکر شده کاملا تحریف شده هست... در اون مراسم تختی به شاه ادای احترام میکنه و در پایان هم مقابل شاه تعظیم میکنه
این هم فیلمش!!!

ممنون از اطلاع رسانی ت ،
واسه منم جالب بود،
عکس را اصلاح کردم،
در هر صورت، از ارزش های اون مرد، چیزی کم نمیشه،

در هر صورت از کنجکاوی ت ممنون

Taraa

Well-known member
این هم فیلمش!!!

آقا مهدی شما چرا همش لینک فیلتر میدی؟
:mad_majidonline:

آدمو مجبور میکنید همه جا جار بزنه فیلتر شکن نداره
:sdasdasd:

varia

Well-known member
آره آدم خوب هنوز هم هست
ولی آدمای شناخته شده ای که بشه به عنوان الگوی مثبت بهشون نگاه کرد و ازشون الگو گرفت خیلی کمه(من که کسی رو نمیشناسم!)

آره آدم خوب هست و همیشه بوده! اگه الانه هم آدم خوب پیدا نکردی از آدمهای خوب گذشته به عنوانه الگو استفاده کن! و هدف اینه خوبی ها رو به نسل های بعد انتقال بدیم!

بالا