تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jo-boy

New member
:33:سلام
یه چیزی باید بگم من باروش تعیین نمره خودم نمرات کارنامه ها90 پرستاری که توسایت حساب کردم چیز عجیبی وجود داشت نمراتی که من حساب کردم اصلا شبیه نمرات سایت نبودمثلارتبه 59 که شیراز قبول شده میانگینش54.85بانمره227 امامن حساب کردم شد214
رتبه67نمره زد225 من حساب کردم شد189.3رتبه92میانگین زده 219 من حساب کردم شد201 رتبه145 زده211 من حساب کردم شد197
وموضوع جالبتراینه که رتبه 67 که اصفهان آورده میانگینش 50.42 ورتبه92 که تبریز اورده میانگینش 52.71 ورتبه 145 میانگینش 50.45 حالا چطورشده که این فرد یعنی رتبه 67 اومده بالاتر از بقیه وهر3 سهمیشونم آزاد؟

اینجور که نوشتین نمره 67 :225 92 : 219 و 145 : 211 خوب نمره 67 باید بالاتر باشه که هست(البته فاصلشون کمه )
در ضمن میانگین مهم نیست بلکه نمره مهمترینه چون در نمره ضریب درس هم لحاظ میشه اما در میانگین همه مثه همن

پرستاری86

New member
یه چیزی باید بگم من باروش تعیین نمره خودم نمرات کارنامه ها90 پرستاری که توسایت حساب کردم چیز عجیبی وجود داشت نمراتی که من حساب کردم اصلا شبیه نمرات سایت نبودمثلارتبه 59 که شیراز قبول شده میانگینش54.85بانمره227 امامن حساب کردم شد214
رتبه67نمره زد225 من حساب کردم شد189.3رتبه92میانگین زده 219 من حساب کردم شد201 رتبه145 زده211 من حساب کردم شد197
وموضوع جالبتراینه که رتبه 67 که اصفهان آورده میانگینش 50.42 ورتبه92 که تبریز اورده میانگینش 52.71 ورتبه 145 میانگینش 50.45 حالا چطورشده که این فرد یعنی رتبه 67 اومده بالاتر از بقیه وهر3 سهمیشونم آزاد؟
سلام saba جان همین که حساب کردی درسته اگر این کارنامه ها درست باشه نتیجه میگیریم که
نمره ای که ما حساب میکنیم داخل کارنامه بیشتر حساب میشه
اون فردی که اصفهان قبول شده زبان 75 درصد زده و از این میفهمیم انحراف معیار هم داخل نمره موثر هست.
2 شنبه میفهمیم.

biochem

New member
باید بگم این بحث سهمیه دانشجویان ممتازم بی تاثیر نیست. چون به هرحال تو سهمیه آزاد سنجیده میشنو ممکنه با همون 10 درصد با اینکه نمره اش کمتر از اونیکه سهمیه ای نداشته بوده، قبول بشه

mastaneh

New member
اینجور که نوشتین نمره 67 :225 92 : 219 و 145 : 211 خوب نمره 67 باید بالاتر باشه که هست(البته فاصلشون کمه )
در ضمن میانگین مهم نیست بلکه نمره مهمترینه چون در نمره ضریب درس هم لحاظ میشه اما در میانگین همه مثه همن

تو میانگینم ضریب مهمه دیگه. هر درسی رو ضرب در ضریبش میکنیم. مجموعشو تقسیم بر جمع ضرایب.

پرستاری86

New member
سلام
حالابگیم شمادرست میگیدامااین تفاوت نمره برای همست چرارتبه67 بانمره ومیانگین کمتر بالاتررتبش؟دقیق حساب کردم.
راستی پرستاری 86 کجایی؟پیاممودرموردطرح بخون حتما تادیرنشده بروگواهی طرحتوبگیرقبل اومدن نتایج
ممنون صبا جان:heart:
ولی من هنوز سربازی نرفتم و نمیتونم طرح برم.

mastaneh

New member

من فکر میکنم فقط میانگین مهم نیست. این که درصد هر درس چقدر باشه و بقیه اون درس و چند بزنن خیلی مهمه. من تو رشته خودمون دیدم 2 تا میانگین مثله هم با 10 تا اختلاف رتبه چون یکی زبانشو خیلی بالاتر زده بود.

**^^**

New member
شاید انحراف معیار اینام حساب میشه

admin

Active member
پرسنل مدیریت
mahtab_nutritionist گفت:
مدتیه که سوالی دارم و ذهنمو درگیر کرده و جواب روشنی پیدا نکردم.بدلیل تجربه بالای شما به ذهنم رسید که ازتون کمک بگیرم. من اواسط مرداد یعنی بعد کنکور متوجه شدم که جزء 10% برتر هستم و میتونم از سهمیه استعداد درخشان با آزمون استفاده کنم و از اونجایی که فکر میکردم پوئن مثبته اقدامات لازمو انجام دادم و مدارکو ارسال کردم برای استفاده از سهمیه.
ولی با توجه به اینکه درصدای خودم بالاس و بدون استفاده از سهمیه انتخاب اولم قبول میشم، بعدا به فکرم رسید که نکنه خودم بتونم انتخاب اول قبول شم ولی با سهمیه بخاطر پر شدن ظرفیت انتخاب اول قبول نشم؟؟؟ چون فقط 1 یا 2 نفر معمولا استعداد درخشان میگیرن.
یعنی کسی خودش بدون در نظر گرفتن سهمیه استعداد درخشان(بصورت آزاد) نمره اش به قدری بالا باشه که اتخاب اولش قبول بشه مثلا رتبش بشه 10، از طرفی برای استعداد درخشان هم اقدام کرده باشه ولی ظرفیت استعداد درخشان انتخاب اولش فقط یکی باشه و پر شده باشه، اون وقت تکلیف این بنده خدایی که خودش نمره دانشگاه دلخواهشو آورده چی میشه؟ به اجبار باید بره جای دیگه چون ظرفیت استعداد درخشان پر شده؟
واقعا ازتون ممنون میشم اگه جواب بدین.چون خیلی استرس دارم و مدام به خودم میگم عجب اشتباهی کردم که از استعداد درخشان استفاده کردم.

درود
اگر شما با سهمیه آزاد انتخاب اولت رو قبول بشی دیگه سهمیه استعداد درخشان رو حساب نمی کنند
برای من هم در آزمون دکترا دقیقا همینجوری بود، با اینکه سهمیه استعداد درخشان هم داشتم ولی بخاطر اینکه اولویت اولم تهران رو با سهمیه آزاد هم قبولیده بودم بنابراین سهمیه استعداد درخشان به نفر بعد از من که اولویت اولش رو قبول نشده بود تعلق گرفت
نگران نباشید

mina6228

New member
سلام...

اینجوری که شما میگی و اگه قضیه دو تا شهر نباشه که من خودم فرمشو پر کردم پس میخوان این سهمیه رو چجوری اعمال کنن؟ واسه مثلا همه 20 تا انتخابمون؟!:33:

سلام. منم یکی از دوستام از این سهمیه می تونست استفاده کنه .اونم چندتا شهرو انتخاب کرده .(دقیقا نمیدونم )تازه فرمی هم پر نکرده . نفهمیدم دقیقا چه جوری اعمال میشه ، دوازدهم معلوم میشه
پس یعنی اگر تو یونی ها نمره بالاتر نباشه قبول میشه؟ درسته ؟
خدا کنه قبول شیم هممون..............با اینکه هر روز نا امید تر میشم .

آخرین ویرایش:

shadyrecords

New member
دوباره همون استرسی که شنبه شب هفته پیش بهم دست داد الان هم همونطوری شدم:wacsmiley:...ای خدا خودت کمکون کن

modir

New member
سلام بچه ها
به نظرتون با ميانگين 35 تو رشته مديريت ميتونيم به قبولي اميدي داشته باشيم!!!!؟

**^^**

New member
سلام. منم یکی از دوستام از این سهمیه می تونست استفاده کنه .اونم چندتا شهرو انتخاب کرده .(دقیقا نمیدونم )تازه فرمی هم پر نکرده . نفهمیدم دقیقا چه جوری اعمال میشه ، دوازدهم معلوم میشه
پس یعنی اگر تو یونی ها نمره بالاتر نباشه قبول میشه؟ درسته ؟
خدا کنه قبول شیم هممون..............با اینکه هر روز نا امید تر میشم .
نا امید چرا؟به هر حال اگه خدایی نکرده قبولم نشید سال بعد با بهترین رتبه قبول میشین :smilies-azardl (113

ne11833

New member
تا 12 شهریور 2 روز مونده و از شدت استرس بیماری پرخوری گرفتم و شدم عین خرس!!:whistle:

vb2

New member
من خودم رفتم سنجش وزارت بهداشت.گفتن به ترتیب اولویته (البته فقط برای با آزمونا).یعنی اگه در اولویت اول شما کسانی با شرایط استعداد درخشان نمره شون از شما بالاتر بشه طوری که ظرفیت پر بشه به انتخاب دومت نگاه میکنن. اگه دومی پر باشه به سومی نگاه میکنن و الی آخر.تا جایی که یکی از یونی های انتخابی شما ظرفیت استعدد درخشانش پر نشده باشه و نمره شما از سایر متقاضی ها بالاتر باشه.در اینصورت اونجا قبول میشی.البته اگه بصورت آزاد رتبت بهتر شه فکر کنم آزادو مد نظر قرار میدن اما از شرایط ویژه ممتازها میتونی استفاده کنی

پس یعنی مهتاب جان ایرادی نداره که ما 2 تا شهر انتخاب نکردیم؟ .من پرسیدم میگن این کلی حساب میشه و یه پوئن مثبته .

reza.n

New member
همچنان چیزی حس نمیشه.:whistle:روزا میان و میرن و ما اینجا حالمان خوب است:motat:

biochem

New member
درود
اگر شما با سهمیه آزاد انتخاب اولت رو قبول بشی دیگه سهمیه استعداد درخشان رو حساب نمی کنند
برای من هم در آزمون دکترا دقیقا همینجوری بود، با اینکه سهمیه استعداد درخشان هم داشتم ولی بخاطر اینکه اولویت اولم تهران رو با سهمیه آزاد هم قبولیده بودم بنابراین سهمیه استعداد درخشان به نفر بعد از من که اولویت اولش رو قبول نشده بود تعلق گرفت
نگران نباشید

سلام. آره انگاری جز دانشگاه ما،سایر دانشگاها خبری از این دو تا انتخاب نبوده. ممکنه اشتباها فرم را به ما داده باشن.من فردا زنگ میزنم مطمئن بشم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا