نه عزیزم اینطوری نیست. من چون خودم نگران شدم رفتم تحقیقات بهم گفتن این جوری نیست که شما توی آزاد سنجش نشید. گفت اول در سهمیه 10 درصدتون سنجیه میشید اگه قبول نشدید همچنان با سهمیه آزاد سنجش میشید. این یه امتیازه برای دانشجویان ممتاز
دقیقا همین درسته ولی بچه ها من 2 تا دانشگاهو انتخاب نکردمااااااا دانشگاه تو تاریخ 15 تیر تا 15 مرداد بهم زنگ زد اطلاعاتمو گرفت و برام اسممو فرستاد سازمان سنجش حرفی هم از 2 تا شهر نزد
شما تو ثبت نامتون سهمیه رو آزاد زدید؟؟؟من زنگ زدم سازمان سنجش موقع ثبت نام گفتن آزاد بزنید فقط بدون آزمونا باید سهمیه استعداد درخشان بزنن این فقط یه پوئن مثبت واسه شماهاست
سلامسلام saba جان اینو نمیدونم که اگر کسی نفهمه شما میتونین ادامه طرح بدین ولی قانونا نمیشه
پیشنهاد میکنم طرح نرو شاید دردسر بشه برات بعدا میتونی ادامه طرحتو بری داخل دانشگاه و مدرس بشی چون راهی میشه برای هیعت علمی شدن
ولی راجع به درصداتون باید بگم ایشالا قبولی و میتونم بگم جای خوبی هم قبول میشی
میانگین منم 55 درصد هست.
البته نظر بوکان جان هم شاید بشه چون منم هنوز طرح نرفتم وا یشون طرح رفتن.
نه عزیزم اینطوری نیست. من چون خودم نگران شدم رفتم تحقیقات بهم گفتن این جوری نیست که شما توی آزاد سنجش نشید. گفت اول در سهمیه 10 درصدتون سنجیه میشید اگه قبول نشدید همچنان با سهمیه آزاد سنجش میشید. این یه امتیازه برای دانشجویان ممتاز
دقیقا همین درسته ولی بچه ها من 2 تا دانشگاهو انتخاب نکردمااااااا دانشگاه تو تاریخ 15 تیر تا 15 مرداد بهم زنگ زد اطلاعاتمو گرفت و برام اسممو فرستاد سازمان سنجش حرفی هم از 2 تا شهر نزد
شما تو ثبت نامتون سهمیه رو آزاد زدید؟؟؟من زنگ زدم سازمان سنجش موقع ثبت نام گفتن آزاد بزنید فقط بدون آزمونا باید سهمیه استعداد درخشان بزنن این فقط یه پوئن مثبت واسه شماهاست
ممنون ویدا جون.خیلی دلم آروم شد عزیزم. منم 2 دانشگاه انتخاب نکردم. تو مرداد بهم زنگ زدن گفتن شرایط سهمیه با آزمون داری.رفتم اطلاعاتمو فرستادم.فکر کنم قضیه 2 دانشگاه واسه بدون آزمونا باشه.ما ها رو بر اساس اولویت رشته/شهر و نمره بر میدارن.
منم موقع ثبت نام سهمیه آزاد زدم چون اصلا خبر نداشتم که جزء 10% هستم.
تازه دوستم که بدون آزمون بود هم موقع ثبت نام سهمیه آزاد زده!
آره منم سهمیه آزاد ثبت نام کردم و بعدش که بازم پرسیدم دوباره گفتن آره 10 درصدیا موقع ثبت نام باید سهمیه آزاد بزنن. چون ما جزء استعدادای درخشان محسوب نمیشیم. ما داریم از سهمیه دانشجویان ممتاز استفاده میکنیم
و اون 2 تا شهر هم توی اون فرمی بود که من بعد کنکور پر کردم. و گفتن 10 درصد در مورد اون 2تا شهر اعمال میشه. حالا من نمیدونم چرا به شما چیزی نگفتن!
سلامیعنی من که اون 2 تا انتخابمو زدم تهران و مشهد اگه 90 درصد نمره قبولی آخرین نفر این 2 تا دانشگاهو نیارم مردود میشم؟! حتی اگه نمره قبولی شهرای دیگه رو آورده باشم
آخه به من گفتن این یه پوئن مثبته و اثر منفی نداره
به منم چیزی نگفتن!!!!!!!نکنه توطئه ای در میانه؟!!!!من باز نگران شدم:33:آره منم سهمیه آزاد ثبت نام کردم و بعدش که بازم پرسیدم دوباره گفتن آره 10 درصدیا موقع ثبت نام باید سهمیه آزاد بزنن. چون ما جزء استعدادای درخشان محسوب نمیشیم. ما داریم از سهمیه دانشجویان ممتاز استفاده میکنیم
و اون 2 تا شهر هم توی اون فرمی بود که من بعد کنکور پر کردم. و گفتن 10 درصد در مورد اون 2تا شهر اعمال میشه. حالا من نمیدونم چرا به شما چیزی نگفتن!
ممنونم صبا جان. من نمره ام بد نشده. میانگین درصدام 65 شده. پس اگه قبول نشدم بدونید فقط اون 2 تا شهری که تو فرمم پر کردم سنجیده شدم!:33:سلام
ربطی به شهرنداره شماباید90درصدنمره آخرین فردبیاری اگرنیاری سهمیت ازبین رفته واگر مثلا نفراخر180شده شما157بشی سهمیت اعمال نمیشه ودرسهمیه ازادنمره موردنظرم با157نگرفتی امامن مطمئنم شمانمرت بلای210میشه به امیدخداتهران قبولی التماس دعاشیرینی ماست ازشما
نمیدونم. به یکی از دوستامم چیزی نگفته بودن. بعد مشخص شد اصلا اسمشو رد نکردن. مطمئنم برای شما اینجوری نیست. منبع اطلاعات من واحد استعداد درخشان دانشگاه کرمانه. نمیدونم . میخواید زنگ بزنید از دانشگاهتون بپرسیدبه منم چیزی نگفتن!!!!!!!نکنه توطئه ای در میانه؟!!!!من باز نگران شدم:33:
اینجوری که شما میگی و اگه قضیه دو تا شهر نباشه که من خودم فرمشو پر کردم پس میخوان این سهمیه رو چجوری اعمال کنن؟ واسه مثلا همه 20 تا انتخابمون؟!:33:من خودم واحد استعداد درخشان یونی بودم وقتی که اطلاعاتمو فرستادن.حتی بهم نشون دادن که اطلاعاتم توی سازمان سنجش ثبت شده.اما پرینترشون خراب بود،پرینتشو بهم ندادن.
من خودم رفتم سنجش وزارت بهداشت.گفتن به ترتیب اولویته (البته فقط برای با آزمونا).یعنی اگه در اولویت اول شما کسانی با شرایط استعداد درخشان نمره شون از شما بالاتر بشه طوری که ظرفیت پر بشه به انتخاب دومت نگاه میکنن. اگه دومی پر باشه به سومی نگاه میکنن و الی آخر.تا جایی که یکی از یونی های انتخابی شما ظرفیت استعدد درخشانش پر نشده باشه و نمره شما از سایر متقاضی ها بالاتر باشه.در اینصورت اونجا قبول میشی.البته اگه بصورت آزاد رتبت بهتر شه فکر کنم آزادو مد نظر قرار میدن اما از شرایط ویژه ممتازها میتونی استفاده کنی.
:33:سلام
یه چیزی باید بگم من باروش تعیین نمره خودم نمرات کارنامه ها90 پرستاری که توسایت حساب کردم چیز عجیبی وجود داشت نمراتی که من حساب کردم اصلا شبیه نمرات سایت نبودمثلارتبه 59 که شیراز قبول شده میانگینش54.85بانمره227 امامن حساب کردم شد214
رتبه67نمره زد225 من حساب کردم شد189.3رتبه92میانگین زده 219 من حساب کردم شد201 رتبه145 زده211 من حساب کردم شد197
وموضوع جالبتراینه که رتبه 67 که اصفهان آورده میانگینش 50.42 ورتبه92 که تبریز اورده میانگینش 52.71 ورتبه 145 میانگینش 50.45 حالا چطورشده که این فرد یعنی رتبه 67 اومده بالاتر از بقیه وهر3 سهمیشونم آزاد؟
:33:سلام
یه چیزی باید بگم من باروش تعیین نمره خودم نمرات کارنامه ها90 پرستاری که توسایت حساب کردم چیز عجیبی وجود داشت نمراتی که من حساب کردم اصلا شبیه نمرات سایت نبودمثلارتبه 59 که شیراز قبول شده میانگینش54.85بانمره227 امامن حساب کردم شد214
رتبه67نمره زد225 من حساب کردم شد189.3رتبه92میانگین زده 219 من حساب کردم شد201 رتبه145 زده211 من حساب کردم شد197
وموضوع جالبتراینه که رتبه 67 که اصفهان آورده میانگینش 50.42 ورتبه92 که تبریز اورده میانگینش 52.71 ورتبه 145 میانگینش 50.45 حالا چطورشده که این فرد یعنی رتبه 67 اومده بالاتر از بقیه وهر3 سهمیشونم آزاد؟
دوست عزیز اون تفاوت نمره ها ی محاسباتی توسط شما ممکنه بخاطر حذف شدن سوال باشه مثلا سئالای یه درسو که 30 تا هست و 3 تا حذفی داشته دیگه نباید 30 حساب کرد بلکه
میشه 27..