تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

slpe

New member
بچه ها
زدن
زدن
زدن
زدن
زدن
زدن
زددن
.
.
.
.
.
.
.زدن به تيپ هم بخاطر همين نتاتيجو نميزنن:riz513:

biotechnologist

New member

از صبح تلویزیون 400 بار اعلام کرد بعد از ظهر نتایج میاد حالا این خبر چی میگه؟؟!!:13::14:
sad30.gif
budo.gif

negar62

New member
من الان تو سایت ایسنا بودم . اصلأ همچین خبری نیست . دارم میرم سر کار..... :dadad4:

amirreza

New member
من که چشم آب نمیخورد به این عو..................

بذاری بخورن بخوابن.....کاریم نکنن..........حرومتون شه....استرس بچه ها یهویی تو دل تک به تکتون واریز شه...........خودتون دستی پاسخ نامه هارو تصحیح میکنین که اینهمه کش میدین؟؟؟؟؟

خدا کنه هفته دیگه بدن .................مثل پارسال مارو سرویس نکنن

biotechnologist

New member
پارسال هم همین خانم وزیر اعلام نتایج رو تا 21 شهریور عقب انداخت.من نمیدونم اینا شب چه خوابی میبینن که صبحش...دیدن جو معنویه گفتن به دلیل استقبال داوطلبان عقب بندازیمش.خدایا خودت کمک کن.یک هفته دیگه.الان دارم شرشر اشک میریزم.دیگه کیبوردو نمیبینم.
tissue.gif
چه جوری شب سرشون رو رو بالش میذارن و میخوابن با این بلایی که هر سال سرما میارن.شیطونه میگه برم جلو سالن اجلاس افشاگری کنم.
154fs82123.gif

shadyrecords

New member
فکر کنم شما همون صفحه اول ایسنا که زدین انتظار دارین هموم صفحه اول اعلام کنن!!برین توی قسمت دانشگاه و حوزه میبینین!!!
من الان تو سایت ایسنا بودم . اصلأ همچین خبری نیست . دارم میرم سر کار..... :dadad4:

k800

New member
:eek:t0837h0nn8zfqu8ultای خدا چی بگم اخه؟؟!!!!!
البته ایسنا از این اخبار چرت زیاد میگه ها!!!!!!!!!!!!!!!

TUMS

Well-known member

خدا کنه که عصر اعلام بشه
دیگه شورشو در آوردن
به خدا ما ما هم آدمیم ما که دراز گوش نیستیم
عروسک خیمه شب بازی هم نیستیم که هی ما را بازی میدن
هر کسی بانی این کاراست خدا لعنتش کنه!!!
از دیروز تا حالا 10 سال به عمرم اضافه شد از بس استرس گرفتم

S

sheri

Guest
بچه ها یه زنگ به وزارت بهداشت بزنید التماس کنید نتیجه ها زودتر بیاد من زنگ زدم یه خانوم خیِِِِِِِِِِِِِِِِـــــــــلی خوش اخلاق:13:گفت امروز یا هفته دیگه !!!شما زنگ بزنید شاید نتیجه بده تعداد بیشتر بشه شاید دلشون به رحم اومد امروز بزارن!!!بابا اشکم و درآوردن با این کاراشون

biotechnologist

New member
بچه ها بجز ایسنا تو هیچ سایت خبری وزارت بهداشت چیزی گفته نشده.خدا کنه امروز بیاد نتیجه ها.کلی گریه کردم مامانم دعوام کرد.:dadad4:

لی لا 62

New member
معده م داره میاد تو حلقم از شدت انتظار و استرس....

تو روح کثیف و مشکل دار و روانیه مرضیه جووووووو:smiliess (5):ووووونه لعنتیه روانی...روانی روانی روانی..خیر نبینی الهی:smiliess (5)::13:

anis87

New member
دیگه نمیتونم. تازه خودمو واسه همه چی آماده کرده بودم و یکم آروم شده بودم. هفته دیگه چیه باز. اشکم داره در میاد. خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

TUMS

Well-known member
:13:
سایت علوم پزشکی ساعت 11 و نیم میگه امروز اعلام میشه 1 ساعت بعد یعنی 12 و نیم نمیدونم چه اتفاقی می افته که اعلام میکنه به تعویق افتاده و اعلام نهایی نتایج 12 یا شایدم 13 باشه
خدا چرا !!!!!
بعد میگن ما آنچنان کردیم ما ایچنان کردیم
برید بابا . . . . . .
من نمیدونم نتیجه آرای انتخابات را یه روزه اعلام میکنن ولی کارنامه ای که دستگاهی هستش سال ها طول میکشه
اگر اون دنیایی بود جواب ما را بدن
من از هیچ کدومشون نمیگذرم:13:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا