OMID2010
New member
دارن جوابارو میذارن تو سایت....بچه ها صفحه سنجش باز نمیشه و خطا میده . این یعنی چی ؟
دارن جوابارو میذارن تو سایت....بچه ها صفحه سنجش باز نمیشه و خطا میده . این یعنی چی ؟
ایسنا - وزير بهداشت: نتايج نهايي آزمون كارشناسي ارشد رشته*هاي علوم پزشكي هفته آينده اعلام مي*شود!!!!!!!
مسخرمون کردند اینا...واقعا که...
جسارتا .... باش تا صبح دولتت بدمد ...!!! عمرا اینکارو بکنن ... همون مسخره بازی پارساله ... با یه بهانه جدید!بچه ها من خوشبینم که میخوان اعتراضا رو حتما لحاظ کنن !
واقعا که از دیشب مردیم دیگه پس چرا اخبار دیشب گفت آخهههههههههههههههه؟چرا الان میگن که قرار بود یهساعت دیگه بگن
خطا نمیده
من الان تو سایتم
مشکلی نداره
تازه صب اول صبی فامیلمون از مشهد زنگ زده جواب کنکورمو از مامان پرسیده:13من اون موقع خواب بودم)
وقتی بیدار شدم رفتم سر میز ........صبونه بزنم مامان بهم گفت:5: ..................همون سر میز گریه کردم.....................حالا طرف گفته شبم باز زنگ میزنم!
حالا من چی بگم به ایناااااااااااااا:sad:
به نظرم نتایج میاد امروز آخه وقتی دیشب و امروز صبح گفتن یعنی نتایج آماده است دیگه
بچه های ژن ما هفته پیش اوکی تغییرات خودمونو از بورد ژنتیک گرفتیم الانم با خودمون میگفتیم یه هفته ای چطوری میخوان اعمالش کنن تو سنجش.
راجع به ژنتیک ها و هماتولوژی مطمئنم با این حساب تغییرات اعمال میشه .
ایسنا - وزير بهداشت: نتايج نهايي آزمون كارشناسي ارشد رشته*هاي علوم پزشكي هفته آينده اعلام مي*شود!!!!!!!
مسخرمون کردند اینا...واقعا که...