تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
یااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میترسم بمیرم از استرس

najma

New member
بچه ها من خوشبینم که میخوان اعتراضا رو حتما لحاظ کنن !

vb2

New member
واقعا که از دیشب مردیم دیگه پس چرا اخبار دیشب گفت آخهههههههههههههههه؟چرا الان میگن که قرار بود یهساعت دیگه بگن

najma

New member
بچه های ژن ما هفته پیش اوکی تغییرات خودمونو از بورد ژنتیک گرفتیم الانم با خودمون میگفتیم یه هفته ای چطوری میخوان اعمالش کنن تو سنجش.
راجع به ژنتیک ها و هماتولوژی مطمئنم با این حساب تغییرات اعمال میشه .

shadyrecords

New member
دیشب که هیجی!امروز صبح کانال 6 اعلام کرد عصر نتایج میاد!!!اصلا نمیدونم چه ربطی به اجلاس داره نتایج ما!!!!
واقعا که از دیشب مردیم دیگه پس چرا اخبار دیشب گفت آخهههههههههههههههه؟چرا الان میگن که قرار بود یهساعت دیگه بگن

vb2

New member
به نظرم نتایج میاد امروز آخه وقتی دیشب و امروز صبح گفتن یعنی نتایج آماده است دیگه

najma

New member
خب یکی نیست بگه آخه انسان های با شعور حتما باید بچه های مردم رو به مرگ بندازین بعد بگید اعلام نتایج به تاخیر افتاده . خب عین آدم همون اول بگین ...

slpe

New member
تازه صب اول صبی فامیلمون از مشهد زنگ زده جواب کنکورمو از مامان پرسیده:13:(من اون موقع خواب بودم)

وقتی بیدار شدم رفتم سر میز ........صبونه بزنم مامان بهم گفت:5: ..................همون سر میز گریه کردم.....................حالا طرف گفته شبم باز زنگ میزنم!

حالا من چی بگم به ایناااااااااااااا:sad:

آرامش خودتو حفظ كن
اساسا هيچ تلاشي بي نتيجه باقي نمي مونه
نفس عميق بكش
برو ناهار بخور
تا بتوني خبر قبوليتو هضم كني:thumbsupsmileyanim:

shadyrecords

New member
اخه اعمال تغییرات کاری نداره که!فوقش دو روز طول میکشه.اگه هفته پیش اکی اومده دو هفته که طول نمیکشه اعمال تغییرات!!!
بچه های ژن ما هفته پیش اوکی تغییرات خودمونو از بورد ژنتیک گرفتیم الانم با خودمون میگفتیم یه هفته ای چطوری میخوان اعمالش کنن تو سنجش.
راجع به ژنتیک ها و هماتولوژی مطمئنم با این حساب تغییرات اعمال میشه .

shenya

New member

یعنی چی؟؟؟یا خدااااااااااااااا سرکارمون گذاشتن ،بخدا من از صبح دل تو دلم نیست دیشبم اصلا نفهمیدم چطور خوابیدم از صبح ساعت 7 تو نتم یه لحظه سنجش پی رو نگا میکنم یه لحظه اینجارو ،بخدا من دیگه نمیکشم تا یه هفته دیگههههههههههه ،آخه خدا چرا؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا