مرسی از محبتتون زهرا خانم..
ایشالا شما هم همینطور.
واقعا بهت تبريك ميگم با اين طرز فكر و عقيده اتتا خدا و بنده خدا(یعنی من) هستن هیچکس حق نداره نا امید بشه.:mad_majidonline: الان فقط رو قبولی تمرکز کنید.توکلتون به خدا باشه.اگر همه نزدیک خط پایان ناامید میشدند قهرمانان هرگز متولد نمیشدند.امیدوار باشید و قهرمان بمونید:thumbsupsmileyanim: اگر نگران قبول نشدن هستید این دو روز باقیمونده بهش فکر نکنید.چون قبول نشید از 2 شنبه تا یکسال دیگه وقت دارید بهش فکر کنید.از الان تا 2شنبه کار همه ما امیدواری و خوشحالی از ته قلبه.به جشن قبولیتون فکر کنید. چهره خانوادتون رو تصور کنید که از شنیدن خبر قبولیتون چه شکلی میشن.به خرید لباس و لوازم جدید برای دانشگاهتون فکر کنید.تا حالا دیدید که یک کلاس اولی نگران این باشه که ممکنه کلاس اول راهش ندن؟مثل کلاس اولیا پر ذوق و با انرژی و پر شور باشید.به همه ی چیزای خوب فکر کنید.اونی که تا حالا دستمون رو گرفته و از کلاس اول تا اینجا آوردتمون یک دفعه دستمون رو رها نمیکنه.مطمئن باشید خیر و نیکی منتظرتونه.من هر وقت نگران میشم چشم هام رو میبندم و به راهی که تا اینجا اومدم فکر میکنم.دستم تو دست خدا بوده بدون شک.قبول بشم یا نه میدونم دستم تو دستشه.
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
خدایاکارم رابه توواگذارمی کنم خودت هرچه که مصلحت میدانی همان کن
ايسنا گفته عصر دوشنبه نتايج اعلام ميشه! من دوشنبه عصر خونه نيستم فكر كنم از همه ديرتر از نتيجه كنكورم با خبر بشم قراره دوستم نتيجه رو بهم بگه اميدوارم خوش خبر باشه:tonguesmiley:
حتما همینطوره.برا منم خیلی دعا کنین واقعا زحمت کشیدم بابام میگه وقتی زحمت بکشی حتما خدا هم کمک میکنه
ظهر چیه!!فکر کنم همه از ساعات اولیه صبح تو سایت حاضر باشن:ahi5slcgm04mi8jqqkl
sale pish saate 1 ina bud ke zadan
امروز و فردا که تعطیل نیست!!تعطیلات از 3شنبه شروع میشهبه نظر من اعلام نتايج به تعويق مي افته اخه كي مياد تعطيلات شو خراب كنه بياد نتايج ما را بزاره تو سايت فكر كنم همه كاركنان وزارت بهداشت الان دريا كنار باشن
1
.
.
.
.
.
چه خواهد شد....
cute!
انگار داری تبلیغ فیلم سینمایی میدی!![]()